-
آخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخ......................................واي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي يييييييييي ....................................... ببخشيد دوستان من اين طرف دارم آهنگ گوش مي دم و سي دي رايت مي كنم و خيلي هم عجله دارم پس روي حرفام حسابي نيست ببخشيد اين مين درسته : abit k8n ultra :110t
or
msi k8n neo 4 -f :80t
كه من قطعا دومي را انتخاب مي كنم.
-
شهریار جون امضات رو یک خورده کوتاه کن!!! خیلی طولانیه!!!
-
آقا يك سوال ديگه.در سری 6800 Gs بهتره یا Ultra ؟
-
عزیز خوب معلومه که Ultra بهتره چون Memory Clock بالاتری داره
-
اما تو سایت Prolink چیز دیگه ای نوشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دقت کنی می بینی که برای Gs نوشته 1000/425 . برای Ultra نوشته 1100/400 که عدد اول Core clock و عدد دوم Memory clock هست.برای همین شک کردم.
یک سوال دیگه هم دارم (البته با اجازه)در مورد 7600 و 6800 چی کدوم بهتره(برای بازی و کار های گرافیکی)؟البته شهریار در این مورد یک چیزی گفت اما من هنوز بطور کامل توجیه نشدم.
-
بستگی داره که چه مدلی رو بگیری
-
مثلاً Ultra 6800 و 7600 GT. يا 6800 Gs و 7600 Gt
-
در ضمن ببخشید یک خورده اون پست قبلی در مورد 6800 زود جواب دادم باید میگفتم نمیدونم چون تو سایت nVIDIA 6800 جی اس رو Core Clock رو نوشته 500 و رم رو نوشته 1100 ولی اطلاعات دقیقی در مورد Ultra ندارم البته در مورد XFX 6800 Ultra اطلاعات دارم
-
7600 جی تی از همشون بهتره در مورد 6800 جی اس که همون پس قبلی
-
آقا بالاخره ما نفهميديم چي شد تو يه سايت نوشته 6800 قوي تره تو يه سايت نوشته 7600 قوي تره يكي تكليف ما رو مشخص كنه.