یه چیزی ته دل من مونده باید بگم ! اول بگم من هیچی نیستم ! یعنی هم سنم از همه کمتره هم تجربم اما ما هم از 3 سالگی با این آتاریا که مثل پا بود بازی کردیم تا الان ! ادعایی هم نداریم نمیگیمم خیلی حالیمونه . دقت کنید همیشه نظرامو ساده دادم گذاشتم همه نظر بدن منم استفاده کنم بعد نظرمو بگم اما بعضی دوستان توی این فروم هستند که نمیخوان خودشون باشن !
دوستای عزیز کپی پیست کردن به خدا کاری نداره ! منم میتونم واسه اینکه 10 تا تشکر پای پستم بیاد برم بازی سنتر متن یه بدبختیو کپی کنم 2 تا چیز بهش اضافه کنمو بیارم بذارم اینجا همه بگن به به چه چه چقدر این حالیشه ! اما من میخوام خودم باشم . من اینم ادعا هم ندارم چیزایی که باید بدونم میدونم که کسی ازم پرسید توش نمونم اما لزومی نداره اینجا جار بزنم که 2 نفر بگن حالیشه!میایم اینجا و خبر میخونیم و تشکر میکنیم و میریم و گاهی هم نظر میدیم . اینهمه کپی کردن که چی؟یه ذره نباید بعضی دوستان خودشون اون متنیو که کپی میکنن بخونن؟اگه به جای کپی کردن یه چیزیو بخونید و خودتون بفهمید چیه این بهتر نیست؟
حالا خبر و عکس ایرادی نداره بعضی وقتا خودمم کردم اما خداشاهده بعضیا نظر کاربرای فروم های دیگه رو کپی میکنن توی تاپیک ها من بارها و بارها دیدم توی بحثا و نظرها . که چی آخه؟گیریم گفتن فلانی خیلی حالیشه چرا خودتونو گول میزنید؟از خودتون سوال کنید ببینید چقدر میدونید؟ببینم میتونید برا خودتونم از بازی سنتر نظر کپی کنید؟! شاید تونستید . واقعا متاسفم واسه این افراد که کسی هم نیست بهشون چیزی بگه چون کارشون کاملا مخفیانس . بقیه هم از این افراد غول ساختن ولی باور کنید هیچی نیستن ! یه سوال از یه سبک بازی کنید ازشون توش میمونن فقط بلدن کپی کنن همین !
چقدر تاسف بخورم ! یادمه همین افراد وقتی من یه کار اشتباه کردم توی نظر سنجیه تالار ریختن سرم که واقعیتو ببین . متاسفم . فرهنگ داشته باش ! تازه کاری که من کردم دلیل و هدف داشت . اما حالا خود اون افراد خودشونو نمیبینن واقعیتو نمیبینن . حالا من به شماها میگم . خودتون باشید . اگه چیزیو میدونستی آفرین به تو بیا بحث کن اما اگه نمیدونی نرو کپی کن بریز اینجا زشته به خدا .همه چیو حتما نباید بدونی به قرآن قاطی اونا که میدونن بشو یه چیزی یاد بگیر نه اینکه با دروغ و کپی خودتو هم سطح اونا کنی که بگی تو همه بحثا شرکت کردم و همه هم بگن به به . این مطلبو من فقط با 2 3 نفر بیشتر نبودم که هر کسی میدونه خودش چیکار میکنه بقیه هم که میدونن چیکارن پس به خودشون نمیگیرن
از مدیرا هم خواهش میکنم که این متن رو پاک یا ویرایش نکنن . خواهش کردم ! این حرفا یه مسئله شده بود واسه من که به اون 2 3 نفر یه جا بزنم . اینجا هم تو محتوا مخفی آوردم اسمی هم از کسی نیاوردم که بخواد ادامه بده و اسپم بده و هدف تاپیک از بین بره فقط یه نصیحت از یه کوچیکتر به چند تا به اصطلاح بزرگ بود همین . خواهشا ویرایش نکنید