به امیدصعود تیم ملی ایران
Printable View
به امیدصعود تیم ملی ایران
دم کیروش کرم نذاشت این خوش گذرونا برن بازی والیبال ببینین!! اگه مربی ایرانی بود اونجا رو میکردن کویت و کلا عشق و حال!! :n09:
مقایسه دو مهاجم تیم ملی بوسنی در جام جهانی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوسنی تنها همین دو مهاجم با خودش برده جام جهانی...
سلام
تو امار دیدم که کمترین رای رو به بوسنی دادن دوستان ولی بنظر من حالا بماند که ما ایرانی هستیم من خودم ارزومه که ایران صعود کنه ولی بنظر من ارژانتین و بوسنی میان بالا
واقعا شانس بوسنی از نیجریه بیشتره برا صعود...خداییش تیمشون خفنه و سطح فوتبالشونم از نیجریه بالاتره...
چه خوب شد که ملت دوتا بازی از بوسنی دیدن و از خواب خرگوشی اومدن بیرون
حالا فکر نکنید که نیجریه هم خیلی ضعیفه و گول اون رنگینگ رو هم نخورید.هر دو تیم حرفه ای هستن و کلی بازیکن باتجربه دارن
نیجریه که قدرت بدنی فوق العاده ای داره و با شرایط آب هوایی هم خیلی سازگارترن نسبت به ما
بوسنی هم که اکثرا لژیونر هستند و برگ برنده شون خط حمله اونهاست درست برخلاف ما که خط حمله ضعیفی داریم.
آرژانتین هم که هیچ حرفی برای گفتن نداریم و فقط باید به یک دفاع حرفه ای و هوشمندانه امیدوار باشیم وگرنه فرض کنید آرژانتین ضد حمله بزنه......
ما پس از برد مقابل کره در باد غرور فرو رفتیم و فراموش کردیم که قبل از اون چه باختها و بازیهای فاجعه باری داشتیم.دو تا بازی تدارکاتی درست حابی هم که نداشتیم.حالا توقع صعود هم داریم!!!
همه ما تیم ملی کشورمون رو دوست داریم اما باید واقعیت رو هم ببینیم.فوتبال ما خیلی از دنیا عقبه و اگه دو سه بازیکن به تیم اضافه نمیشدند الان ما فقط تماشاگر بودیم و حسرت میخوردیم.
در کل امیدوارم جدای هر نتیجه ای که بدست میاد،تیم ملی بازیهای زیبایی انجام بده و سربلند باشیم و اگر اگر کمی مسئولان چشم و گوششون باز شده باشه و واقعیت رو ببین،کمی به فکر تغییر اساسی در ساختار تیم ملی چه از لحاظ سخت افزاری و چه نرم افزاری باشند.
پیش بینی یک شرکت آمریکائی ( گولدمن ساکس) بر اساس یک سری فرمول و احتمالات ریاضی میگه ایران با دو مساوی و یک شکست به مرحله دوم صعود میکنه.:n13::n26:
گولدمن ساکس گروهی از شرکتهای پیشرو جهان در زمینه سرمایه گذاری بانکی، مدیریت و امنیت سرمایه است. (چه ربطی به فوتبال داره!)
در هرصورت بنظر من ایران یکی از ضعیفترین دوران فوتبال خودشو داره تجربه میکنه و اگر کارلوس کیروش این چندتا بازیکن جدید رو هم تو خارج پیدا نمی کرد احتمال صعود به جام جهانی زیر صفر بود (در حد باخت به لبنان). در حال حاضر در خصوص بازیکنان لیگ داخلی میشه گفت: عصر بازیکنانی با حقوق سوپر استارها با حقیرترین کیفیت بازی
یه زمانی نه چندان دور ترکیب تیم ملی پر از جوانهائی بود که سرشون برای رفتن به بوندس لیگا و تیم های خارجی دعوا بود . مهدوی کیا ، هاشمیان ، دائی ، کریم باقری ، علی کریمی ، فرهاد مجیدی ، خداد عزیزی و ... با اون بازیکنا چی شدیم که با اینها :n21: چی بشیم
کاش نصف این پولها رو پای بازیکنان تیم ملی والیبال میریختن که شیر مادرشون حلالشون باشه که برزیل رو تو خونه ش 3 بر صفر شکست میده و از مجموه 6 امتیاز دو بازی رفت ، 4 امتیاز میگیره و میزبان فقط 2 امتیاز . میزبان کیه؟ قهرمان 9 دوره جام جهانی والیبال
چون فدراسیون والیبال خوبی داریم . اگه یه ذره مثل این فدراسیون رو فوتبال میداشت الان اوضاعمون بهتر بود .نقل قول:
وقتی رییس فدراسیون خودش پشت پرده اون لباسهای تیم ملی هستش دیگه چی میشه گفت . تا این فدراسون دست ادمهای درست نیفته ما بهترین مربی دنیا و بهترین استعدادها رو هم داشته باشیم بازم به جایی نمیرسیم .
درسته الان فدراسیون والیبال هم بعضی جاها میلنگه اما غیرت بازیکنها جبرانش میکنه . مثل همین بازی اخر . دارم به این کواچ هم امیدوار میشم . یه وقت دیدی از ولاسکو بیشتر تاثیر گذاشت .
نیجریه هم دیشب بازی 1-2 به امریکا واگذار کرد
مثل اینکه یک مدافعشون هم مصدوم شده جام جهانی از دست داده:n02:
امیدوارم اگه قراره ایران در این جام هیجی نشه که احتمال زیاد همینطور میشه بوسنی - آرژانتین از این گروه بیان بالا نیجریه همین دور اول حذف بشه