تو سلیمانیه قیمت 700 دلار
Printable View
تو سلیمانیه قیمت 700 دلار
چه خوب که گفتی . چون یکی از فامیل داشت برای خرید لپ تاپ و گوشی میرفت اونجا . میگفت قیمتهای در حد 500 تا 900 هزار تومن با اینجا فرق داره . منم بهش گفتم اگه نوت 3 ارزون دید برام بگیره . پس فکر کنم با این 700 دلار برام فرقی نمیکنه ... ولی اون گفت با پول همون عراق بخرم خیلی ارزون میشه . درسته ؟ :n27:نقل قول:
اینو میگما ! چنده قیمتش؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب داره میاد پایین . علاءالدین 2180 میده.
به 2 الی 2050 که برسه قیمت منطقی میشه و میشه گفت از این پایینتر نمیاد دیگه.مگر 4 5 ماه بعد که دیگه اون موقع حال نمیده بخری:n02:
پ.ن قیمت در فروم :
SAMSUNG GALAXY NOTE 3 N9005...............................................2.270.000 سفارشی
SAMSUNG GALAXY NOTE 3 N9000...............................................2.110.000 سفارشی
دوست عزیز قیمتها در سلیمانیه با ایران زیاد فرقی نداره نهیت 100 ارزونتر بشه . البته تو بازار مدلهایی هست که خیلی شبیه و کاملا مثل اصلش هستن و قیمتی پایینتر دارن ولی مشکل دارن . حواست باشه نخرهنقل قول:
چه خوب که گفتی . چون یکی از فامیل داشت برای خرید لپ تاپ و گوشی میرفت اونجا . میگفت قیمتهای در حد 500 تا 900 هزار تومن با اینجا فرق داره . منم بهش گفتم اگه نوت 3 ارزون دید برام بگیره . پس فکر کنم با این 700 دلار برام فرقی نمیکنه ... ولی اون گفت با پول همون عراق بخرم خیلی ارزون میشه . درسته ؟
نه بابا با این سرعت رسید به 2 میلیون مطمئن باش پایین تر هم میاد ... :n06:نقل قول:
الا دیدم ان 9002 هم مثل ان 9005 ـه مشخصاتش . کسی آمار اونو داره ؟ آیا واقعا ان 9002 مثل ان 9005 اولترا فیلم میگیره ؟ اگه اینطوری من میرم تو نخ ان 9002 که دوتا سیم داره :n20: قیمتش رو کسی نداره ؟
کلا Exynos 5 فکر کنم 2 سیم کارت ساپورت نمی کنهنقل قول:
الا دیدم ان 9002 هم مثل ان 9005 ـه مشخصاتش . کسی آمار اونو داره ؟ آیا واقعا ان 9002 مثل ان 9005 اولترا فیلم میگیره ؟ اگه اینطوری من میرم تو نخ ان 9002 که دوتا سیم داره :n20: قیمتش رو کسی نداره ؟
بهتر ... همچین چیز شاخی هم نیست :n02: سامسونگ اگه واسه جنس خودش ارزش قائل بود که Exynos رو اول مجهر به 4k میکرد ... نه اسنپ دراگون رونقل قول:
اینم از رفیق شفیق و یار جدانشدنی گلکسی نوت 3 در حال شارژ
از دست این پن تک . آخه بگو یه تغییری میدادی حداقل .. کپی برابر اصل
خب سامسونگ نمیتونه بهش گیر بده! :n08:نقل قول:
پنتک یه برند مرده هست ! حالا کپی کنه نکنه فرقی به حالش نداره!