مثل اینکه شما کاملا برعکس من هــستید !!
شیمی : شیمی ترم 2 سخت تر بود ؟! شیمی بجز فصل 4 چیز خاصی نداشت ! ترم اول که با اون همه اوربیتال و ... خیلی سخت تر بود !! آدم نمیتونست ارتباط برقرار کنه اصلا !!
ریاضی : ریاضی ترم دوم که فقط ترکیبات و ماتریس بود که هر دو تا آب خوردن بودن ، مثلثات یکم سخت بود که اون هم چند تا قلق داشت ، من کل فصل مثلثات رو توی 1 روز خوندم و 19.5 شدم !! اما ترم اول توی فصل تابع و نامعادله کلی مشکل داشتم !! هنوز هم نمیدونم تابع یعنی چی اصلا !!
هندسه : هندسه ی فضایی که خیلی آسون بود ، فیثاغورش و تشابه هم چیز خاصی نداشت ، پس در نتیجه هندسه ترم دوم خیلی آسون بود ! اما فصل اول هندسه که قضیه های همنهشت و متوازی الاضلاع ... بود واقعا سخت بود ! اون اولها اصلا نمیتونستم ارتباط برقرار کنم با درس !!
جغرافیا : ترم اول واقعا ناملموس بود ! اما ترم دوم بیشتر مباحث رفت سمت مهاجرت و آب و ... خیلی آسونتر و قابل درک تر شدش ! مخصوصا معلم ما از اون سختگیر ها بود ! از هر درس بالای 50 تا سوال میداد میگفت حفظ کنین !! خودش هم جزو بهترین های کشور بود ! خیلی معلوماتش بالا بود !! از فیزیک و ریاضی هم خیلی حالیش میشد و توی جغرافیا از فیزیک صحبت میکرد !! خیلی معلم توپی بود ولی پدر مارو در آورد !!