سلام بچه ها یه پیچ سالم برای رفع تاری بازی pes2013 دارید لطف کنید بزارید ....ممنون
Printable View
سلام بچه ها یه پیچ سالم برای رفع تاری بازی pes2013 دارید لطف کنید بزارید ....ممنون
اینم پچ برای رفع ماتی بازینقل قول:
حجم فایل 16mg
منبع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها...ببخشید من یک بازی پس2013 از یکی از دوستام گرفتم که میگه نسخه ی اورجیناله...دوتا دی وی دیه که توش 21پارت زیپ هست که حجم هر پارت تقریبا 250 مگه...
حالا من اینو نصب کردم و اجرا کردم همه چیز خوب بود تا اینکه میخواستم قبل از اولین بازی برم ترکیب تیممو عوض کنم که یهو از بازی پرید بیرون...
توی اینترنت سرچ کردم و از سایت دانلودها کرک ریلودد رو دانلود کردم و جایگزین کردم و از توی run و regedit اون قسمت code سریال نامبر جدید رو زدم...
بعد مشکل حل شد ولی وقتی استادیوم royal london رو انتخاب میکنم از بازی میپره بیرون...
1-راهی هست که این مشکلو حل کنم؟
2-از کجا بفهمم اینی که من دارم skidro هست یا reloaded??
اگه skidro باشه میگن پچ pesedit روش نصب نمیشه راسته؟
3-این کرکskidro میگن برای مشکل کرش کردنش یک فایل 700مگی هست که دانلودش کنی درست میشه ولی توی نظرات بعضیا گفته بودن که با وجود اینکه فایل700مگی رو دان کردن بازم بازیشو کرش کرده؟!!!! موندم دانلودش کنم یا نه...؟!!!
کلا به نظر شما بهتر نیست خودم نسخه ی reloded رو دان کنم؟ آخه میترسم اینی که دارم همش هی هی مشکل داشته باشه!!!!
خواهش میکنم لطفا سریع جواب بدین...ممنون
درسته بازم اگه فیکسر رو دانلود کنی احتمالش هست دوباره بازی کرش شه و بپره بیروننقل قول:
اگه برات مقدوره نسخه ریلود سایت دانلودها رو بگیر تا با خیال راحت بازی کنی
اگه موقع نصب ازت سریال نامبر خواستهنقل قول:
2-از کجا بفهمم اینی که من دارم skidro هست یا ??
reloadedوگرنه skidrow هستش....
100% بهترین نسخه همیننقل قول:
کلا به نظر شما بهتر نیست خودم نسخه ی reloded رو دان کنم؟ آخه میترسم اینی که دارم همش هی هی مشکل داشته باشه!!!!
reloded هست که خودمم از دانلودها دانلود کردم و بدون کوچکترین مشکلی بازی اجرا شد...
ای وول... مرسی که انقدر رک و راست و سریع جواب دادین،(چون دکمه ی تشکر رو واسه من نشون نمیده ای پستو زدم،نمیدونم شاید چون تازه عضو شدم...البته خیلی ساله که عضو فرومم ولی بنا به دلایلی پسوردو فراموش کردم و اکانت جدید ساختم)
خلاصه مرسی که گفتین ممکنه بعد از دانلود فیکسر بازم احتمال کرش باشه...واسه من موقع نصب سریال نامبر نخواست یعنی کلا هیچی نخواست و فقط اون پارتهایی که گفتمو اکسترکت کردم و بعد فکر کردم تازه باید نصبش کنم که دیدم بعد از اکسترکت همزمان نصب هم شده بود و حتی چیزی به اسم کرک هم توی اون پارتها نبود!!!!
خلاصه رفتم واسه دانلود نسخه ی ریلود...
با تشکر...
سلام اقا این سریال نامبر یلودید چیه رچیگشتم پیدا نکردم
V7TV-W3JX-6CC3-3DDU-Y3W7نقل قول:
خیلی گلی حل شدنقل قول:
سلام . برا من بدون مشکل نصب میشه اجرا هم میشه ولی تا می خوام بازی رو شروع کنم(با زدن kick off) از بازی میاد بیرون و appcrash میده.بازی رو هم از بیرون خریدم.(takin).چیکار کنم؟