حالا دوست عزیز جواب اصلی بنده رو بدید این که هر کسی خودش مختاره که شرکت دلخواه خودشو انتخاب کنی درش شکی نیست ولی آیا این درسته که شما میگید ۵۰ گیگ برای هر شخص کافیه شاید یکی بخواد روزانه چند تا فیلم ۴ یا ۵ گیگی با بیت ریت بالا یا بازی کامپیوتری برای خودش دانلود کنه و اینکه من نفهمیدم آیا شما سرویس نامحدود اسمی بدون مصرف منصفانه با قیمت معقول نمیگم مفت در حد مثلا ۱ مگابیت با قیمت ۵۰ یا ۶۰ هزار تومان میدید چون میدونم نامحدود برای شرکت هزینه داره ولی قیمتی که من گفتم مناسبه چون یک شرکتی که اسم نمیبرم چون خودتون گفتید تا چند سال نامحدود بدون مصرف منصفانه میداد بدون ضرر ولی به خاطر یک سری مسائل و فشارهایی که بهش اومد اومد منصفانه اش کرد و در آخر این سرویس مخصوص استریم شما که لوکال هست زیاد فکر نکنم بدرد بخوره چون محدود هست مثل اینترانت و فقط از چندین سایت بیشتر نمیتونی استریم کنی در صورتی که دنیای اینترنت پر است از سایتهای استریم محتوا مثل hulu,Ted,YouTube,Netflix,iTunes,vimeo,daily motion و هزارن سایت دیگه الان مثلا برای خودم استریم از آپارات بدردم نمیخوره چون محتوای خوبی از نظر خودم نداره در کل اگه میخواین موفق باشید باید طیف متنوعی از سرویس بدید که نامحدود(غیر منصفانه با قیمت مناسب) هم جزوش باشه اونوقته که سیل کاربر به سمت شما میاد و البته اینکه باید خیلی مقاومت کنید چه از لحاظ افت نکردن کیفیت سرویس و چه از لحاظ فشار آوردن از جانب شرکت های رقیب و دیگران