salam doost aziz man framewere vase modemam mikhastam dl konam (tp-link) mikhastam rahnamaeem konid?
mamnoon misham
Printable View
salam doost aziz man framewere vase modemam mikhastam dl konam (tp-link) mikhastam rahnamaeem konid?
mamnoon misham
صفحه مربوط به مدلی که دارید رو تو سایت TP-LINK پیدا کنید از بخش دانلود میتونید آخرین firmware ارائه شده رو دانلود کنید.
سلام دوستان
میخواستم بپرسم تو حالت بریج که با کانکشن وصل میشم چطور میشه از وایرلس مودم روی گوشی استفاده کرد؟ چون توی حالت pppoe وصل میشه ولی
توی حالت bridge , نشون میده گوشی به وایرلس وصل شده ولی هیچ صفحه ای باز نمیشه و علامت وایرلس روی گوشی , سفید میمونه و آبی نمیشه
انشاءالله سربلند باشید
سلام
من يه سوال تخصصي داشتم :
من يه مودم دارم كه خاصيت client داره . يعني ليست وايرلس ها رو تو ستينگش بهت نشون ميده و شما پسورد رو تنظيم ميكنيد و وصل ميشيد.
ميخواستم ببينم ميشه از اين مودم مثل كارت وايرلس استفاده كرد كه همين ليست رو توي سيستم خودم(ويندوز) بياره و كلا مودم رو انگار كارت وايرلس بشناسه و امواج رو بگيره.
واسه من اون امواجي كه ميگيره خيلي مهم هستن !
آقا من شانسی دادم 1222 که بعدش شد 1250 زد lost 0%
سلام.مودم من تی پی لینک 8901G است.گوشی من با وایرلس به مودم کانکت میشه اما گوشی به اینترنت وصل نمیشه .ولی با کامپیوتر به اینترنت کانکت میشه.ایراد هم از گوشی نیست چون با مودم دوستم به راحتی به اینترنت وصل میشه.دوستم میگه برای اینکه بتونی با وایرلس گوشی به اینترنت وصل بشی باید چراغ اینترنت روی مودم روشن باشه درحالی که این چراغ روی مودم من روشن نیست.چکار باید بکنم تا این چراغ روشن بشه؟..خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.:sq_20:
احتمالا مشکل از گوشیه - چون من هم باگوشی و هم بالپتاپ مختلف با همین مودم به اینترنت وصل شدم.نقل قول:
اما گوشی بامودم دونفر دیگه براحتی کار میکنه؟
مودم منم همینه ولی با گوشی سونی اریکسون مشکل داشت تو تنظیمات وایرلس کشور رو امریکا انتخاب کن شاید درست بشه برای من که درست شد
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
سلام
دوستان من یه مودم tp-link td 8951nd خریدم
وقتی از اتاقی دیگر از اتاقی که مودم در اون هست با لب تاپ میخوام وصل شم گیرندگی کمه (ویندوز 7 2 خونه رو سبز نشون میده)
آیا تنظیمات خاصی وجود داره؟ چطوری بفهمم مودم سالمه؟