[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه فوتبال آرسنال اعلام کرد که گلر پالرمو یک فصل بصورت قرضی به جمع توپچی ها پیوست تا در کنار ژسنی و فابیانسکی برای جایگاه شماره یک تیم رقابت کند.
امیلیانو ویویانو انتقال خود به آرسنال را رویایی می داند و تاکید دارد که نمی تواند برای حضور در ترکیب آرسنال منتظر بماند.
"احساس خوبی است که به آرسنال ملحق شدم، رویایی است که به واقعیت پیوسته. افتخار می کنم که اینجا هستم و می خواهم از رئیس (آرسن ونگر) تشکر کنم.
انتخاب آرسنال آسان بود، این یکی از بهترین تیم های جهان است. یک باشگاه با داستانی فوق العاده، با حضور رئیس که یکی از بهترین ها در اروپاست و برای من یک رویاست. بسیار خاص است.
فکر می کنم خوب است که گلرهای بزرگ دیگری نیز در اینجا هستند. یک نبرد مثبت است. هر روز در کنار هم تمرین می کنیم و مطمئنم رفاقت فوق العاده ای میان ما وجود خواهد داشت.
می دانم که فابیانسکی فصل گذشته به واسطه چند مصدومیت بدشانس بود. همیشه می بینم که ژسنی بازی می کند و او گلر خوبی است، یک گلر عالی. برای رقابت با آنها به سخیت تلاش می کنم."
در حالی که دربی شمال لندن در حال برگزاری بود، ویویانو به سمت انگلستان پرواز می کرد. وی می گوید طبیعت فوتبال انگلستان او را هیجان زده می کند.
"بازیکنان را می شناسم، چیزهای زیادی در مورد لیگ برتر می دانم زیرا عاشق سبک تفکر فوتبال و ورزش انگلستان هستم.
اوضاع اینجا متفاوت است، ورزشگاه ها همواره پر هستند، در هر باشگاهی، چه تیم کوچک و یا شهر کوچکی باشد فرق نمی کند. آنها تیم های خوبی دارند، با زمین های تمرین خوب و شور و اشتیاق خوب.
امیداورم بتوانم به آرسنال کمک کنم در تک تک بازی ها پیروز شود و امیدوارم تجربه حضور من در این تیم و در این شهر بتواند به من کمک کند تا به تیم ملی برسم."