اگه ریست فیکس بشه یعنی دیگه نیاز به هر بار ریست کردن نیست ؟ قیمت چیپش چقدره ؟ چه طوری میتونم خودم ریست فیکس کنم ؟ این ابوذر جان ما کجاست ؟ :11:نقل قول:
Printable View
اگه ریست فیکس بشه یعنی دیگه نیاز به هر بار ریست کردن نیست ؟ قیمت چیپش چقدره ؟ چه طوری میتونم خودم ریست فیکس کنم ؟ این ابوذر جان ما کجاست ؟ :11:نقل قول:
نه نیازی نیست.نقل قول:
اگه ریست فیکس بشه یعنی دیگه نیاز به هر بار ریست کردن نیست ؟
5 تومن.نقل قول:
قیمت چیپش چقدره ؟
چیپ ریسترای من تا 10000 هزار برگ هم پرینت زدند.
یا خودت میتونی شماره سریال پرینتر رو وارد کنی و 5 دلار واریز کنی با ویزاکارت و ... و یا دوستان با مبلغ 7 تومن این ریستر رو در اختیاز شما میگذارند.نقل قول:
چه طوری میتونم خودم ریست فیکس کنم ؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=219081
برای خرید خواهشا در تاپیک صحبتی نشود.
آقا من 4300 سامسونگ و با 1.13 ریست کردم(یک سال پیش) ولی هنوز ارور تعویض تونر میده و کلین دارمش کار نمیکنه. حالا اگه من با 1.25 ریستش کنم این مشکلات حل میشه؟
مسئله که باعث شد این تو ذهنم بیاد برای اینه که یه سه ماه ازش استفاده نکردم الان پرینت میگیرم خط های موازی رو کاغذ میندازه!
[QUOTE=fisheries65;6608133]آقا من 4300 سامسونگ و با 1.13 ریست کردم(یک سال پیش) ولی هنوز ارور تعویض تونر میده و کلین دارمش کار نمیکنه. حالا اگه من با 1.25 ریستش کنم این مشکلات حل میشه؟
[QUOTE]
نیازی به ریست مجدد نیست ، کافی است تنظیمات را پاک کنید.
menu - maintenance - Clear settings - all settings
با سلام.
آقا من یه پرینتر scx 6322dn دارم.رفتم شارژش کردم ارور replace toner داد.بردمش پیش طرف گفت چیپستش 10 تومنه سوخته باید سفارش بدم از تهران...بعد از یک هفته رسید!گذاشتش رو دستگاه کلا هنگ کرد ،خرچنگ قورباغه نشون می داد.
دردسرتون ندم دهن منو سرویس کردن اخرشم درست نشد.
از دوستان هر کسی نرم افزار ریستش رو داره همراه با اموزشش لطف کنه برام قیمتشو پیغام خصوصی بده تا تقدیم کنم.فقط خواهش می کنم سریعتر که بدجوری لنگم.
با تشکر قبلی.
[QUOTE=abozar4;6609975][QUOTE=fisheries65;6608133]آقا من 4300 سامسونگ و با 1.13 ریست کردم(یک سال پیش) ولی هنوز ارور تعویض تونر میده و کلین دارمش کار نمیکنه. حالا اگه من با 1.25 ریستش کنم این مشکلات حل میشه؟
اقا ابوذر من به شما دسترسی ندارم.میگه ددترسی شما به این صفحه امکان پذیر نیست !نقل قول:
نیازی به ریست مجدد نیست ، کافی است تنظیمات را پاک کنید.
menu - maintenance - Clear settings - all settings
لطفا بهم ایمیل بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه من برای این مدل نرم افزار ریست تا حالا ندیدم. باز هم از همکاران می پرسم.نقل قول:
آقا ابوذر پس این پرینترو چیکار باید کرد تا درست شه ؟نقل قول:
سلام نحوه ريست چيپ samsung clp 620 nd o مي خواسم
با عرض سلام و خسته نباشيد.سرويس مانويل چاپگرهاي ليزري hp رو دارم البته به انگليسي اگر كسي خواست در خدمتيم.