با سلام.........
در مورد سوال اولتون که من نمیدونم شما چه شیوه ای بازی میکنی برای آشنایی با شیوه های دفاعی بیشتر هم میتونی از منوی اصلی فیفا بری تو قسمت مای فیفا 07 و بعدشم بری رو تاکتیک هلپ اونجا همه چیزو کامل واست توضیح میده ........ ولی من این شیوه دفاعیه رو بهت پیشنهاد میکنم...... تو وسط بازی کلید Q و کلید 2 و 8 ماشین حسابی رو همزمان فشار بده تا بازیکنات بازیکنای حریفو پرس کنند و بازیکن صاحب توپ رو تحت فشار قرار بدن...و یه نکته دیگه که موقع دفاع کردن باید رعایت کنی اینه که هیچ وقت همه مدافعاتو دنبال یه مهاجم حریف نکشونی چون اونوقت با یه پاس ساده کل دفاعات جا میمونن.....
اینم باهات موافقم که اگه بخوای از عقب توپ رو از حریف بگیری بیشتر موقع ها خطا میشه ...........
برای زدن برگردون و یا حرکت آکروباتیک رو هوا هم باید از سانتر های هوایی کوتاه استفاده کنی ........
یعنی موقع سانتر کردن دو بار کلید A و یا بعضی جاها سه بار کلید A رو پشت سر هم فشار بدی .......البته با کلید D هم میتونین بعضی موقع ها سانتر های جالبی انجام بدی.....ولی اینکه حالا ضربه رو پای بازیکن بگیره و یا نه یه خورده هم به شانس بستگی داره......ولی در کل زیاد از این گلها نمیتونی بزنی .........
راستی درباره ضربات ایستگاهی با کلید های Z و C هم میتونین کارای جالبی انجام بدی ........مثلا یه بازیکنت بیاد از رو توپ بپره و یا دو تا بازیکن پشت توپ قرار بگیرن و.........