امکان نداره ! حتما ذخیرش نکردید !
Printable View
امکان نداره ! حتما ذخیرش نکردید !
دوستان برای مشکل بنده ( تیتر بالا ) کسی نظر دیگه ای نداره .نقل قول:
سلام دوستان
مشکل من اینه که توی تصویر پایین اومده
اگه میشه راهنماییم کنین!
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من نسخه 3 دی.وی.دی این بازی رو خریدم. مسیر نصب بازی رو هم بدون Space نصب کردم -- L.A.Noire
تو پوشه بازی فایلهای زیر خودشون موقع نصب وجود داشته:
Patch_2382_02393_1.exe --- lanc.dll ---- fmodex.dll --- THETA.nfo --- ypatcher.exe و یه فایل به اسم DLC که 1.43 gb حجمش هستش. --- (عکس زیر):
وقتی روی Patch_2382_02393_1.exe کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته و ypatcher.exe هم همینطور--.
روی LANLauncher.exe هم که کلیک میکنم یه صفحه باز میشه و و زیرش نوشته ورژن 1.0 -- (عکس زیر):
وقتی روی lunchGame کلیک میکنم یه کادر دیگه باز میشه که نوشته L.A.Noire و بعد از 1 دقیقه بسته میشه!!!!
در ضمن یه پوشه کرک 64 مگابایتی هم هستش که همین فایلهای بالا توش هست ....اونا رو دفعه بعد هم کپی کردم ولی فایده نداشت.(عکس زیر):
روی ویندوز xp وویندوز 7 نسخه 32 بیتی نصب کردم ولی هردو همین مشکل رو دارند.
من چیکار باید بکنم؟؟؟؟
کمکم کنید لطفا
زمانی که بازی را اجرا می کنم روی نام بازی تصویر ثابت می شود و باید کامیوتر را ریست کنم پیغان زیر را می دهد
AD9E: Failed to create d3d resource. Please restart your computer
شرکت راک استار:
A title update is out now for the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Updates include:این اپدیت رو نصب کنم کرک بازی مپره؟
- Fix to prevent mouse cursor from turning on when using -str command line to improve performance
- Render state optimizations to improve performance
- Single-threaded renderer option added to game launcher to improve graphics performance on certain setups
کرک من از نوع THETA هستش
منبع:
با سلام اقا منم دقیقا مشکل همین دوست خوبمون رو داشتم بازی منم 3 تا دی وی دی بود کاملا مشابه این دوستمون اول رفتم تو سایت این دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اون فایل رو نصب کردم بعد هم با کرک 300 مگی SKIDROW مشکلم کاملا حل شد و حتی تیک هم نداره.
موفق باشید.
با سلام خدمت دوستان عزیز. کسایی که بعد از وارد کردن دستور str- مشکل ظاهر شدن موس رو دارن باید بعد از str هم یه خط فاصله بزارن به این شکل: -str-
سلام دوستان عزیز
چرا این بازی لانویر تیک داره و هر وقت من بازی میکنم فن گرافیکم صداش زیادوکم میشه ویه جورایی اعصاب خردکن میشه
سیستمم
intel i5 2500k
main asus p8h61 usb3
vga zotac gt440 2g
ram 4g
باتشکر
فکر کنم کلا مورد داره برای منم با همین سیستم مثل خودت کمی گیر میکرد اینو -str -npd بنویس تو command line بهتر میشه وquality ها رو هم performence کن خیلی بهتر میشه