سلام
لطفا برای دانلود درایور لپ تاپ msi cx61 (ویندوز 8.1)سایت مرجع معرفی کنید( سایت msi پیغام ویندوز ارجینال میده و اجازه دانلود نمیده).
Printable View
سلام
لطفا برای دانلود درایور لپ تاپ msi cx61 (ویندوز 8.1)سایت مرجع معرفی کنید( سایت msi پیغام ویندوز ارجینال میده و اجازه دانلود نمیده).
با سلام و تبریک به شما و سایر دوستانی که این لپ تاپ رو خریداری کردن. به قول دوستان ایشاللا که فنش براتون بچرخهنقل قول:
داداش منم همین لپ تاپ رو خریده اما هاردش به جای 5400rpm، قویتر بوده و 7200rpm هست ایشون تو همون قیمت 1840 خریده یه ssd 64 gb انداخت روش که حال اساسی بکنه آخه خودش به صورت پیشفرض ssd نداره
ممنون و شاد باشین
ممنوننقل قول:
آیا با نرم افزار خاصی بررسی کردید که هارد 7200 است؟ البته من به قیمت 3750 خریدم.منم قصد دارم تا یکی دو ماه آینده دو تا 64 ssd بگیرم.
سلامنقل قول:
تازه یه روز میشه خریده. با اینکه به پیشنهاد من خریده اما هنوز فرصت نکردم برم ببینمش اما تو مشخصاتش زده بود که هاردش 7200 هستش
ممنون و شاد باشین
در ضمن وقتی شما ssd بندازین روش دیگه خیلی فرقی نمی کنه 7200 باشه یا 5400. در هر حال ایشاللا که ازش راضی باشی و حالشو ببری
بهترین لپتاپه
فقط یکم موقع بازی کردن گرمای کیبوردش اذیت میکنه
چرا انقدر تاپیک ساکته
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
سلام دوستان
برای اولین باره فکر کنم به این تاپیک سر دارم میزنم چون به لبتاپ asus n550jk شک پیدا کردم اگه میشه منو کسانی که این لبتاپ رو دارن راهنمایی کنند
1-ایا این لبتاپ صفحه نمایش خوبی دارد ؟؟؟ ( در این مورد کامل توضیح دهید زاویه دید و .....)
ا2-یا در هنگام بازی زیادی داغ میکند ؟؟ اخه اون مدل ایسوس دوتا فن داره یکی از اینم بیشتر ولی این یه فن اونو میگن خیلی داغ میکنه در حد اینکه بشه یه نیمرو روش درست کرد ( این مورد هم خیلی مهم هست )
3-صدای فن به گوش میرسد ؟؟
4-در هنگام کار با کیبوردش راحت هستید ؟؟؟
5-زیادی قطور به نظر نمیاد از نزدیک ؟؟؟
6-با نور متوسط صفحه و وب گردی چقدر شارژ نگه میداره ؟؟( وب گردی با کابل لن نه وای قای )
اگه جواب سوال های بالا رو درست و دقیق بدون تعصب بدین منو خیلی کمک کردین میخوام تا اخر هفته یا اینو یا اون ایسوس رو بگیرم البته مدل غیر لمسیش رو
فکر کنید خودتون میخواین لبتاپ بگیرین پس از کمکتون دریغ نکنید
باتری صفحه نمایش و کولینگش برام خیلی مهمه و دلیل دودلیم اینا هست
پیشاپیش سپاس گزارم از پاسخ شما
:n16:
البته من این لپتاپ رو ندارم و فقط اونایی رو که می تونم جواب میدمنقل قول:
1: صفحه نمایشش خوب و راضی کنندست و زاویه دیدش هم با اینکه ips نیست، قابل قبول هست داره اما خوب n550 صفحه نمایش خیلی خوبی داره و از این نظر بهتره
(البته این لپتاپ فقط صفحه نمایش مات داره)
2: داغ میکنه که خوب طبیعیه، دمای سطح لپتاپ در حداکثر فشار تا 45 درجه و دمای زیر لپتاپ هم تا نزدیک 50 درجه میرسه اما در مقایسه با n550 که در سطح بالایی به 48 و در سطح پایینی به 46 میرسه برتری جزئی داره چون دمای سطح بالایی بیشتر حس میشه، البته در msi این دما در سطح بیشتری احساس میشه و ایسوس در سطح کمتری از کیبورد (منبع: نوتبوک چک)
اگه حساس باشین هر دوی این لپتاپ ها اذیت می کنن
3: آره، گرچه فکر نکنم خیلی اذیت کنه
4: کیبوردش که حرف نداره
5: کلا تلاشی نشده برای نازک کردن یا نازک به نظر اومدن این لپتاپ :n02:
6: این مورد رو نمی دونم، اما اگر ssd بزارین روش و در مواقع نیاز نداشتن هارد اصلی رو خاموش کنین 1 تا 2 ساعت به نگهداری شارژش اضافه میشه
دوستان الان بهترین و بالاترین کانفیگ GE60 چی هست و قیمتش حدودا چنده؟
ممنون
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
بعد یه سوال دیگه دوستان
این GE60 کانفیگی نداره که صفحه اش مات نباشه؟
من چشمم با صفحات مات مشکل داره...
اصلا نمیتونم با این صفحه ها کنار بیام.
Sent from my SM-N900 using Tapatalk