مرسی از پست منطقیتون
نقل قول:
فیفا یه 6-7 سالی گیج می زد تا بالاخره با نزدیک شدن به الگوهای گیم پلی PES تونست راهشو پیدا کنه
این گیچ زدنو قبول دارم اما این که خودشو به المان های pes نزدیک کرد رو بی هیچ وجه قبول ندارم . از سال 2008 فیفا یه گیم پلی کاملا جدید که کاملا مختص به خودش بود رو عرضه کرد .
+
نقل قول:
شکی نیست که گیم پلی فیفا خیلی حرفه ای تره و شاید چند برابر گیم پلی PES روش فکر شده و حالات مختلف طراحی شده و به همین خاطر به واقعیت نزدیک تره و اشتباهاتش کمتره. ولی خب که چی؟ الان چرا هی می خواید بزنید تو سر پیشرفت های این نسخه؟
دوست عزیز هر کی گفته بازی پیشرفت نکرده دروغ گفته !!! اما بسیاری از این پیشرفت ها جبران گندکاری های گذشته خود بازی بوده !! مثله حذف سر توپ زدن یا اوانتاژ و برگشتشون تو این نسخه .
نقل قول:
علاوه خیلی زمینه ها هم هست که PES توش بهتر از فیفاس. مثل گرافیک چهره ها و محیط، مثل محیط داخل بازی (که امسال فیفا خیلی بهتر شده)، حتی مثل آب و هوا که بارون اومدن فیفا خیلی خنده داره. (ولی در عین حال لباسهای بارونی تو فیفا معرکه س ولی تو PES بارون هیچ اثری رو لباسا نمی ذاره.)
گرافیک چهره ها رو اصلا قبول ندارم اما تعدد چهره ها رو چرا کاملا حق با شماست .
+
مشکل اب و هوای بارونی و برفی فیفا رو نگفتید چیه ، اگه قطرات بارونو میگید قبول دارم کمی درشت هستن !!! اما از نظر فیریک تو این اب و هوا عالی کار شده ، لیز بودن زمین و تفاوت سرعت توپ و بازیکنا همگی به نحو احسمت شبیه سازی شدن .
(البته فیفا هم یه پسرفت داشته تو این زمینه!! تو یورو 2008 موقع بارون حتی مدل موی بازیکنا هم عوض میشد که توی نسخه های بعدی ااین مورد رعایت نشد )
نقل قول:
من نمی دونم چرا یه سری سعی می کنن بگن "ماها" که طرفدار فیفاییم خیلی بیشتر می فهمیم و اونا که حالیشون نیست طرفدار "PES" ن. بابا دست بردارید. یه کم به سلیقه همدیگه احترام بذارید. نقد کنید، اما نقد کردن کلماتی مثل "PES جوکه" توش جایی نداره!
اگه با من هستین ، دوست عزیز من کجا به سلیقه کسی بی احترامی کردم ؟ اگه کسی بگه فیفا بسیار شبیه سازی قوی تری هست از فوتبال اما من بدلیل عادت به سبک PES یا دوست نداشتن سبک شبیه ساز PES رو بیشتر دوست دارم ، اونوقت حرفش میشه سلیقه و قابل احترامه
+
من هیچ وقت PES رو جوک ندونستم ، نظر برخی منتقدین رو جوک دونستم که دوستان هم بهش استناد کردن.
نقل قول:
انقدر هم فروش گسترده فیفا رو تو سر PES نزنید که دلیل فقط بهتر بودن نیست (البته اون هم هست.)
حداقل میشه استناد کرد که بازی بسیار بسیار محبوب تر هست در سراسر دنیا ( البته فکر کنم بغیر از ژاپن و ایران !!)
نقل قول:
حالا هی دعوا و ناراحتی و دلخوری درست کنید. این دو بازی هر کدوم تو جهاتی از هم بهترن و شاید تو شبیه سازی فوتبال فیفا جلوتر باشه، اما PES با این دموش نشون داد که بازی ایه که میشه تا سال بعد ازش لذت برد.
اینم من قبول ندارم ، خوده شما به عنوان یه منتقد منصف ازتون میخوام بعد از عرضه هر دو بازی بیای نظر بدی که بنظرت کدومو بیشتر تا سال بعد بازی خواهی کرد
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز چلسی اصلا لایسنس نیست که بخواد روی لوگو بیاد اون منبعی که اینارو گزاشته خالی بسته !!