اعتماد به فروشنده!!!!نقل قول:
Printable View
اعتماد به فروشنده!!!!نقل قول:
دست مریزاد داداش، حقاً تشکر کمه :n12::n20:نقل قول:
دوستان، ایا روش یا نرم افزاری برای تغییر کنتراست و شدت رنگ ها و کلا تنظیمات پیشرفته صفحه نمایش 4540S وجود داره؟؟
منظورم جز روشنایی هست
برای درایورهای 4540 (ویندوز ultimate 7) من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انتخاب کردم ......... درسته دیگه ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نصب درایور بلوتوث ، از این 3 تا درایور کدومشو باید نصب کنــم ؟؟
قبلا آلتیمیت هم بود!!!بنظرم همین پروفشنالنقل قول:
من از دیجی کالا خریدم یه دی وی دی گذاشته بود روش نمیدونم کدومشه! اما حجمش 180 مگ هست !بین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این شک دارم!شاید راه بیوفته اما دقیق دقیق نمیدونم!شایدم راه نیوفته!!!!!!!!!یه جور ریسکه !یا برو درایورهاشو کامل دانلود کن یا از یکی از بروبچ پی سی بگیر
قربانت داداش!نقل قول:
من این فایل 438 مگ (Qualcomm Atheros Bluetooth 4.0+HS Driver for Microsoft Windows) رو قبلا دانلود کردم ............. که بلوتوثش کار نکرد!! فایلش به صورت .exe. هست و اصلا پوشه ای نداره ، بعد از نصبش هم کل درایو C رو سرچ کردم 3 تا فولدر واسش پیدا کرد که جزء چهار پنج تا فایل معمولی چیز خاص دیگه ای تو فولدرش نبود!!نقل قول:
دوستانی که بلوتوس لپ تاپشون کار میکنه اگه میتونن بی زحمت یه همچین عکسی بذارن تو تاپیک .................. تا ببینیـم چه کـار بایـد کــرد ::
سلام دوستان وقتی نوت بوک را روشن میکنم بوق میزنه موقع روشن شدن . خیلی بده ؟ چیکار کنیم قطع بشه ؟
فرضا یکی تو اتاق خوابیده نمیشه ریستات کردش از ارس صدای بوق بایوس ؟
خواهشا بگید چطور صداش قطع میشه ؟