توان گرافیکی کنسول ها در حد چه کارتی هست؟
Printable View
در حد سری 6xxx قدیم از انویدیا و سری 3xxx از amdنقل قول:
حدودا در حد 7600 یا 7800 و نسل آینده هم در حد 6670 و 7670
البته کارت گرافیک کنسول ها برای بازی طراحی شدن و به همین دلیل هست که بعد از 7 سال هنوز هم بازی هاییی با کیفیت مناسب براشون ساخته میشه.
مثلا الان فکر نکنم یه کارت 7800 بتونه حتی کرایسیس 3 رو اجرا کنه.....
+ اینکه ...
سخت افزار های کنسول واسه بازی بهینه شدن و همشون دقیقا با هم مچ هستن. به خاطر همین هست که به قول دوستمون هنوز بازیهای با کیفیت مناسب براشون ساخته میشن
نقل قول:به علاوه اینکه به زور کلی از گرافیک بازی میزنند تا کنسول بتونه پخشش بکنه:n09:نقل قول:
البته زیادم اینجوری نیست به خاطر سود بیشتر شرکت های سازنده کنسول میاند از قطعات ضعیف استفاده میکنند که کنسول ارزون باشه و همه به جای pc به سمت کنسول برند و به قولی نیاز به اپگرید تا چند سال نباشه در عوض بازی ها رو بی کیفیت عرضه میکنند اگر این کنسول ها نبودند و تمام بازی ها برای pc ساخته میشد اون وقت الان بازی ها از نظر گرافیک خیلی جلو تر از چیزی که الان هستند بودند !!!
البته توجه داشته باشید که مدت زمان نسبتا زیادی از زمان ساخت این کنسول ها میگذره.نقل قول:
به علاوه اینکه به زور کلی از گرافیک بازی میزنند تا کنسول بتونه پخشش بکنه:n09:
البته زیادم اینجوری نیست به خاطر سود بیشتر شرکت های سازنده کنسول میاند از قطعات ضعیف استفاده میکنند که کنسول ارزون باشه و همه به جای pc به سمت کنسول برند و به قولی نیاز به اپگرید تا چند سال نباشه در عوض بازی ها رو بی کیفیت عرضه میکنند اگر این کنسول ها نبودند و تمام بازی ها برای pc ساخته میشد اون وقت الان بازی ها از نظر گرافیک خیلی جلو تر از چیزی که الان هستند بودند !!!
مثلا کنسول Xbox 360 برای 7سال پیش هست،کاملا طبیعیه که قطعات 7 سال پیش نسبت به قطعات روز ضعیف تر باشن......
+
حای اینجور بحث ها این جا نیست،بهتره که این بحث تموم بشه.................
منم همین رو میگم دیگه تکنولوژِی قدیمی رو برای چند سال به مردم میخورونند و مردم هم اگه بخواند این بازی هارو بکنند مجبورند قبول بکنندنقل قول:
درسته بحثش اینجا نیست من عذر خواهی میکنم
اینقدر کرایسیس 3 رو تبلیغ کردید وسوسه شدم رفتم دیروز یه کارت 660 TI گرفتم با 8 گیگ رم به نظر شما اجرا میکنه مشخصات سیستمم اینه
AMD X4 B55
RAM 8 GB CORS AIR BUS 1600
VGA : 660 GTX TI
POWER : GIGA 720 WAT
SOUND CARD : XFI TITANUM
البته رزولوشن مانیتورم 1600*900 هستش و فول اچ ی نیست
این گرافیک شما crysis 3 رو میخوره حتی رو فول اچ دی هم براحتی جواب میدهنقل قول:
تو یکی از سایت بازی ها زده 560 در حد قابل قبول میتونه اجراش کنه