دستت درد نکنه اونایی که ندیدم رو از تو لیستی که گفتی دارم مستقیم میکنم
Printable View
دستت درد نکنه اونایی که ندیدم رو از تو لیستی که گفتی دارم مستقیم میکنم
خوب لیست یا لینکش رو میدی که ببینم :31:نقل قول:
این لیست بهترین انیمیشن های imdb هم ببینی خوبه
barefoot gen هم جالبن
خدمت شما:
البته بعضی هاشون به نظرم لایق جایی که هستن، نیستن ولی بازم برای آشنایی خوبهکد:http://www.imdb.com/chart/animation
سبک های دیگه هم داره
ایول! من از این فهرست فقط پرنسس مونونوکه و قلعهٔ متحرک هاول رو دیدم... :(نقل قول:
همین پست باعث شد برم سراغ مقالهٔ فارسی استودیو گیبلی:
البته هنوز خیلی جای کار داره و ناقصه، معمولا دست تنها هم نمیشه کاری کرد. اگه علاقمند بودید بیایید مقالههای اینا رو بسازیم. ;)کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/استودیو_گیبلی
من از این لیست فقط پرنس مونونوکه رو دیدم...بقیه انمیه ها رو گذاشتم توی wish list و در حال جستجو برای لینک دانلودنقل قول:
سلام
اون انیمه ای که دیدین مربوط به استودیو گیبلی هست
پیشنهادم اینه که سایر تولیدات مربوط به این استودیو رو تماشا کنید که خیلی قشنگ هستن
مثل
prince of mononoke
my neighbor totoro
howl's moving castle
castle in the sky
kiki's delivery service
Tales from Earthsea
Porco Rosso
Whisper of the Heart
البته استودیو گیبلی انبمه های دیگه ای هم ساخته که برای جزئیات بیشتر میتونین به لینک زیر مراجعه کنید .
اگه زیر نویس فارسی پیدا شد که چه بهتر اگر نه که باید با زیرنویسی انگلیسی نگاه کرد :31:
امیدوارم این لیستی که دوستمون معرفی کردن در حد انیمه چیهیرو باشه ... عاشق اون انیمه شدم
یک انیمه های هم قبلا تریلر اونو دیدم که یک چیزی مثل فیلم Inception بود که به ذهن افراد و ضمیر ناخوداگاه اونا نفوذ میکردن
اسمش اصلا یادم نیست...از دوستان کسی اسم این انیمه رو میدونه؟
من همه رو دیدم 8)
همه شون تا جایی که میدونم زیرنویس فارسی دارن.
احتمالاً منظور شما انمیشن paprika ستنقل قول:
یک انیمه های هم قبلا تریلر اونو دیدم که یک چیزی مثل فیلم Inception بود که به ذهن افراد و ضمیر ناخوداگاه اونا نفوذ میکردن
اسمش اصلا یادم نیست...از دوستان کسی اسم این انیمه رو میدونه؟
بله درسته...خیلی علاقه دارم این انیمه رو هم ببینمنقل قول:
احتمالاً منظور شما انمیشن paprika ست
مثل این که خود شما این انیمه رو دیدین!...راضی کننده بوده یا نه ؟
سلامنقل قول:
من خودم این انیمه رو دیدم ، خیلی خوب بود ، از 20 امتیاز 19 رو میدم ،
البته سلیقهء هرکس متفاوته . ضمن اینکه زیرنویس فارسی هم هست .
پپریکا فوق العاده زیبا و درگیرکننده بود ، من تا حالا دو بار دیدمش.
فقط تمرکز بسیار بالایی میخواد دیدنش ، یعنی باید به همه اتفاقات و دیالوگها توجه کامل و دقیق داشت.
سلام خسته نباشید..
مدتی پیش من از یکی از رفقام یه انیمه گرفتم ولی متاسفانه نصفه میمونه و باقیش نیست مثل این که می خواستم بدونم این رو دیگه نساختن یا ساختن و هست جایی میشه پیدا کرد دانلود کرد..؟ چجوریاست..؟
اسم انیمه berserk هستش...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]