جریان چی بود ؟ من باز نتوانستم ببینم.نقل قول:
Printable View
جریان چی بود ؟ من باز نتوانستم ببینم.نقل قول:
ميگن امشبش خيلي باحال بوده ... يه شب نديدماااا
یه خانمی بود که شوهرش تصادف میکنه و این تصادف باعث میشه یکی از پاهای شوهرش قطع بشهنقل قول:
این خانم هم به خاطر همین موضوع و عشقی که به همسرش داشته بعد از سه ماه بیماری قلبی مگیره و روز به روز بدتر میشه !!! جوری که فقط 10 درصد از قلبش کار میکرده و از ساری منتقلش میکنن تهران
چند وقتی تو بیمارستان منتظر قلب میشن تا اینکه یه پسر 13 ساله که از ساختمون سقوط کرده و مرگ مغزی شده قلبش رو به این خانم اهدا میکنن
تو برنامه امروز این خانم رو به همراه پدر و مادر اون پسر بچه 13 ساله آورده بودن ولی پدر و مادر اون بچه تا لحظه ای که اومدن توی صحنه اطلاع نداشتن که قلب پسرشون تو بدن اون خانمه !!!
علیخانی هم به خاطر این مساله خیلی ترسیده بود و حتی آمبولانس هم خبر کرده بودن که اگه اتفاقی واسه مادر اون بچه افتاد منتقلشون کنن
مادر اون پسر بچه خیلی با سوز و آه حرف میزد و اشک آدم رو درمیاورد
همچنین وضعیتی که اون خانم داشته که شوهرش پاش قطع شده و تو خونه افتاده و خودشم رو تخت ccu تو تهران و منتظر یکی که قلبش رو بهش اهدا کنه و ...
بعید میدونم کسی برنامه امشب رو دیده باشه و گریه ش نگرفته باشه ...
وای چقد هیجان انگیز !نقل قول:
تو برنامه امروز این خانم رو به همراه پدر و مادر اون پسر بچه 13 ساله آورده بودن ولی پدر و مادر اون بچه تا لحظه ای که اومدن توی صحنه اطلاع نداشتن که قلب پسرشون تو بدن اون خانمه !!!
من فقط تیکه آخرشو دیدم که احسان خدافظی کرد و تابلو بود که برنامه امشبشون گریه آور بوده ... کاشکی میدیدم :41:نقل قول:
بعید میدونم کسی برنامه امشب رو دیده باشه و گریه ش نگرفته باشه ...
ولی بنظرم اصلا کار درستی نکردن که این دو نفر رو با هم روبرو کردن . مثلا میخواست چی رو ثابت کنه؟ باید مهمونای اول میرفتن بعد مهمونای دیگه میومدن رو صحنه . یک حسی به بیننده دست میداد انگار اون خانمه که قلب پسر تو بدنش بوده از خداش بوده که اون بمیره و مادر پسره با یه حس بدی نگاش میکرد :41:
من با دیدن این قسمت واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم و اونقدر گریه کردم که تا حالا گریه نکرده بودم.
بیچاره پدر پسره کل برنامه سرش پایین بودو از مادره و همه خجالت میکشید. خیلی دلم براش سوخت.
منظورت چیه که از همه خجالت میکشید؟!! مگه چه کار خجالت آوری انجام داده بوده؟!نقل قول:
واقعا باید احسنت گفت به تولید کنندگان برنامه ماه عسل!:40:
واقعا آقای علیخانی یه مجری کاملیه!:40:
مهمون هایی که دعوت میشن یکی از یکی بهتره!:40:
اینجاش رو درست نفهمیدم ولی اگه اشتباه نکنم پسره سر کار باباش اون اتفاق واسش افتاده بود و از 5 طبقه پرت شده بود پایین !!!نقل قول:
بچه به پدرش اصرار کرد که پدرش (که یه معماره) اونو با خودش ببره سره کارش و پدره که دید بچه خیلی اصرار میکنه ، کاری رو کرد که هیچوقت قبلا نکرده بود.....