رونالدینیو: نیمار می تواند در آینده بهترین بازیکن جهان شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونالدینیو ستاره سال های نه چندان دور باشگاه بارسلونا بر این باور است که نیمار در آینده بهترین بازیکن جهان خواهد بود.
رونالدینیو در این باره اظهار داشت:
نقل قول:
یک برزیلی دیگر می تواند تاریخ ساز شود و جاودانه بماند، او یک پدیده جوان است و می تواند بهترین بازیکن جهان باشد، لیونل مسی نیز پیشرفت ویژه ای داشته است، او بسیار پخته تر شده است، یه یاد دارم که اولین پاس گل اش را در بارسلونا من دادم! لحظه ی شیرینی بود! هرگز فراموش نمی کنم، او در آن روزها بسیار جوان بود و به یاد دارم که چگونه در کنار من بازی می کرد.آندرس اینیستا لایق کاپیتانی بارسلونا است، او زمانی که در کنار ژاوی بود بسیار جوان بود، اما حالا او یک رهبر بزرگ است که دیدن جایگاه او لذت بخش است.
------------------------------------------------------------------------------------------
مارتینو: نبود بهترین بازیکن جهان در آرژانتین احساس می شود
تیم ملی آرژانتین پس از شروع ضعیف خود در مقدماتی جام جهانی 2018 باید به برزیل . مصاف کلمبیا برود؛ از همین رو آنها با وجود شرایط پیچیده خود لیونل مسی ستاره خود را به علت مصدومیت در اختیار ندارند.
جراردو مارتینو اظهار داشتن:
نقل قول:
اینکه شما پیروز خواهید شد یا شکست خواهید خورد زیاد سوال مناسبی نیست! چرا کخه نبود مسی کار را برای ما سخت کرده است، ما مشکلات بسیاری را داریم، غیر از مسی، آگوئرو را نیز در اختیار نداریم، مشکل مصدومیت دست ما را خالی کرده است و کمی نگرانیم؛ اما ما با این وجود برابر تیم دونگا پیروزیم! برزیل تیم مورد علاقه من نیست، این یک دربی واقعی است، ما هنوز شرایط سابق را با برزیل داریم.هر فوتبالیستی در جهان ویژگی های خود را دارد، نیمار در لالیگا بسیار خوب کار کرده است اما مورد پسند من نیست و او هنوز جای دارد تا در لیگ قهرمانان اروپا، تیم ملی، لالیگا و .. به عنوان یک ستاره واقعی بدرخشد.
------------------------------------------------------------------------------------------
پیکه: رئال و بارسا نمی توانند با شرایط لیگ برتر انگلیس سازگار شوند
جرارد پیکه دو لیگ معتبر اروپایی یعنی لیگ برتر انگلیس و لالیگا اسپانیا را با یکدیگر مقایسه کرد.
پیکه در این باره اظهارداشت:
نقل قول:
تفاوت زیادی بین این دو لیگ وجود دارد. به نظرم اگر بارسلونا و رئال مادرید در لیگ انگلیس بودند کار دشواری نسبت به تیم های فیزیکی این تیم های داشتن، البته باید گفت همین باعث حذاب شدن بازی ها می شود. به نطر من اگر این دو تیم در فوتبال انگلیس بودند امکان قهرمانی برای آن ها وجود نداشت.
وی در پایان گفت:
نقل قول:
البته همین موضوع برای تیمهای چون چلسی و منچستر صدق میکند و اگر بزرگان انگلیس در لالیگا حضور داشتند درصد موفقیتشان پائین می آمد و شاید نمی توانستند در لالیگا موفق ظاهر شوند.