دوستان یک راه واسه اینکه هر ایتمی میخواید به دست بیارید مپ ایتم ها رو دان کنید برین توش
اما حال نمیده اونجوری خود دانید
Printable View
دوستان یک راه واسه اینکه هر ایتمی میخواید به دست بیارید مپ ایتم ها رو دان کنید برین توش
اما حال نمیده اونجوری خود دانید
بهانه نییار !نقل قول:
این متریال که من استفاده کردم خیلی راحت بدست میاد پس زمینش از چوبه و دیوارهاش از اجرهای سیاه چالست که جمع اوریش خیلی سادست
دوستانی که میخوان اصول بازی رو یاد بگیرن بهتر از اموزش زیر استفاد کنند
کد:http://terraria.wikia.com/wiki/Terraria_Wiki
این علی خرابکارهنقل قول:
هر جا دیدین بگیرین بزنینش جسدش رو بدین زامبی ها :31:
دوستان هر سوالی در مورد بازی دارید بپرسید فکر میکنم بتونم جواب بدم در ضمن اگر دوست داشتید یه اموزش فارسی برای بازی مینویسم .
کت وشلوار چند ؟ اون که تنتهنقل قول:
چند تا ایتم بده من نمیدونم از کجا بیارم !
اموزش فاسی هم اگه بنویسی عالیه !
چطوری در خونمو بسازم ؟
کسی نمیتونه سرور سزنه؟
----
برای ساختن در هم باید بری کنار میز کار بعد esc میزنی سمت چپ نیمه پایین صفحه وسایلی که میتونی بسازی را نشون میده اون یارو موس را میگردونی در را پیدا میکنی روش کلیک میکنی میسازتش.هزینش هم 6 تا چوبه.
-----
من یک سری اسلحه گرفتم ولی سریع تیر نمیزنن مسلا" با تفنگ لیزری یه تیر میزنم بعدش باید کلی صبر کنم تا بشه یکی دیگه زد.
سرور الان نیست ؟نقل قول:
کبریت از کجا بیارم ؟
سرور ساختم بریزید تو همون IP همیشگی!
مگه کبریت هم داره؟:31:
چرا بچه مردم رو الاف می کنی؟:46:
سرور قطع شد !نقل قول:
لطفا به اون خونه که ساختم دست نزنید پیگرد قانونی دارد !:27:
لباس ابیه رو باید پارچه بسازی بعد با چرخ خیاطی درستش میکنی . اون کلاه قرمز رو باید npc لباس فروش رو بکشی ازش drop میشهنقل قول:
بهترین ایتم ها رو یا باید بسازی یا از جعبه ها برداری جعبه ها هم زیر زمین و کف دریا و تو سیاه چاله و کلا" جاهای ناجور پیدا میشن
اموزشم شروع میکنم
اول باید درخت قطع کنی تا چوب بدست بیاری بعد میز کار رو میسازی میزاریش روی زمین میری کنارش و میتونی با چوب در بسازی
میتونی از فروشنده بخری یا خیلی راحت خودت درست کنی برای ساختش باید ژل و چوب داشته باشی ژل هم از اون موجودات قطره مانند بدست مییادنقل قول:
بعدم اسمش مشعله نه چوب کبریت !
هیف شد رفتم برات قلاب بیارمنقل قول: