نه...مثل اینکه از دروازبان جماعت به ما خیری نمیرسه...
خدارو شکر باز این مهاجم کروواسی یه گل زد یه 6 امتیاز کاسب شدیم...
نه...مثل اینکه از دروازبان جماعت به ما خیری نمیرسه...
خدارو شکر باز این مهاجم کروواسی یه گل زد یه 6 امتیاز کاسب شدیم...
براي اينكه دروازه بان دانمارك گل نخورد ولي بوفون خورد. اگه اونم گل خورده بود 3 امتياز ميگرفتنقل قول:
بسته نگه داشتن دروازه، 4 امتياز براي دروازه بان و مدافعين داره
دم پيرلو گرم. يكم آبرو داري كرد
پاس گل داد و كاپيتان هم كه بود
آقا من اینجا جا داره این اعتراف تلخ رو بکنم که توی دور اول رسما گند زدم :31:
ولی اشکال نداره ، تجربه شد ، برای دور بعد می دونم چیکار کنم !
امروز کلا 2 امتیاز از اینیستا گرفتم که چون کاپیتان بود شد 4 ، و 2 امتیازم از مودریچ ...
دوستان این مچ دی اول تموم بشه امتیاز بازیکن ها ریست میشه و دوباره از اول مچ دی 2 طبق بازی ها حساب میشن یا با مچ دی اول جمع میشه ؟!
فردا 5 بازیکنم بازی دارن و کاپیتان رو هم عوض میکنم ( بین اورا و مکسس و کول و اولسن و ابراهیموویچ )
یا میزنن میترکونن یا کلا تیمم میترکه !
کسی امار نداره M. Olsson برای سوئد فیکس بازی میکنه یا نه؟؟؟
ذخیره ها رو باید از رئ نیمکت بلند کنم...
من الان کاپیتانم رو عوض کنم چه جوری میشه؟؟؟امتیاز کاپیتان قدیمم نصف میشه امتیاز کاپیتان جدید دو برابر؟؟؟
آبرو واسه ما نذاشتن....... از دست این دل بشکه یا این ترکیب چیدنش ماتا رو حتی بازی هم نداد........
الان بنده که نفر اخر لیگ هستم با نفر اول لیگ هد تو هد بازی دارم :دی ببین اختلاف طبقاتیو!! ولی من 5 تا بازیکن روز اخر دارم نفری 8 امتیاز بگیرن اول میشم :دی
جمع میشننقل قول:
آره امتیاز کاپیتان قبلیت نصف میشهنقل قول:
جدول لیگ تا پایان روز سوم از دور نخست
ماشالله چقد تعدادمون رفته بالا لیگ پی سی یکی از لیگای شلوغ یوفاست
کلا بچه ها ترکوندن:31:
من که رفتم دوم نفر اول همون 44 چهار موند و میلاد سقوط کرد به رده 4 فکر کنم میخواد نقش برق شیراز رو بازی کنه که یه مدت صدرنشین بود بعد رفت دسته یک:31:
کوروش اومد بالا تبریک میگم کوروش شبیه ذوب آهنه آهسته و پیوسته حرکت میکنه
حجت همینجوری به سقوطش ادامه میده
حجت جان نمیخوای توی همین رده ها ترمز کنی:31: داری فانوس به دست میشی ها:31:
یه تبریک هم باید به صعود تیم تشتک سازی:31: به رده سوم جدول بگیم
و اما جدول هیجان انگیز هد تو هد
خداییش رقابت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدنیه
روز قبل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلوتر بود حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جلو افتاده
واقعا دلم میخواد ببینم در پایان دور نخست کدوم تیم برنده میشه
و اما یه صلوات بفرستین دوستان تا بگم چی شده:31:
کوروش رسما مسکو و 1+5 رو به آتیش کشیده:31:
32 به 31 یعنی فکر کنم فشار خون کوروش و 1+5 فرداشب موقع تماشای بازیکناشون بالاتر از گنجایش فشارسنج ها باشه:31:
جدای از شوخی توی هد تو هد سه چهارتا رقابت حساس داریم که نتیجش فرداشب مشخص میشه
من 14 همم ؟! اشتباه کرده :دی
درواقع باید 2 امتیاز دیگه هم کم می کرد ... ی بازیکن دو امتیازی بیرون اوردم فعلا 22 .
توی مچ دی اول فقط امیدم به امروزه ! ریبری و زلاتان و اون یارو اولسن :دی زلات هم که کاپیتانه!
ولی تجربه خوبی بود و هست البته .. ایشا.. بچه ها دور بعدی 2016 جبران کنند :دی... و من باشم دیگه تیمم رو بدون ستاره نچینم :دی
امتیاز بازیکن جدید دوبرابر میشه؟؟؟نقل قول:
آره امتیاز کاپیتان قبلیت نصف میشه
به به : دی
بسی حال داد این مسابقهی آخر : دی
الان در رقابتی نفسگیر تو هد تو هد جلو افتادم : دی (البته جان اوشی 2 امتیازی رو کشیدم بیرون موقتاً و اورا رو فرستادم تو، در نتیجه میشم 30 امتیاز و عقب میافتم، ولی باز خوبه)
از الان دارم واسه امیر تو دور بعد خط و نشون میکشم :21:
در مورد کاپیتان هم که دوستان میخوان اونی که بیشتر امتیاز گرفته رو به عنوان کاپیتان بذارن ... بگم که این امکان وجود نداره ! شما فقط میتونید کسی رو کاپیتان کنید که هنوز بازیش رو انجام نداده !
یعنی بازیکنای قبلی رو نمیتونید به عنوان کاپیتان همون مچ دی انتخاب کنید ...