آقا امشب یه تیکه داشت خیلی حال داد
اون قاضیه گفت دفعه بعدم اگه اینطوری کرد بیارید خودم اعمال قانونش میکنم :دی
:دی
احساس میکنم دارن سانسور میکنن
چارپایه داغ دیگه نیست، نود درصد هم نیست دیگه
این برنامه بهمن هاشمی هم خوبه ها :دی
Printable View
آقا امشب یه تیکه داشت خیلی حال داد
اون قاضیه گفت دفعه بعدم اگه اینطوری کرد بیارید خودم اعمال قانونش میکنم :دی
:دی
احساس میکنم دارن سانسور میکنن
چارپایه داغ دیگه نیست، نود درصد هم نیست دیگه
این برنامه بهمن هاشمی هم خوبه ها :دی
اونجا که نوشته بود آمیتا مشهور به وی جی کلی خندیم. اینخا این چیزا رو از کجا پیدا میکنند آخه!!!
واقعاً که خیلی خلاقن و ذهن بازی دارن.
حامد:11:
من فكر نميكنم سانسور بشه به هر حال اگه بخوان هر شب 90 يا چارپايه داغ پخش كنن ريتم برنامه تكراري ميشه!!!
همانطور كه ميبينيم هر قسمت يه تيكه نوآوري داره. يه برنامه جديد.
به نظرم از وقتی که برنامه هشت خنده بازار پخش شده رفتار فریدون جیرانی تغییر کرده. خیلی جدی تر شده.
رفتارش سنگین شده طوری که رفتارش با آقای جبرانی متفاوت باشه.
و همینطور عادل فردوسی پور......:31::27:نقل قول:
به نظرم از وقتی که برنامه هشت خنده بازار پخش شده رفتار فریدون جیرانی تغییر کرده. خیلی جدی تر شده.
رفتارش سنگین شده طوری که رفتارش با آقای جبرانی متفاوت باشه.
تا حالا دوربین مخفی یا شیرین کاری هایی که بچه های کوچیک خارجیا درمیارن دیدین!؟ به بدترین نوع ممکن با شهروندا شوخی می کنن! یا همین برنامه pmc(نقطه جوش) یارو رو به حد انفجار عصبانی می کنه و اونا حدود 5-6دقیقه تحمل می کنن درحالیکه ایرانیا منتظر یه جرقه هستن تا انفجار صورت بگیره! .از حق نگذریم حتی خود ماها هم همینطوری هستیم! توی روزمره دقت کنین! رسما اعصاب نداریم:31:نقل قول:
همین جوری این بی اعصابی رو به بچه هامون و نسل اینده هم داریم انتقال می دیم! شما خودت می تونی اگه بچه داشته باشی تحمل کنی یه کیک 3کیلویی رو بکوبه در و دیوار و... نه دیگه ....ولی خارجیها فقط می خندن:31:
همینطوری باشه بهتره مثلا اگه 90درصد رو هر شب بزارن دیگه جذابیتی نداره یا
قسمت های دیگه شو ...واقعا هم نویسنده های خوبی داره چون تو هر قسمت
کارای تازه ای رو میبینیم که انتظارشون رو نداریم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساخت جدیدترین و شاید هم پرسروصداترین آیتم برنامه خنده بازار آغاز شد.
به گزارش «24»، برنامه طنز و پر سر و صدای خنده بازار که از شبکه سوم سیما پخش می شود، ساخت جدیدترین آیتم خود را از روز گذشته آغاز کرد.
یکی از عوامل این برنامه تلویزیونی با اعلام این خبر به خبرنگار ما، افزود: دعوای اخیر سرپرست باشگاه استقلال و مدیر فنی پرسپولیس در برنامه ورزش و مردم سوژه ای شد تا کارگردان برنامه خنده بازار تصمیم به ساخت آیتمی با این موضوع بگیرد که قرار است برنامه مذکور بزودی پخش شود.
وی افزود: بزودی برخی دیگر از چهره های فوتبالی که تا امروز در خنده بازار مشاهده نشده اند با آیتم های طنز به خانه های مردم می روند.
محمد مایلی کهن برخلاف علی دایی و رضا صادقی هنوز واکنش رسمی به ساخت آیتم های طنز این برنامه نشان نداده است.
24onlinenews.ir
پس باید منتظر یه چند دقیقه خنده حسابی باشیم.
حامد:11:
این افراد حتی اگه کسی هم شکایت نکنه اینقدر موضوع را مهم جلوه میدن که صدای یکی در بیادنقل قول:
محمد مایلی کهن برخلاف علی دایی و رضا صادقی هنوز واکنش رسمی به ساخت آیتم های طنز این برنامه نشان نداده است.
بابا یکم جنبه داشته باشید
کسی سریال
Punk'd
را دیده؟هر دفعه میره یک هنرمند را اسکل میکنه
یک دفعه رفته بودن خونه جاستین تیمبرلک را گرفتن گفتن مامورین دولتین چون مالیات نداده همه چیش ضبط میشه
ماشین هاش را برداشتن ببرن
گیتارش را جلوش زدن زمین شکستن
بنده خدا جلوی در خونه اش زده بود زیر گریه ولی بعدش که فهمین شوخی بوده دو تا فحش معمولی داد بعدش هم خندید انگار نه انگار