داور اومد مدیریت کنه نتیجه ش شد این! بابا اینا وحشی تر از این حرفان. جالبه از داور برای بازیکنای بارسا کارت میخوان
نیمه اول با شوت مسی 1-0 شد. چقدر دیدن اومتیتی لذت بخشه و تراشتگن فوق العاده است. بازی سیتیم نجاتمون داد
Printable View
داور اومد مدیریت کنه نتیجه ش شد این! بابا اینا وحشی تر از این حرفان. جالبه از داور برای بازیکنای بارسا کارت میخوان
نیمه اول با شوت مسی 1-0 شد. چقدر دیدن اومتیتی لذت بخشه و تراشتگن فوق العاده است. بازی سیتیم نجاتمون داد
رباط پای اینیستا دچار پارگی شده و آزمایش فردا زمان مصدومیتش رو مشخص میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه این داوره؟!
نقل قول:
اونطور که اینیستا درد میکشید فکر کنم مصدومیتش شدید باشه. احتمالا الکلاسیکو رو از دست بده. باید خوشبین باشیم به بازی های حذفی سی ال برسه. از دست دادن اینیستا ناراحت کننده است. شانس آوردیم بیشتر تلفات ندادیم با این حریف بی رحم.
امیدوارم مصدومیت بیش از یکماه نشه. که احتمال زیاد بیش از ایناس ....
تیته سرمربی تیم ملی برزیل: مسی بهترین است، او کیفیت خاصی دارد که به بازی چیز جدیدی ارائه می دهد
مصاحبه کامل
نانی مهاجم پرتغالی والنسیا: مسی بازیکن ویژه ای است و بازیکنان کمی قابل قیاس با او هستند
مصاحبه کامل
والنسیا معمولا تیمیه که اذیتمون می کنه. فصل پیش در رفت و برگشت ازشون فقط 1 امتیاز در مجموع گرفتیم. در این بازی هم سیستم آتلتیکویی رو راه انداخته بودن با این خشونت شدید. اینیستا که فکر می کنم چندین ماه رو از دست داده باشه. گل اول ما هم البته آفساید باید اعلام میشد، و گل دوم والنسیا هم می تونست بصورت سختگیرانه آفساید باشه.
در کل مهم سه امتیاز بود که گرفتیم.
حالا شش روز استراحت که فکر می کنم برای تیم خیلی خوب باشه.
امیدوارم تلفات تیم از این ها بیشتر نشه . به واقع دست مربی خالی هستش و حیرون مونده چیکار کنه رو نیمکت هم کسی نیست . :n15:
تا اینجای فصل با شانس و اقبال خوب بودیم،اگ بخام خطوط رو یه بررسی داشته باشم باید بگم که:
دروازه: ترشتگن قابلیت های خودش رو ثابت کرده و واقعا جز 10 گلر برتر کنونی دنیاست/اما یکسری اشتباهت منحصر ب فرد خودش رو داره ک بنظرم اقتضای سنش هست و کم کم با تجربه اندوزی خیلی بهتر میشه،بازی با پاش کاملا روونه و اعتماد ب نفس بالایی داره و واقعا دلگرم کنندس/سیلسن هم شناخت کافی ازش ندارم ولی امیدوارم اگ بهش نیاز پیدا کردیم سربلند از زمین مسابقه بیرون بیاد...
خط دفاع: بهترین و امیدوارکننده ترین عنصر خط دفاعی کسی نیست جز اومتیتی جوون و با انگیزه،من یکی ک لذت میبرم از بازیش تو قلب دفاع بارسا/کاملا هوشیاره و فضاهارو میشناسه و مهمتر از همه ضرباهنگ تیم رو میشناسه.اگ همین روند رو ادامه بده و بهتر بشه یکی از عناصر دفاعی بارسا تا سالهای آینده تضیمن شده هست/اما نقطه قوت بارسا طی فصول اخیر امسال به پاشنه آشیلش تبدیل شده،علیرغم عملکرد عالی روبرتو و آمار خوبش در پاس گل دادن و دفاع اگ مصدومیتی براش پیش بیاد بارسا مشکل پیدا میکنه،واقعا جا داشت ک دنی آلوز یک فصل دیگ هم بمونه کنارمون/مدیریت باشگاه باید هرچ زودتر یه دفاع راست خوب و جوون رو ب تیم اضافه کنه ک بنظرم کانسلو و بیرین گزینه های خوبی هستن/الکس ویدال هم خوب بود تو سویا ولی ظاهرا لوچو هیچ اعتقادی بهش نداره!!
خط هافبک: آندره گومز اصلا اون چیزی ک فکر میکردم نبوده(اقلا تا اینجای فصل)که امیدوارم بتونه قابلیتهای خودشو نشون بده و با تیم مچ بشه/سرخیو بوسکتس با یه افت عجیب مواجه شده و برعکس قبل تمرکز و دقت کافی رو نداره،بازی با والنسیا ک نیمی از خودش هم نبود و کلی پاس و جای گیری اشتباه داشت!!
رافینیا هم ک دیگ عادت کردیم ب مصدومیتهاش،نسیم بهاری میخوره بهش 6 ماه مصدومه :))
دون آندرس رو هم ک فعلا از دست دادیم،آردا هم ک به یک هافبک معمولی تبدیل شده تو بارسا و فکر کنم هممون میدونیم که دیگ ازش انتظار یه هافبک غول بودنو نداریم/بنظرم دنیس سوارز خوب بوده و انریکه باید بیشتر بهش میدون بده تا بتونه خودشو نشون بده؛من بهش امیدوارم.../تو خریدهای بارسا هم امیدوارم ک دیبالا رو حتما اضافه کنن ب تیم چون بشدت آینده داره و ب درد تیم میخوره/راکی هم ک مثل همیشه خوبو تلاشگر
خط حمله: خط آتش(msn)که این فصل عالی ظاهر شدن و البته ازین بهتر هم میشن،مسی بعد از مصدومیتش دوباره ب اوج برگشته و داره جادو میکنه و امیدوارم ب روندش ادامه بده
آلکاسر رو هم انریکه باید بازی بده تا اعتماد ب نفس رو ازدست نده و وقتی بهش نیاز داشتیم هیچ کاربردی نداشته باشه...
ببخشید طولانی شد :))
امروز لیست 30 نامزد توپ طلای جدید فرانس فوتبال اعلام شد. عجیبه باز هم اسم بوسکتس نیست. در حالی که بعضی بازیکنان فقط از روی تبلیغات هستند. نه دستاوردی داشتن و نه عملکرد فردی!
نظر سزار لوییس منوتی که جام جهانی 1978 آرژانتین رو قهرمان کرد: یوسکتس بهترین هافبک مرکزی 50 سال اخیر فوتبال دنیاست.
برای انتخاب بهترین بازیکن فوتبال سال 2016 میتوانید به لینک زیر مراجعه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه داشته باشید همین که گزینه مورد نظر خود را انتخاب کردید رای شما ثبت میشود (بدون اینکه دکمه ای را برای ثبت انتخاب کنید)