چه نامردي، خب اون آنتن كاذبه كه سرعت خوب نيست !نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
چه نامردي، خب اون آنتن كاذبه كه سرعت خوب نيست !نقل قول:
دقیقا نامردیه زورمونم نمیرسه بهش:n28:نقل قول:
به نظرم زنگ بزن بگو يا مشكل منو برطرف كنين يا مرجوع كنين يا به رگولاتوري شكايت ميكنمنقل قول:
زورمون نمیرسه چیه ؟؟؟؟نقل قول:
زنگ بزن ۱۹۵
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
تو سایتش ثبت کردم
فعلا که خورده به تعطیلات . نتیجه ای هم نشون نمیده
ببینیم چی میشه گرچند که چشم ازشون آب نمیخوره پیگیری جدی بکنن
انتن هایی که به این مودم میخوره رو معرفی کنید
ببخشید اشتباه ارسال شد
دوست عزیز
سرعت دانلود دقیقا به منطقه بستگی داره. من یه نقطه از شهر با 4g+ سرعت دانلودم تا ۱۲ مگابایت میره، توو یه نقطه دیگه با 4g به ۱مگ هم نمیرسه!
از طرفی جای دیگه با 3g سرعت ۳-۲ مگ میگیرم. یعنی از 4g مشکل دار هم بالاتر.
دیگه اونجوری که باید همه جا به اینترنت پرسرعت مجهز نشدن.
ممکنه 4g+ نشون بده، ولی وقتی سرعت نداشته باشه، همون مودم ساده 3g استفاده بشه بهتره.
منم یه D-Link 3g دارم که تو منطقه 4g+ به زور به ۱ مگ میرسه سرعت.
مودم بدبخت مشکل نداره. ومشکل تنها از دکل ایرانسله...
نمیدونم چرا همه میگن مودم مشکلی نداره مگه کسی گفته مشکل داره؟:n02:
منم خوب میدونم مشکل همون منطقس اما ایرانسل باید تو نقشه هاش حقیقتو بگه و یا لااقل فرصت تست 24 ساعته بده الان همین مودم تو یه منطقه دیگه با idm داره 7تا 8 مگ در ثانیه دانلود میکنه شاید یه منطقه دیگه بهترم باشه نمیدونم
سرعتی که اسپید تست نشون میده سه برابر سرعتی که برا 3جی نشون میده اما در عمل و دانلود تقریبا سرعتاشون برابره تو خونه ما
برا همینه که میخوام بدمش بره همون 4جی معمولی اینجا بهتر جواب میده
سلام مجدد به همه دوستان
نتیجه استفاده من از این مودم توی دو هفته اخیر ( اصلا از این مودم راضی نبودم به هیچ وجه - واقعا ارزش خرید نداره - کیفیت ساخت و طراحیش خیلی خیلی پایینه - میان نرم افزار و یا همون فریم ور بسیار ساده ای داره - تو تایپک های گذشته هم دیدید که سوکت انتنش شکست - باتریش هم توی دانلود بیشتر از دو ساعت دووم نمیاره - یه چیزه بده دیگه ای هم داره که خیلی رو اعصابه - وقتی مودم خاموش باشه و به کامپیوتر متصل باشه هی شروع میکنه خطا دادن و صدا کردن - هی لن شبکش میره و میاد - یا باید مودم روشن باشه یا کلا از کابلش رو بکشی )
حدود 10 ماه با گوشی سامسونگ دانلود میکردم - سرعتم حدود بین 7 تا 9 مگابایت بود - ولی از موقعی که این مودم رو خریدم سرعتم بیشتر از 5 مگابایت نمیشد - خلاصه مودم رو فروختم و مجددا یه گوشی a7 2017 خریدم - خدا رو شکر سرعتم بهتر شده - بنده به عنوان یه کاربر حرفه ای تفاوت بین گوشی و مودم رو به خوبی لمس میکنم و گوشی سامسونگ واقعا بهتر عمل میکنه
نتیجه گیری کلی : این مودم به درد کاربران حرفه ای نمیخوره