یکی واسه منم تعریف کنه دیشب نود چی شد؟
اصلا یادم نبود ببینم
پنالتی رو چی گفتن؟ گفتن نبوده؟
Printable View
یکی واسه منم تعریف کنه دیشب نود چی شد؟
اصلا یادم نبود ببینم
پنالتی رو چی گفتن؟ گفتن نبوده؟
گفتن صحنه ای که نکونام لباس بنگر رو پاره کرد پنالتی بوده ....
مسئولان صدا و سیما: هیچ جوابی نداریم به پرسپولیسی ها بدهیم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایعه ای که انگار کم کم تایید می شود
مرجع خبری پرسپولیس : مسئولان ورزش سازمان صدا و سیما در مقابل اعتراض باشگاه پرسپولیس به آمار ارائه شده در دربی هفتاد و پنجم سکوت می کنند تا شایعات مبنی بر خیالی بودن این آمارها ناخواسته تایید شود!
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ حالا این شایعه به صورت جدی وجود دارد که صدا و سیما هیچ نرم افزاری برای ارائه آمار مسابقات فوتبال ندارد و آنچه در پایان بازی ها روی آنتن می رود احتمالا یا ساخته ذهن مسئولان برنامه است، یا حاصل استفاده از سخت افزارهای بی ربط!
برای پیگیری این موضوع با مهدی هاشمی تهیه کننده برنامه فوتبال برتر تماس می گیریم که مجری پخش مسابقات فوتبال داخلی است، او در ابتدا پاسخگوی تماس ما است اما وقتی سئوالمان را مطرح می کنیم می گوید: «من الان مشغول رانندگی هستم لطفا چند ساعت بعد تماس بگیرد.»
هاشمی البته دیگر پاسخگوی تماس خبرنگاران نیست و تلفن همراهش را به کلی از دسترس خارج می کند تا ما هم سراغ حسین آقازمانی مسئول گروه ورزش شبکه سه برویم و سئوال را با او مطرح کنیم.
آقازمانی اما پاسخی شک برانگیز تر می دهد: «هیچ جوابی ندارم، اصلا نمی خواهم در این مورد صحبت کنم، اگر سئوال دیگری دارید جواب می دهم اما در مورد آمار دربی جوابی ندارم!»
مسئولان شبکه سه هیچ جوابی به اعتراض پرسپولیسی ها مبنی بر خیالی بودن آمار دربی ندارند و حتی حاضر نیستند نرم افزاری را که با آن آمار استخراج می کنند، معرفی شود. حالا این شایعه قوت می گیرد که اساسا ساز و کار و نرم افزاری وجود ندارد و برنامه سازان گروه ورزش سیما، آمار را همانطور که دوست دارند تحویل مخاطب می دهند!
اینکه استقلال در دربی هفتاد و پنجم چطور 2 موقعیت گل روی دروازه پرسپولیس خلق کرد که کسی ندید، یا درصد مالکیت توپ آبی ها چطور به عدد 55 درصد رسید، سئوالی است که حالا کسی نمی تواند جوابی برای آن پیدا کند!
البته فردوسی پور گفت که از مسئولش پرسیده و گفته آمار مربوط به بازی که آخر اعلام میشه قسمت مالکیت توپ مال نیمه دوم هستش - البته ایراد از نرم افزارش هست:13:
اولا اون بالا نوشته آمار کل رویدادها پس باید برای هر دو نیمه باشهنقل قول:
دوما وقتی که چیز های دیگه مثل موقعیت های خطرناک برای هر دو نیمه هست چه دلیلی داره که فقط مالکیت توپ فقط مربوط به نیمه دوم باشه
سوما چرا همیشه این درصد مالکیت توپ عدد رند هست ؟ همیشه خدا 45-50-65 این جور عدد ها هست یه بار توش یه عدد مثلا 47% ندیدیم ؟!
الان که شایعه شده میگن اصلا نرم افزاری در کار نیست و یه نفر با کرومتر این درصد ها رو میده
------
این ها رو باشما نبودم باکسی هستم که این حرف مسخره رو زده
چه وضعشه...
به جای اینهمه پول که خرج این بازیکنا شد میرفتن از دسته های پایین تر بازیکن میاوردن نتایج از اینی که هست اگه بهتر نمیشد ، بدترم نمیشد...
موافقم...زیاد خودتو ناراحت نکن چند ساعت دیگه ال کلاسیکو رو ببین تا دیدن فوتبال واقعی رو تجربه کنی و فوتبال اینا رو یادت بره و یکم جیگرت حال بیاد....:31:نقل قول:
فوتبال ایران همش شده بزن زیرش...:31::41:
یعنی کل تیم فقط شده علی کریمی ... کل بازی باید منتظر بمونیم تا علی کریمی بیاد تو بازی و موقعیت ایجاد کنه تا تیم گل بزنه
نمیدونم چرا جوزه تو بعضی بازیها علی کریمی از اول تو زمین نمیزاره ... محمد نوری اصلا اماده نیست و نیمه اول اصلا انگار نه انگار که اصلا تو زمین بود
این بازیکنای ملیاردی کی باید ارزش خودشون نشون بدن ... اقای قاضی تو هر بازی داره بهترین موقعیت ها از دست میده !!!!!!!!!!!
کریم انصاری فرد که فعلا ازش خبری نیست
نیمه اول شانس اوردیم گل نخوردیم هر چند که پنالتی اصلا و ابدا پنالتی نبود ولی نیمه دوم بهتر کار کردیم و یه ذره اگه دقایق آخر با تمرکزتر بازی میکردیم این 3 امتیاز میگرفتیم
در هر صورت بازم باید امیدوار باشیم و حمایت کنیم از تیم ... فصل پیش حسابی چوب این چیزا خوردیم
این بازی هم که 1-1 مساوی شد همین یک امتیاز رو هم باید مدیون درخشش نیلسون باشیم محمد قاضی هم که مثل بازی دربی گل کاشت و بهترین موقعیت تیم در دقیقه 90 به هدر داد هر چقدر بخوام خوشبینانه فکر کنم هیچ شانسی برای موفقیت تیم پرسپولیس با این سرمربی قائل نیستم دیگه 7بازی فقط شش امتیاز همه چی ثابت میکنه :41:
پرسپولیس یه بازی خواست به ترکیبش دست نزنه با مصدومیت فشنگچی همه چیز به هم ریخت
این بازی بین فولاد و پرسپولیس برای من دو سر باخت بود
چون هر کدوم میبرد اون یکی اوضاعش توی جدول بیریخت میشد
ولی آخرای بازی میگفتم کاش حداقل یکیشون ببره که سه امتیاز به یکی برسه اما خب در نهایت مساوی شد تا هر دو تیم ببازن
توی هوای سنگین اهواز سخته تمرکز و شرایط بدنی بازیکن تا دقایق آخر حفظ بشه
دقایق آخر بازی دیدیم که عملا پولادی و نورمحمدی بریده بودن و هر توپی میومد از اون سمت به راحتی ارسال میشد
کلا بازی دلچسبی نبود توی نیمه اول شانس آوردیم که گل نخوردیم
ولی خب فولاد در نیمه ای به گل رسید که زیاد حقش نبود چون نیمه دوم فولاد برعکس نیمه اول موقعیت نداشت
زاید خیلی بد و بی روحیه بود
نقی زاده بد نبود تکضرب بازی میکرد اما خب هنوز فرصت میخواد اما با همین بازی هم مشخصه یه کلاس بالاتر از آقازمانیه