سلام . منم خودم هستم . یکی از فرزندان والدینم هستم که تو شهر خودم و خانه بابا جونم زندگی میکنم .
اهل مطانزه و خنده رو و از همه مهتر اینکه به تو چه که من کیم ؟؟
سلام . منم خودم هستم . یکی از فرزندان والدینم هستم که تو شهر خودم و خانه بابا جونم زندگی میکنم .
اهل مطانزه و خنده رو و از همه مهتر اینکه به تو چه که من کیم ؟؟
باسلام به دوستان من .نام :Best نام خانوادگي :64God هستم محل سكونتم :كرج...داخل گيم نتم تاريخ تولدم :1364.6.30 باتشكر best64god:11::10:
باسلام به همه دوستان من هنوز که هنوز فکر میکنم تازه واردم خیلی چاکر بروبچ پی سی وورلد هستیم چه قدیمی چه جدید
اقای blackfox سلامنقل قول:
برای چی بی خودی به تازه وارد ها گیر میدی؟؟
منظورم از دو دوست بالا شما وpd2006 بودید!!! نگفتم دو پست بالا که مال شما بود !!!گفتم دو دوست بالاکد:لالاطلاعکم عارضی ، دو دوست بالا ، یک دوست هستند . دقت کن !!!!!! فقط زیاد ور می زنن
!!! پس بی دقتی نکردم!!! و اون جا جای مناسبی برای پاسخ نبود .من Zokooهستم!!! از اینکه از مطالب این سایت استفاده میکنم خوشحالم:5:
سایت شما از وجود قوانین خیلی سخت در مواردی و همچنین افراد مریضی که ... چی بگم!!! رنج میبره!!!
وحسنش هم اینه که کار بلد زیاد داره که دیر به دیر onنمیشن!!!:46:
سلام
من سه روزه عضو شدم.:31:
اینم اولین پستمه!(postame!):20:
سلام جالبه
سلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــام
من علی هستم
تازه وارد
سنم 16.5 است.
همه تون خوش اومدید.
سلام..
من قبلا ها جدید بودم،..
ولی خب مهم نیت و ایناس.
خوش آمد گویی به منم بگید:دی
خوش امدی خوش امدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]