قوربونت برم سروش جان زود تر میگفتی از دور روی ماهتو میبوسم اقا پس شماره بعثت که میگی رو بذار تا یه زنگ بزنم خدا کنه داشته باشه
دمت گرم منتظرم....
فقط خدا کنهpx100 داشته باشه...
زود باش الان تموم میکنه ها .
Printable View
قوربونت برم سروش جان زود تر میگفتی از دور روی ماهتو میبوسم اقا پس شماره بعثت که میگی رو بذار تا یه زنگ بزنم خدا کنه داشته باشه
دمت گرم منتظرم....
فقط خدا کنهpx100 داشته باشه...
زود باش الان تموم میکنه ها .
در پست قبلی مطرح شده بود .. (همون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن)نقل قول:
اقا من زنگ زدم این نمایندگی زینهاسیر گفت cx300 نداریم حالا چی کار کنم از کجا گیر بیارم
بچه ها من زنگ زدم بعثت گفت px100 داریم 60000 تومن بعد گفتم به شهرستانا ارسال میکنید گفت اره باید پول بریزید به حسابمون من گفت گوشی برم کاغذ قلم بیارم شماره حساب یادداشت کنم برگشتم بعد که شماره حسابو یادداشت کردم گفتم خوب من فردا 60 تومن میریزم به حسابتون گفت نه 80 نومن بریزید گفتم همین الان گفتی 60 تومن گهفت نه اشتباه کردم!!!!!!!!!!!!!!
حالا من چی کار کنم به نظر شما راست میگفت؟
قیمتش چنده؟ یکی از بچه تو همین جا گفته بود پارسال گرفتم 78 تومن یعنی ارزون که نشده 3 تومن گرونترم شده؟
اقا اگه کسی زنگ زد قیمت بگیره این px100 هم یه سوالی بکنه ببینم به شما هم میگه 80000 تومن؟
چی میشد ماهم یه amazon.ir داشتیم؟
سلام یه mp3 پلیر سامسونگ u3 دارم متاسفانه داشتم باهاش ور میرفتم یعنی دور دستم میچرخوندم که هدفون سمت راستش خراب شد و دیگه صدا ازش در نمیاد.
میخوام یه هدفون بگیرم که حداقل کیفیت و بلندیش مثل همین هدفون سامسونگ U3 باشه.قیمتش هم زیاد نباشه.
در ضمن نمیخوام In ear باشه جوری که هم زیبا باشه و هم گوش رو اذیت نکنه.
مال خودش یه کم بزرگ و اذیت میکرد
با تشکر.
در ضمن جایی هست که بتونم اینترنتی بخرم البته از سایتهای ایرانی .(چون آدرس سایت های فروش لوازم ممنوع هستش میتونید برای پیغام بزنید)
تقصیر خودته که هزینه ارسال رو در نظر نگرفتی فروشنده هم حالتو گرفته :46::27:نقل قول:
نه بابا قبل از اینکه بگه 80000 تومن گفت با tbox یفرستیم براتون که هزینش دور و ور 6 میشه؟
حالا سوال من اینه 80000 تومن میارزه ؟
بگیرم یا نا جایی رو میشناسید ارزونتر بده خواش مینم هر کدوم از دوستان میتونن کمک کنن من تصمیمم برای px100 رفتم حالا دنبالشم..
اگه می خواد 80 تومن هزینه نهایی اش بشه به نظر من که نمی ارزه ... البته "به نظر من" ...نقل قول:
ضمناً این مدلها انقدر کمیاب هستن که اگه بعد از یه سال قیمتش تغییر نکنه ، من یکی که تعجب نمی کنم ... دست فروشنده اس و می تونه هرجور که می خواد بازی کنه باهاش ... حداقل تا الان که همیشه در مورد خرید قطعات الکترونیکی کمیاب اینطوری بوده ... حتما مدلهای نوبری رو دیدی که تا چندین برابر فروخته میشن ... بخصوص کارای ipod و هدفون ها ...
نقل قول:منم فکر می کنم طرف از همین قضیه که هزینه ارسال رو نپرسیدی سوء استفاده کرده ...نقل قول:
* تیپاکس درسته ...
به ترتیب: می تونی مدل e10 و e11 از سونی رو بگیری ... حدود 12 تومن قیمتشونه ... در همین حدود کریتیو هم چندین مدل داره .. سری EP ... اینا هم زیر 15 تومن هستند .. همگی غیر In ear ... کمی بالاتر کارای فیلیپس خوبن : حدود 20 تومن ..نقل قول: