من که میگم از توی تنظیماتـــ بازی خراب ـه
من که میگم از توی تنظیماتـــ بازی خراب ـه
نسخه جديد نرم افزار رو ميتونيد از لينك زير دريافت كنيد .
دوستاني كه مشكل با فيفا 14 مشكل داشتند با اين مشكل حل شده .
کد:http://www.rodfile.com/deu5r75xcj7b
سلام من قبلا ویندوز 8 داشتم که این برنامه به راحتی کار میکرد اما وقتی ویندوز 8.1 رو نصب کردم این برنامه دیگه دسته بازی رو در همون ابتدا نمیشناسه.
لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم
منم 8.1 دارم و تست کردم ولی درست کار میکرد .نقل قول:
به هر حال اگر هنوز مشکل دارید با قابلیت Compatibility اون رو با ویندوزهای قبلی اجرا کنید .
در ضمن حتما هم دسته رو برای بار اول در حالت ادمین اجرا کنید .
من تنها مشکلی کخ با دستم دارم اینه که شوکش کار نمی کنه
مورتال کامبت دارم بازی می کنم اسم دسته هم هست
generic usb joystic
ولی مشکل اینه که که توی این منوی کشویی که اسم تعداد زیادی دسته اومده، اسم دسته ی من نیست
مشکل چیه؟
یه عکس بذار از صفحه ی تنظیمات خودت
با سلام خدمت اساتید محترم....
آقای OMID.1080P....به شدت به کمکتون نیاز دارم...من این نرم افزار امتحان کردم....فیفا 13 رو بدون نقص اجرا کرد...چون با دسته ی معمولی تست زدم و ایراد داشت فیفا 13 اما با این نرم افزار کاملا تبدیل به دسته ی مایکروسافت شد...
مشکل اساسی من درمورد دوعنوان از مجموعه بازی های کال آف دیوتیه....CMW3 ,CMW2.....هیچکدوم از این بازی ها رو نتونستم باهاش اجرا کنم....هرچی با تنظیماتش ور میرم نشد...با توجه به توضیحات بچه ها وتمام مطالب توضیح داده شده تو این صفحات من کاری از پیش نبردم...
راه افتانش با بازی کال آف دیوتی خیلی مهمه...ازاونجهت مهمه که من گیمنت دارم و بازی ها به صورت شبکه وصلن....ومهمترین بازی شبکه آفلاینم واسه مشتری هام همین کال آاااااف دیوته....بچه های اینجا همه کنسول بازن و باموس کیبورد نمیتونن بازی کنن وبادسته بازی میکنن....خیلی واسم هم این قضیه حل شه....حتی حاضرم در این مورد پومرداخت کنم بخدا...خیلی گیرم توروخدا جوابمو دید ومشکلمو حل کنید....بخدا هرکی از بچه ها کمکم کنه و مشکل حل شه بی دریغ واسش پول میفرستم..بدرود
کسی نیست؟خواهش میکنم یکی جوابمو بده
نقل قول:
عزیز برادر .
مهمترین نکته اینه که فایل های نرم افزار اصلی رو شما کجا میریزی .
ببین دوست عزیز .
شما اگر نرم افزار رو با فیفا تست کردی و صحیح و کامل اجراش کرده , پس مشکلی از لحاظ خود نرم افزار نداری.
شما همون سه فایلی رو که توی پوشـه بازی فیفا ریختی رو کپی کن و توی پوشه ( جایی که فایل اجرایی بازی هستش ) بریز .
سپس بازی رو در حالت ادمین اجرا کن .
اگر ابتدای بازی که صفحه سیاه میشه , صدای دینگ :n02: رو شنیدی که درسته , اگر دینگ صدا نداد یعنی نشناخته .
اینم بگم که من قبلا کال آو دیوتی و بتل فیلد رو با همین روش بازی کرده بودم . ( با دسته )
lمرسی از اینکه جوابمو دادید....اما من باهمه ی بازی ها تست کردم جواب داد....غیر از این دو شماره از کال اف دیوتی....من حتی با دسته ی اصلی وفابریک ایکس باکس این دوشماره کال اف رو تست کردم اما باز جواب نداد بخدا....mw2 ....mw3...این دوتا دارن دویونه م میکنن