پیغام بوفون به توتی: تو تاریخ فوتبال ایتالیا را نوشته ای
وقتی پنالتی تو را گرفتم، ناراحت شدم. تو بازیکنی هستی که نمی توان به تو شک کرد
سایت گل- جانلوئیجی بوفون کاپیتان یوونتوس، در پیغامی به مناسبت بیستمین سالگرد حضور فرانچسکو توتی نماد باشگاه آسرم ایتالیا در رقابتهای سریآ برای او پیغامی را فرستاد.
این پیغام در خبرگزاری ANSA منتشر شد که به گزارش یوونتوس اف سی دات آی آر شرح زیر است:
" بیست سال در سری آ، چه موفقیتی ...، من هنوز اولین گل تو در سری آ را به خوبی در ذهن میتوانم تصویر کنم، در بازی رم با فوجیا به ثمر رسید، ما هر دو دوست هستیم، خودت میدانی چقدر به این دوستی اهمیت میدهم، ما از رقابتهای زیر 15 سال با هم کار خود را آغاز کردیم، سالهای بسیاری را در تیم ملی در کنار همدیگر بودیم و در سری آ هم به عنوان رقیب رودروی هم قرار میگرفتیم، تو اغلب به من گل میزدی (10 بار به من گل زده ای که در برابر تمام گلهایت به چشم نمیآید) به مانند یک قهرمان در زمین دوستی را فراموش کردیم و رودر روی هم قرار گرفتیم، پس از سوت پایان، لبخند ها بین ما برگشت، مانند زمانی که من پنالتی تو را که از این که چیپ می زنی ترسیدم گرفتم، این ناراحتم کرد، چراکه پنالتی تو را گرفتم، ما در یک نسل کاملا خوشبخت فوتبال بودیم، این صحیح است که بعد از سن 30 سالگی، هر سال به نظرم هفت سال ارزش دارد، اما تو به نظر میرسد می توانی در زمان نیز حرکت کنی، تو تاریخ فوتبال ایتالیا را نوشته ای، چه حال، چه گذشته و چه آینده، بازیکنی هستی که نمی توان به تو شک کرد، و برای من، همیشه یکی آتزوری خواهی بود، از طرف دوستت، جیجی "
فرانچسکو توتی اکنون 36 ساله است و از سال 1993 تاکنون در سری آ توپ می زند، توتی دومین گلزن برتر تمام ادوار سری آ لقب دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Totti goes down in history as Italy great - Buffon
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]