OSS=OpenSource Software
Printable View
OSS=OpenSource Software
wow مرسي :blush: :blush: :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط m a j r i x
اما مگه همه نسخه هاي لينوكس كد باز نيست ؟
بله همه توزیعها کد باز هستند
ولی بعضی ها مثل نسخه eval زوزه دارای بسته های non-oss هست مثل برنامه های چون جاوا flash و اپرا و پلاگین mp3 که در نسخه oss هیچ کدوم از اینها وجود نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mitooni azin link downloadesh koni
agar ham mashhadi be [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mail bezan bahat gharar mizaram suse 10 va har version digeye linux ro be doostdaran open source ba ehteram midam
dar zemn az tabestoon dorehaye amoozeshe linux va kollan computere herfeee mikham barye doostam too danesh gahe ferdowsi bezaram har mashadi ke khast be man mail bezane
دوست عزيز لطفا فارسي تايپ كنيد :::ار اين به بعد پستهاي انگليسيتون پاك مي شه
دوستان من ورژن 10.1 را گرفتم ولی نمی دانم نمی توانم با بوتیبل بالا بیارم البته از حالت iso خارج کرده و رایت نمونم و هم به صورت iso ورژن برنامه هم i386 ld fhan.
من مشکلی با تغییر صفحه کلید در kde دارم.من زبان فارسی را در بخش personal setting نصب کردم اما وقتی در بخش keyboard xkb option<layout برای تغییر صفحه کلید alt+shift را انتخاب میکنم نمیتونم زبان صفحه کلید را با alt+shift تغییر بدم.اینم بگم که با موس میتونم صفحه کلید رو تغییر بدم.کسی میدونه دلیلش چیه؟کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
در ضمن من از suse 10.1 استفاده میکنم.
من فکر کنم alt+shift برای کار دیگه به کار میره و نمیشه واسه تغییر زبان ازش استفاده کرد
من ctrl+space رو برای تغییر زبان گزاشتم
تو لیست من کنترل+اسپیس وجود نداره در هر صورت من ترکیبهای دیگری رو هم تست کردم اما جواب ندادنقل قول:
نوشته شده توسط papiyoon
یه مشکل دیگه هم دارم .من میخواهم صدای مودم رو هنگام اتصال قطع کنم.احتمالاْ باید همان عبارت atm0 رو یه جایی وارد کرد.من با kppp متصل میشم وتو مسیر configure>modems>edit>modem>modem commands عبارت های مربوط به تنظیم مودم وجود داره.ولی نمیدونم از اینجا به بعد باید چکار کنم.شاید هم تنظیمات باید در مسیر دیگه ای وارد بشه