حدود 10 روزنقل قول:
نوشته شده توسط samsung_d600
;)
Printable View
حدود 10 روزنقل قول:
نوشته شده توسط samsung_d600
;)
با عرض سلام به دوستان
من از يكي از نمايندگانيهاي مدرن پرسيدم گفت اين بازي هنوز كرك نشده . آيا حقيقت داره ؟
دوستان اگر اخباري در مورد كرك اين بازي داشتند بزارند . ممنون ميشم.
هر وقت اسمش تو ليست اين سايت اومد مي تونيد از همون سايت بفهميد كه مي تونيد اجراش كنيد يا نه!نقل قول:
نوشته شده توسط cully_4u
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان مثلا من نمي تونم اين بازي Condemned رو بازي كنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي من براتون اجراش مي كنم نگران نباشيد...
اول از ليست تو صفحه اسم بازي تون رو انتخاب كنيد بعد رو دكمه ي can you run it? كليك كنيد.
كربن اسم اون دره هايي ه كه در مراحلي كه بايد با غول هاشون مسابقه بديد اونجا مسابقات برگزار مي شن.
فكر كنم اين دره ها (كربن) واقعي باشند.
منبا از مجله ي بازي رايانه!
سلام
من امروز این بازی به دستم رسید که از شرکت علی بابا گرفتم البه باهاش یه جا قرار گزاشتم گرفتم منظورم اینه که الان جایی به فروش نمیرسه تا فردا صبح که پخش میکنند
این بازی Crack شده است و راحت اجرا میشه اون مدرن هم یه کرک بلد نیست از نت پیدا کنه باید بره............ :puke:
حالا توضیحات من در مورد این بازی:
گرافیک بازی واقعا عالی هست لگه هم قبلا گفتم گرافیک فیلمهاش بده اون توی دمو اینطوری بود ولی بازی اصلی عالیه
خیلی بازی خفته
از gameplay بگم براتون از 10 من امتیاز 10 میدم چون gameplay بازی واقعا فوق العاده هستش یعنی نمیشه حرف در موردش زد خیلی از mostwanted بهتر شده گیم پلی
از اول بازی براتون بگم
اول اون BMW رو که تو آخر ماستوانتد بهتون میداد رو بهتون میده که البته بعد از کلی فیلم خفن و زیبا که آدم کف میکنه
با اون مسابقه میدی که خیلی کوتاه هست و برنده میشی میری مرحله بعد
حالا سه تا ماشین در اختیارت میزاره که باید یکیش رو انتخاب کنی من مزدا رو برداشتم
من با دو تا ماشین دیگه باید مسابقه میدادم ماشین من کمی سرعتش از اون ماشینها کمتره ولی کنترلش عالیه من تو پیچ و خم ها خیلی راحت اون ماشین ها رو میگرفتم چون درست فرمون من در برابر اونها خیلی عالی تر بودی طوری از رده خارجشون میکردم که خودشون کف کرده بودند
ولی چون نرسیده به خط پایان جاده پهن و مستقیم میشه اون کسی که سرعتش بیشتره برنده میشه به همین دلیل من همش میباختم :sad:
این بار یه ماشین دیگه برمیدارم ببینم چی میشه ولی خدایی خیلی بازی خفنیه حتما بگیریدش
;)
سلام
دوستان اون مشکل حل شد
اون قسمت آزمایشی بود اصلا برد و باختی در کار نبود :tongue:
من الان وارد شهر شدم پلسهاش هم خیلی پیله تر شدند ولی زود میشه نفله شون کرد :biggrin:
پس زود بازی رو بگیرید تا با هم بحث کنید
یا علی
;)
من میگم که این NFS هیچ گاه پشتش به زمین کوبیده نمیشه ! :biggrin: :rolleye: :blush:
اگه میشه Wallpaper بیشتری بزارید
با کیفیت بالا
این بازی واسه پی اس 2 هم اومده تو ایران ؟
اگه اومده از کجا میشه گرفت ؟
--------------
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط rb97
دقیقآ هفته قبل برایPS2 آمد
هر که فیل خواهد جور هندوستان کشد. تو ولیعصر بگرد هست آدرس دقیق نمیشه داد!