2560 kbps / 1901 kbps اینم downstream and ustream شب هم حتما speedtest mizaramنقل قول:
Printable View
2560 kbps / 1901 kbps اینم downstream and ustream شب هم حتما speedtest mizaramنقل قول:
داشی کلاً بیخیال مخابرات شو که اینجوری که تو میگی شاتل خیلی بهتره.تازه اطلاعم میده بهت قبلش.اصلاً مخابرات تنها چیزی که بلد نیست احترام به حقوق مشترکینه.نقل قول:
آقا این نویز خط خیلی داغان کننده س.واسه منم همینه ها.نویز زیاد داره.البته یه بنده خدایی میگفت بخاطر اینه که از یان تلفنای بیسیم پاناسونیک دارم و نزدیک مودمم گذاشتمش.نمیدونم چقدر میتونه صحت داشته باشه.نقل قول:
==============================
بچه ها یکیتون که سرویس 256 مخابرات داره لطف کنه Upstream و Downstream بذاره ببینم چنده.
واسه من آپ روی 1019 و داون روی 1021 هستش.خوبه یا بد؟سزعت دانلودمم روزانه 120 تقریباً.
ایمان جان شاتل هیچ بدی نداره ! فقط یه عیب بزرگ داره که اگر چند شب پشت سر هم دانلود شبانه انجام بدی سرعتت محدود میکنه ! مثلا من 4-5 شب پشت سرهم با سرعت 60-65 1500 مگ دانلود میکردم . حدودا 7-8 روز شبا سرعتم شده بود 6 کیلوبایت !!! و اینکه گفتم قطعی داره یا نه . به خاطر اینه که من 1 ماه آسیاتک هم بودم . یعنی انقدر قطعی داشت که اعصابت میریخت بهم . مثلا 10 دقیقه وصل بود بعد قطع میشد 20 دقیقه بعد وصل میشد . دوباره قطع میشد ! که خدارو شکر فکر کنم مخابرات اینطوری نیست . من مخابرات برای دانلود شبانه میخوام . برای نویز هم تلفن کنار مودم میتونه یکی از دلیل هاش باشه . ولی اصلی ترینش اینه که سیم ها از کنار برق عبور کرده . ببخشید یه مقدار پستم زیاد شد :20::46:نقل قول:
خوبه دیگه سرویس 1 مگ (تقریبا) دارن میدن به شمانقل قول:
اگه دقیقا سرویس 256 به شما بدن دانلودت میشه 32
دیشب چک کردم سرعت دانلود تو شب پایین نمیاد و حتی پینگ هم تغییر نمیکنه . speedtest گرفتم اما سرعت دانلودو درست نشون نداد بخاطر همین نزاشتمش
موفق باشید
نقل قول:
خوبه الان دقیقا وضعیتت مثل منه .میدونی چرا اینطوری میشه؟ چون نویز داری وقتی پهنای باند رو میبری بالا سیگنال کم میشه و افت سرعت پیدا میکنی یا مشکل نویز رو حل کن یا بگو رو 1024 ببنده که سرعت همون 100 تا بشه و کندی نداشته باشی..
داشی مخابرات اینقدرام قطعی نداره.دانلود شبانه ش هم عالیه.سرعتش افت محسوسی نداره.منم به احتمال زیاد مشکلم از داخل ساختمون خودمونه.نقل قول:
عالیه . اگه مخابرات قطعی هاش زیاد نباشه . احتمال 1000% میام مخابرات :31: پس با این حساب شبا که رایگان هم سرعت 200 ؟ اینطوری فکر کنم شبی 3-4 گیگ راحت میشه دانلود کرد .نقل قول:
شبانه ی مخابرات از ساعت چند تا چند بود؟
سلام دوستان.سرعت دانلود با torrent شما خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]