Officejet 2353نقل قول:
Printable View
Officejet 2353نقل قول:
من ميخواستم يه پرينتر سه كاره بگيرم تا 200000 تومن هم بودجه دارم.
هم براي چاپ متن و هم براي چاپ عكس ميخواستم ازش استفاده كنم و كيفيت و ماندگاري توپ هم ميخواستم براي چاپ عكساش داشته باشه.چاپ بدون حاشيه هم بكنه.
ترجيحا قيمت مواد مصرفي بالايي نداشته باشه و خدمات پس از فروشش هم خوب باشه.
اسكنرش هم خوب باشه و اگر شد نگاتيو هم بتونه اسكن بكنه.
همين!
خيلي خيلي ممنون ميشم من رو راهنمايي بكنيد.
اگر اسکن نگاتیو رو حذف کنی، Canon MP 500!نقل قول:
كامران جون خيلي ممنون. اين mp500 رو چون تو صفحه ي قبلي گفته بودي واسه خودت گرفتي رفتم تو سايت كنون ديدمش دقيقا همون چيزي بود كه ميخواستم! فقط در مورد اسكن نگاتيو اين يكي اين جوريه يا بيشتر سه كاره ها نميتونن نگاتيو اسكن كنن؟
همينطور ميخواستم بدونم كه از لحاظ تعويض جوهر و قيمت اونها و .... چطور هستش؟
جوهرش خشك نميشه يا مشكل تعويض نداره و مشكلات ديگه كه مربوط به جوهر ميشه؟! آخه قبلا يه پرينتر رنگي داشتيم به خاطر اين جور مشكلا الان داره كنج اتاق خاك ميخوره! كلا در مورد جوهر و اينكه اصلياش تو بازار هست يا نه و همينطور در مورد خدمات پس از فروشش و سوالاي بالايي لطف كني يه توضيحي بدي ممنون ميشم.
با تشكر Bati^Goal
تنها مدلی که من دیدم که اسکن نگاتیو داشته باشه و تو ایران گیر بیاد Stylus Photo RX640 هست که قیمتش 400 هزار تومنه.نقل قول:
از نظر جوهر هم ظاهرا اپسون به دلیل این که جوهرش تو ایران به وسیله مادیران تولید میشه ارزونتره. ولی توی ریویو ها هزینه پرینت اپسون بالاتر از کنون و اچ پی هست.
مساله خشک شدن تو همه جوهر افشان ها وجود داره مگر این که هفته ای یک بار باهاش پرینت بگیری.
جوهر همشون گیر میاد، ولی از نظر قیمت اطلاع دقیقی ندارم. در بعضی مدل های اچ پی به دلیل این که هد با کارتریج ها تعویض میشهقیمت کارتریج ها گرونتره ولی در عوض هر بار که کارتریج رو عوض می کنی هدت هم نو میشه ونگرانی از خرابی هد کمتره.
در بحث خدمات هم مسلما اپسون وضعیت بهتری داره و بعد از اون کنون و اچ پی قرار می گیرند. البته کنون هم گرچه نمایندگی داره ولی خیلی از مدل هاش مثل همینکه من گرفتم گارانتی متفرقه است.
ولی دلیل انتخاب من این بود که تو ریویو های معتبر مثل tomshardware و cnet سری mp کنون بالاتر از بقیه بود.
با سلام
بعد از کمی جستجو در مورد چاپگر رنگی جوهر افشان با تانک (های) جوهر قابل تعویض و شارژ و مقرون به صرفه به نتیجه مطلوبی نرسیدم و از شما اساتید و دوستان تقاضای راهنمایی و مشورت دارم.
1- سقف بودجه حدود 100.000 تومان
2- هزینه تعوض کارتریج پایین باشد و در صورت امکان قابل شارژ .
3- عمر مفید دستگاه بالا باشد.
4- شرایط کار : چاپگر خانگی ( اداری با کارکرد پایین ) 4 تا 6 برگ در هفته
از میان محصولات زیر کدامیک را انتخاب می کنید و به چه دلیل ؟
CANON - ip2200 *** CANON - ip4200 *** CANON - ip5200
EPSON - STYLUS C67
HP - 5943
به همون دلیلی که تو پست قبلیم گفتم من CANON - ip4200 رو انتخاب می کنم
سلام
هر بار که ویندوز جدید نصب میکنم با داکیومنت ویو ئر چاپگر اچ پی 1417 مشکل پیدا میکنم و باید هزار بار برنامه را پاک و دوباره نصب کنم تا شاید مشکل بر طرف شود.در واقع یک پیام از ویندوز اینستالر میاد و سپسپنجره مربوط به داکیومنت ویو ئر باز باز میشه و بعد هم پیام میده که یه پچ رو نمیتونه پیدا کنه و از من میخواد که سی دی رو وارد دستگاه کنم.که منهم میکنم ولی متعاقبا پیام میده که قادر نیست که فایل مورد نظر را پیدا کند.
لازم است بگویم که سی دی مذکور را همراه چاپگر با هم خریده ام و فقط اولین باری که آنرا نصب کردم هیچ مشکلی نداشت.
آیا ممکن است که این مشکل به ویندوزم برگرده؟ یعنی آیا ممکن هست بخاطر عوض کردن شماره سریال ویندوز-که برای ولیدیت کردن انجام داده ام- باشه؟
ممنون میشم که کمک کنید. واقعا اعصابم رو خورد کرده
ممنون
امین رخ
امین جان،
شما مگه هر روز ویندوز عوض می کنی؟! (شوخی!)
1-سی دی خط و خش یا کثیفی نداره؟
2- سرویس پک های ویندوز رو نصب کردی؟
در کل به نظرم ربطی به اوریجینال بودن یا نبودن ویندوز نداره.
سلامنقل قول:
متاسفانه بدلیل مشکلی که در سیستم برق منزل وجود داردبطور پیاپی برق قطع میشود و گاهی اوقات موجب اخلال در سیستم میشود که مجبورم دوباره ویندوز نصب کنم.و کاریش هم نمیتونم بکنم.
اگر ایراد از سی دی باشه باید چکار کنم؟
ممنون
امین رخ