خواهش میکنم.نقل قول:
من که با سیستمی که گفتم دارم راحت بازی میکنم نظری در مورد سیستم های پیشنهادی ندارم چون منم نگران کرده بود.
Printable View
خواهش میکنم.نقل قول:
من که با سیستمی که گفتم دارم راحت بازی میکنم نظری در مورد سیستم های پیشنهادی ندارم چون منم نگران کرده بود.
کرکت چیه!؟نقل قول:
+
استرچ رو خاموش کردم .... جونمو به لبم رسونده بود....:n02:
+
3 ساعت از صب بازی کردم که پدر آرنو اسسینه ولی نمیدونم چرا به دست یه اسسین میمیره!!!
کنترل های بازی هم کلا" رو اعصابن...آخه نسخه های قبلی چشون بود....:|
+
لگ بازی حل شد....
یه ذره اون چیزایی که میشه ارتقا داد و خرید رو خیلی پهناور کردن....:n02:لامصب اولین بار که نشون داد همشونو کلا" گیج بودم که کی به کیه....
قابلیت پوشیدن لباسای اسسین های دیگه رو هم داره که باید بازی اصل باشه تا بتونیم بپوشیم....مثلا" لباس الطیر....
کرک ورژن 5 . من زیاد جلو نرفتم ضد حمله زدنش درست شد؟نقل قول:
کرک ریلودد هم اومده
کلا" تو حمله ها خیلی سر در گم میکنه آدمو...فعلا" که E رو یاد گرفتم....:n02:نقل قول:
ولی وقتی تیر اندازی میکنن بهت هیچ چاره های نداری انگار تا بخوری ....
پرش به عقبم که نداره از رو دیوار ها...
کلا" خیلی ضایس کنترلاش....
من نمیدونم چرا هی یوبی سافت علاقه داره کنترل بازی رو عوض کنه استانداردی که ساخته بود عالی بود تو اساسین 1 و 2 و برادرهود! ضد حمله زدن با کلیک چپ خیلی راحت بود به طوری که بتمن و shadow of morodr هم ازش تقلید کردننقل قول:
با E پایین اومدن و با شیفت دوییدن خیلی رواعصابه....نقل قول:
یه مشکل دیگه پیدا کردم.... :|
از بازی در اومدم و میخوام برم تو میگه سیوت خراب شده یه بازی تازه شروع کن.... :|
این مشکلو تو ام داری؟!
نه کرک شما ورژنش زیره 5 هست.برای ریلودد رو دانلود کن راحت از اول شروع کننقل قول:
بعد از چند ساعت بازی:
* برعکس نسخه های قبل داستان بازی اونقدرها جذاب نیست. از نظر ادامه داستان قبل بودن هم یک بریدگی کلی وجود داره و اصلا مشخص نیست این قضایا کجای داستان کلی جا می خوره.
* از نظر گرافیک بازی خیلی خوبه، با GTX 970 SLI برای من در 1440p حدود 70 فریم میده (تنظیمات همه بالاترین) + TXAA که ایده آل نیست ولی خوبه. البته پیاده سازی FXAA در این بازی خیلی خوب بوده و دوستانی که مشکل فریم دارن برای MSAA 2x بهتره برن به FXAA.
* کنترل های بازی پر از باگ هست، خیلی وقت ها بیخواد از دیوار بالا میره، به جای پریدن از روی موانع ازشون بالا می ره و می ایسته و چیزهایی از این قبیل.
* آینه ها و کلا انعکاس ها اصلا خوب ساخته نشده و کاملا قابل توجه هست این ضعف.
در کل بیس بازی خیلی خوب هست ولی مشخصه یه محصول تمام شده نیست و هنوز نیاز به کار داشته (با اینکه یک آپدیت 900 مگی براش اومده همین الان). البته این چیزها معمولا وقتی بازی ها Next gen میشن پیش میاد. فکر می کنم نسل بعدی در سال آینده اکثر باگ ها برطرف بشه و داستان قوی تری رو هم ببینیم. اما در کل AC هست مثل همیشه :n09: قطعا مشکلاتش اصلا در حد و اندازه های AC III نیست و از اون خیلی بهتره.
آخش....کرک 5 رو زدم بازی خیلی خوب اجرا شد و سیوا رو نگه میداره....
لگ بازی ام درست شد و گرافیک همچنان چیزی برا گفتن نداره....خوبه ها ولی عالی نیست....تنظیمات همگی رو الترا....
خب خیلی فضا و کاراکتر نزدیکه به الطیر....
+
داستان بازی کلا" فک کنم فاجعه ی اتمی هیروشیماس....
با آرنو رفت به آینده و از تو تونل های مترو زدیم و از جلوی مجسمه ی آزادی که جلوی برج ایفل در حال ساخته بیرون اومدیم.... :|
ولی گیم پلی خیلی شیرینه....
به کلیدا ام عادت کردم منتهی انگار استراتژی WD رو اینم اجرا شده...باید امتیاز جم کنی تا بتونی مهارت یا هر چیز دیگه رو آپگرید کنی.....
دوستان راست میگن گرافیک خیلی زود از چشم ادم میوفته. بیشتر به خاطر رنگ بندی (بیشتر به ابی میخوره)و نور پردازی خوبه که گاهی گرافیک چشم نواز میشه وگرنه در کل انچنان چیز شاخی نیست.
داستان افتضاح.برامون تکراری شده که هر اساسینی جلوی چشماش خانوادشو میکشن و اینم از بچگی یتیم بزرگ میشه و باید رو پای خودش وایسه و انتقام بگیره!!! دقیقا این داستان در اساسین 2 و اساسین 3 هم بود.ولی واقعا داستان اتزیو بیشتر بدل میشست.
شدیدا هم اتفاقات بازی و داستانش قابل حدس شدن.
صدای آرنو بد نیست و شوخ طبعه .ولی از نظر من یوبی سافت باید بیخیال پخش اساسین برای چند سال بشه. تا به هر بازی گند نزنه ول نمیکنه.اون از پرنس اینم از اساسین.بعد brotherhood هیچکدوم از اساسین ها خوب نبودن و یکی از یکی بدتر
در ضمن موتور بازی اینقدر بده که تکستچر ها دیر لود میشن. امکان داره یه npc وقتی دقیقا کنارتونه جزییاته لباسش لود شه! نمیدونم باقی هم چنین مشکلی دارن یا نه؟