Printable View
حس و حالی نمونده هر مسابقه داریم بدتر میشیم.:n27:
ریس به من که اصلا نچسبید فقط دو صحنه باحال یکی سبقت همیلتون از وبر و یکی هم دفاع عالی رایکونن جلوی وتل که خوب حالشو گرفت
آقا امروز برای اولین بار یک مسابقه "F1" رو کامل دیدم از شبکه ورزش، با خودم گفتم:"نصف عمرم بر فنا رفته! تا حالا کجا بودی F1!":n02:
واقعا خیلی کیف کردم! تا به حال به طور کامل ندیده بودم و همچین انتظاری نداشتم که اینقدر زیبا باشه!:n04:
شبکه ورزش فرمول1 رو زنده پخش میکنه؟؟؟:n04:نقل قول:
عجب پیشرفتی.......
اره شبکه ورزش نشون داد ظاهرا این دومین باریه که فرمول 1 رو زنده می رن .
من هم از دور 65 به بعد به طور اتفاقی بعد از قطع شدن اینترنت و شبکه اسکای اسپورت المان از شبکه ورزش دیدم . اتفاقا خیلی هم خوب گزارش می کرد بنده خدا و هیجان خوبی داشت فقظ متاسفانه طرفدار همیلتون بود که یه جا بد جوگیر شد و وقتی رزبرگ موتور سوزوند فکر کرد همیلتونه و حسابی ترسید . بعد گفت خب خداروشکر همیلتون نبود و رزبرگ بود :دی
افرین به فتل که همچنان می تازد ... با امدن رایکونن بالای الونسو اختلاف فتل و نفر دوم بیشتر شد .
توی صحنه سبقت گزارشگر شبکه ورزش اعتقاد داشت رایکونن مرتکب خطا شده ! می گفت تایر فتل رفته تو چمن یا همچین چیزی که من نفهمیدم چه ربطی داره ؟!
فتل توی ریس بدشانسی می اورد و بعد از هر بار پیت می افتاد پشت این باتن و اختلافش با همیلتون بیشتر می شد .
توی دورهای اول فتل از همیلتون سریع تر بود .
باید به رانندگی خوب وبر هم اشاره داشته باشیم که خیلی خوب و با استراتژی مناسب ردبول تونست رتبه 4 ام رو به دست بیاره .
پیست مسابقه اصلا جالب نبود :n13: نمیتونستند زیادو به صورت جدی قابلیت های خودشون رو به نمایش بزارن...
جدی زنده نشون دادن ؟ سانسور و ایناش در چه حدی بود؟نقل قول:
گزارشگرش کی بود ؟ یه صباغ نامی بود پارسال که بعد از هر گرندپری تحلیل میکرد و انصافا اطلاعتش خوب و به روز بود ولی اون طرفدار فراری و آلونسو بود گمونم .
البته طرفداری گزارشگرا از راننده خاصی تو فرمول یک چیز عجیبی نیست ولی معمولا سعی میشه لطمه به گزارش نزنن و با سیاست طرفداری میکنن.
رایکوننم خطا نکرد یعنی اگه میکرد تا الان پنالتی رو خورده بود . دیگه انقدی حق داشت که از جایگاهش دفاع کنه .وتل کامل تو ریس لاین نبود و از بیرون پیچ و درست وقتی که مسیر مستقیم داشت تموم میشد قصد سبقت داشت . اگر یه چرخ جلوتر میوفتاد اونوقت اگر رایکونن راه وتل رو میبست ومیکردش تو خاکی پنالتی رو خورده بود
سبقت این مدلی که سبقت کامل انجام نمیشه زیاده تو f1 اگر بخوان به همه پنالتی بدن که دیگه هیچی . همین گرندپری قبلی آلونسو و همیلتون 2دور شبیه همین صحنه ها رو داشتن ولی همیلتون داشت به درستی از جایگاهش دفاع میکرد.
اره زنده نشون دادند بر طبق صحبت گزارشگر این دومین گرندی بود که زنده پخش می کردند و قراره ظاهرا از این به بعد پخش زنده ثابت داشته باشن . مسابقه بلژیک رو اعلام کرد برای پخش .
من فقط از دور 65 به بعد از شبکه ورزش دیدم . تصاویر از ابوظبی اسپورت گرفته شده بود و صدای گزارشگر عربی هم گاها می امد ولی در کل بد نبود . پودیوم رو هم نشون دادند که اونجا سانسور زیاد داشت .
نکته مثبتش همون گزارش خوبی بود که داشت . متوجه اسم بنده خدا نشدم ولی جثه بزرگ و هیکلی ای داشت ! اطلاعات خوبی به بیننده می داد لحظات رو گزارش می کرد و حتی ارتباطات رادیویی تیم ها با راننده ها رو هم ترجمه می کرد و اعلام می کرد .
اون صحنه سبقت هم من هم متوجه نشدم ولی گزارشگر شبکه ورزش کلمه "چمن " رو اورد و جوری توضیح می داد که ظاهرا اگر تایر فتل می رفت تو چمن ها خطا کرده بود رایکونن یا همچین چیزی .
از رانندگی فتل هم ایراد می گرفت و اعتقاد داشت سر پیج ها چرخ ها رو زود قفل می کنه !
در کل تجربه خوبی بود . از گرند های بعدی هر چند سخته کیفیت تصاویر و صدای اسکای اسپورت ها رو از دست داد ولی به خاطر گزارش خوبش شاید من از شبکه ورزش ببینم :n01:
دوستان یه سوال
این که میگن تیم ردبول
مثلا ردبول اسپانسر تیم هست؟
چون ردبول یه شرکت نوشیدنی هست
ماشین نمیسازه که
!:n13: