ببینید ، زندگی داره تغییر می کنه . خود ازدواج رسمی هم دستخوش تغییرات زیادی شده . مثلا در گذشته ای نه چندان دور ، بیشتر ، خانواده ها برای فرزندانشون همسر انتخاب می کردند . امروزه بیشتر ، خود افراد انتخاب می کنند و بعد خانواده رو در جریان میگذارند . این که این تغییرات چگونه بوجود میان و چرا بوجود میان و . . . مربوط به زمان میشه . امروز به دلیل گسترده شدن ارتباطات ، امکان انتخاب و شناخت بهتر برای افراد بوجود اومده . پس اون سیستم قدیمی برای انتخاب همسر داره کمرنگ میشه ( هرچند برخی خانواده ها هنوز به طور قوی از سیستم قدیمی حمایت می کنند ) .
این هم نوعی تغییر و گذار هستش که بنا به مقتضیات زمان داره رخ میده . اتفاقا نه اون طور که برخی افراد فکر می کنند ، سبب اشاعه خودش می شه و نه سبب بوجود اومدن مشکلات برای کسانی که از سیستم قبلی تبعیت می کنن .
کاملا موافقم .نقل قول:
افراد بنا به سیستم فکری و اعتقادی خودشون انتخاب می کنند . اشکال بسیاری از ماها اینه که به قدری به باور های خودمون معتقدیم که هر باور موازی دیگر رو نه تنها نادرست بلکه خطری برای باور خویش فرض می کنیم و میترسیم که مبادا اشاعه پیدا کنه !!!
اگه به باور خودمون اعتقاد داریم ، خوب ازش تبعیت می کنیم . برای ما چه اهمیتی داره که دیگران تبعیت نکنند ؟ نمیتونیم نظرات دیگران رو تحمل کنیم ، بلکه به زور می خواهیم راه درست رو به دیگران نشون بدیم و اگه لازم شد باهاشون می جنگیم تا متقاعدشون کنیم . . . .
اینکه دونفر تصمیم میگیرن با هم زندگی کنن ،( چه با صیغه چه بی صیغه - چه با عشق چه بدون عشق- چه منجر به ازدواج بشه و چه نشه ) چقدر توی اجتماع ما اثر میگذاره ؟ توی زندگی من چه اثری داره ؟ بنیاد خانواده از بین میره ؟ اجتماع از هم می پاشه ؟
توی کشورهایی که سالهای سال این امر رایج بوده ، چه مشکلی ایجاد کرده ؟
خانواده ها نابود شدن ؟ آمار طلاقشون بالاتره ؟ میزان خیانتشون بیشتره ؟ بیماری های روانی بیشتر شیوع داره ؟ اعتیاد کمتره ؟ خودکشی کمتره ؟ چی آخه ؟(توی همه این موارد کشور ما رکورد دار هست)
اونم با وضعیتی که اینقدر این مورد توی کشور ما ناخوشایند تلقی میشه که شاید تنها چند درصد از مردم این مملکت میتونن بالفعل این کار رو انجام بدن و به دلیل غیر قانونی بودن و غیر شرعی بودن ، هیچ وقت از این بزرگتر نخواهد شد ؟؟؟
می ترسیم چی اشاعه پیدا کنه آخه ؟
به نظر من این مسئله یخورده زیادی بزرگ شده . . .
یکمی ، فقط یکمی بتونیم با دیگران مدارا کنیم ، هیچ اتفاقی نمیفته و هیچ مشکلی پیش نمیاد .
-----------------------------------------------------------------------
قبلا هم گفتم ، دموکراسی ابتدا از مغز های ما شروع میشه .