دوستان من كاشانكم كسي اون اطراف داره اين مودمو و اين اينترنتو؟ يا كسي اطلاع داره اونجا چه طوريه ؟ سرعتش خوبه دوستان يا خير؟
Printable View
دوستان من كاشانكم كسي اون اطراف داره اين مودمو و اين اينترنتو؟ يا كسي اطلاع داره اونجا چه طوريه ؟ سرعتش خوبه دوستان يا خير؟
كسي جواب نميدهء؟ منتطق تحت پوششر ديدم ما دقيقا تا كوچه پاييني ما تحت پوششه :| ولي ما نيستيم رلي نبايد مشكلي باشه نه؟
- - - Updated - - -
كسي جواب نميدهء؟ منتطق تحت پوش ديدم ما دقيقا تا كوچه پاييني ما تحت پوششه :| ولي ما نيستيم رلي نبايد مشكلي باشه نه؟
- - - Updated - - -
كسي جواب نميدهء؟ منتطق تحت پوش ديدم ما دقيقا تا كوچه پاييني ما تحت پوششه :| ولي ما نيستيم رلي نبايد مشكلي باشه نه؟
دقيقا كسي نميتونه جواب شما رو بدهنقل قول:
بايد اول تست كنين
اكثر نمايندگان مبين نت قبل فروش تست ميكنن
اگر سيگنال مطلوب بود اقدام به خريد كنيد
با سپاس
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
درود دوستان. من از مشترکین وایمکس مبین نت هستم. الان پیشخوان رو چک کردم یه گزینه اضافه شده به نام مهاجرت از وایمکس به td-lte. وارد این قسمت که میشی نوشته مشترکین وایمکس میتونن با صد هزار تومان تخفیف مودم و سیم کارت td-lte رو دریافت کنن. تو خود سایت مبین نت قیمت مودم td-lte رو نزده. میخواستم از دوستانی که از دارن از td-lte مبین نت استفاده میکنن بپرسم کلا چقدر واسشون هزینه داشته ؟ یا میدونن قیمت مودم چقدر درمیاد ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مودم هیبرید + ۱۰ گیگ یکساله روزانه و ۱۰ گیگ شبانه با مالیات و نصب شد ۲۳۹۸۰۰نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دوست عزیز تماس میگیرید ثبت نام میکنید میان برای تست اگر سیگنال داد و از سرعت و پوشش راضی بودید همون موقع پولش رو میدید و مودم خودتون رو راه اندازی میکنن در غیر این صورت هزینه ای نمیدید.نقل قول:
ممنون از پاسختون. از مشترکین وایمکس بودید ؟ مودم وایمکس رو پس دادید ؟ یا واسه بار اول از مبین نت سرویس خریداری میکردید ؟نقل قول:
نه من خیلی وقت پیشا مودم وایمکس ایرانسلم رو تبدیل کردم به مبین نت و انقدر بیخود بود دیگه استفاده نکردم.نقل قول:
الان با اشتراک جدید و بدون پس دادن مودم خریدم شد اینقدر.
اقا علي الان يه عكس بده از سرعتن و سيگنالت منطقه اي كه زندگي ميكني هم بگو مت تايپت چنده؟
نقل قول:
اقا علي الان يه عكس بده از سرعتن و سيگنالت منطقه اي كه زندگي ميكني هم بگو مت تايپت چنده؟