اگه منظورت همين بود
بايد بگم حرف نداره.اگه هم مشكلي هست از شبكه است نه از گوشي .
اگه منظورت همين بود
بايد بگم حرف نداره.اگه هم مشكلي هست از شبكه است نه از گوشي .
تو صفحات قبلی دوست عزیز bakhshiman راه حل اين مشكل رو توضيح دادن . اگه بازم نشد بگو تا راهنمايي بيشتر بكنيم . خدا رو شكر اينجا اساتيد زيادي هستن ( ما شاگرديم) منظورم از پكيج همون درايورهاي بود كه خودت گفتي .MotPCSDrivers منظورم بود.نقل قول:
نوشته شده توسط sagittarius
حتما میدونید یکی از نقطه ضعفهای V3X کیفیت پایین فیلمبرداریشه که معمولا خیلی پرش داره و تقریبا چیزی معلوم نمیشه. با استفاده از روش پایین میتونید تا حدود زیادی این ضعف رو بپوشونید. امتحان کنید واقعا تازه میشه بهش گفت فیلمبرداری .....
تو برنامه LeaderGL FlexEditor از منوی strument گزینه seem explorer رو انتخاب میکنیم .
تو صفحه که باز میشه تو قسمت load دکمه From file رو بزنید و این فایلی که دانلود کردید رو باز کنید.
بعد تو قسمت save جلو seem بنویسید 004e و جلو record بنویسید 0001 و بعد دکمه to phone رو بزنید. بعد از save شدن seem تو گوشی حالا دکمه restart رو بزنید تا گوشی روشن و خاموش بشه .
قبل از انجام این کار یه بک-آپ از seem گوشیتون بگیرید به این صورت که تو قسمت load جلو seem بنویسید 004e و جلو record بنویسید 0001 حالا دکمه from phone رو بزنید و منتظر باشید تا seem از گوشی لود بشه. وقتی لود شد تو قسمت save دکمه to file رو بزنید و با اسم 004e_0001 سیو کنید. اگه احیانا به مشکلی برخوردید به همین روش بالا عمل کنید منتها به جای فایل دانلود شده این فایل بک - آپ رو باز کنید.
سلام .اگه ميشه يه برنامه كه روي عكس ها زوم كنه. اخه وقتي عكس مي گيريم نمي فهمم عكسم خوب شده يا نه ؟
اطلاعات کامل در مورد ضمانت نامه و قیمت وي تري ايكس ؟
دمت گرم متالیکا جان خیلی با حال بود.
بابا جواب من را هم بديد .
سلام .اگه ميشه يه برنامه كه روي عكس ها زوم كنه. اخه وقتي عكس مي گيريم نمي فهمم عكسم خوب شده يا نه ؟
عزيز چشم . دارم ميگردم دنبالش پيدا كردم ميزارم اينجا دانلودش كن.نقل قول:
نوشته شده توسط farshad-v3x
يه مشكل كوچيك:وقتي دكمه ي voice dialرو ميزنم با اين پيغام روبرو مي شم(no voice name are stored in phone book)
فكر ميكنم مشكل از اون seem كه براي بهتر شدن كيفيت دوربين ريختم باشه ولي من متاستفانه از seem موبايلم back up نگرفتم .
:(
هر چند من خيلي كم از اين دكمه استفاده مي كنم ولي وجدانم داره عزاب ميكشه.