بله منظور من دومی هست که امتحان کردم نمیشه و بوق اشغال میزنه و مورد اولی یعنی voip هم برا ایرانسل من امتحان کردم قسمت SIP server domain name تعداد کاراکتر باید 32 تا باشه ولی برا ایرانسل 33 تا هست و نمیشه ست کرد .نقل قول:
Printable View
بله منظور من دومی هست که امتحان کردم نمیشه و بوق اشغال میزنه و مورد اولی یعنی voip هم برا ایرانسل من امتحان کردم قسمت SIP server domain name تعداد کاراکتر باید 32 تا باشه ولی برا ایرانسل 33 تا هست و نمیشه ست کرد .نقل قول:
اونها رو هم فعال کردم نمیشه خدمت شما :نقل قول:
ooredooadmin
adminooredoo
فعال سازی دسترسی سوپریوزر مودم .
مگه ایرانسل هم sip داره؟ شما از هر جا sip رو بگیری یه یوزرنیم و یه پسورد میده با یه آدرس که تو تنظیمات وارد کنی میشه دیگه. من از پارستل گرفته بودم، تنظیمات رو اعمال کردم، شد.نقل قول:
voip irancellنقل قول:
appvowifi.mtnirancell.ir
5060
appvowifi.mtnirancell.ir
5060
app.mnc035.mcc432.3gppnetwork.org
این تنظیمات رو من تو مودم TF-i60 ایرانسل دیدم، من مودمم رو آنلاک کرده بودم و فرمور 196 ایرانسل هم روش بود، وقتی سیم کارت دیگه ای توش مینداختم، با وجود اینکه این تنظیمات هم رو مودم بود، ولی باز هم با یک گوشی که به مودم وصل میکردم میشد مکالمه داشت. یعنی این تنظیمات ربطی به اون کارایی ای که شما دنبالشی نداره. ممکنه این مودم از این حالت پشتیبانی نکنه.نقل قول:
شما الان این قسمت برا پارستل چی وارد کردی ؟ یا اصلا دست نزدی و همون تنظیمات خود اپراتور قطر رو مودم هست؟ و فقط SIP Account پارستل رو وارد کردی و voip شما فعال و قابل استفاده شد ! در ضمن اون قسمت rj11 در تمامی مودم های هواوی مثل : b525 . b612 . b310 . b315 و .......... با وصل کردن یک تلفن خانگی و بدون هیچ تنظیماتی باید بوق ازاد بزنه و راحت بتونید از تماس گرفتن و تماس دریافت کردن استفاده کنید. من در مودم b315 هم این مشکل رو دیدم که بوق اشغال میزد و با تعویض فریمور راحت درست شد و بوق ازاد زد .نقل قول:
با اینهم میشه پس ssid هم برات باید کار کنه.نقل قول:
بله این رمز و پسورد دسترسی سوپریوزر رو فعال میکنه و همه بخش های مودم باز میشه و میشه ادیت کرد ولی باز اون قسمت rj11 بوق اشغال داره میزنه و مثل چندین مدل هواوی که تست کردم خبری از بوق ازاد نیست و من 99 درصد این مشکل رو از فریمور میدونم چون رو b315 هم این مشکل بود و با تعویض فریمور حل شد .نقل قول:
تو قسمت sip server ------ سیپ سرور و رجیستر سرور آدرس رو وارد میکنیم، بعد تو تب sip account مودم add item رو میزنیم و یوزرنیم پس خودمون رو وارد میکنیم. بعاز یه تایم کوتاهی، زیر یک دقیقه، رجیستر میشه و استفاده میکنیم.نقل قول:
برای b612 هم اکانت سوپریوزر وجود داره ؟نقل قول: