سلام . مشکلی نیست با همه کار میکنه ! قبلا اینجور بود که مثلا آیفون 4 cdma سیمکارت تری اصلا نداشت اما الان حتی مدل های cdma هم دارند !نقل قول:
Printable View
سلام . مشکلی نیست با همه کار میکنه ! قبلا اینجور بود که مثلا آیفون 4 cdma سیمکارت تری اصلا نداشت اما الان حتی مدل های cdma هم دارند !نقل قول:
کسی اخرین قیمت رو نداره ؟
سلام . در تاپیک قیمت مدل مورد نظر رو اعلام کنید تا قیمت بهتون بدن ! اینجا مشاوره برای خریده !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مرسی از جواب شما
منظور شما این کانکشن هست ؟
اگر این کانکشن رو بخرم باز هم عکس و فیلم رو فقط میتونم دانلود کنم ؟
به جز این دوتا پورت پ.رت دیگه های هم هست یادم میاد قبلا یه پورت بود که هم خروجی تی وی داشت هم یو اس بی البته 30 پین بود من لایت سوکت میخوام
سلام . بله ! دانلود كنيد ؟ منظرتون ترنسفر هست بله ولي فقط mp٤ ولي اگر جيلبريك كنيد دسترسي كامل داريد !نقل قول:
لينك دومي كه گذاشتين هم تبديل به micro usb هست كه براي استفاده از شارژر استاندارد هست ! ( اتحاديه اروپا به اپل گير داد كه با از پورت هاي استاندارد استفاده كني اپل هم اومد اين رو زد )
اون چيزي كه ميگيد تبديل hdmi هست .
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
سلام دوستان بنظزتون با توجه به اختلاف 400 تومني بين نيو ايپد و اين ايپد 4 و با توجه به نبودن جيلبريك اي او اس 6 ايا خريد ايپد 4 منطقيه در حال حاضر اختلاف پردازنده واقعا ارزش 400 تومن رو داره
سلام اگر جيلبريك براتون خيلي اهميت داره و هزينه گيفت كارت هم براتون زياده ، بله ارزش داره !نقل قول:
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
من ایپد 4 یا همون با صفحه نمایش retrina رو از سایت اپل سفارش دادم مدل wifi 64gb حالا تا 2 هفته دیگه فک کنم به دستم برسه یه سوال که داشتم اینه که برای کار کردن باش حتما نیاز به اکانت itunes هست؟؟
من یکی از سایت ساختم که نیاز به وارد کردن cc نبود و از سایتش لاگین کردم اما هر کار میکنم نمیتونم با برنامه itunes لاگین کنم به اکانتم چرا؟ :(
یه سوال دیگه هم اگه لطفا جواب بدید ممنون میشم توی ios هم برنامه های market وجود داره براش (مثل برنامه بازار برای اندروید یا بلک مارت ) که برنامه های کرک شده رو مجانی دانلود کرد؟؟ بدون جیل برک کردن
نقل قول:سلام . شما اگه ایرانی که نمیتونی سفارش بدی ( احتمالا ایران نیستی )
1 . نه حتما نیاز نیست ولی برای سرویس هایی مثل فیس تایم یا ای مسیج یا دانلود آپ از آپ استور و... نیازه !
2 . شما آیتونز 11 رو از سایت اپل دانلود کن و یک تست کن اگر اپل آی دی شما فعال شده باشه نبایدمشکلی داشته باشی .
3 . بله هست مثلا apptrackr ! ولی برای نصب برنامه های کرک شده باید حتما جیلبریک باشد ( که فعلا برای آیپد 4 و آیفون 5 ) جیلبریکی در کار نیست ! یا اگر از سیستم عامل مک او اس استفاده میکنید میتونید با ثبت udid دستگاهتون ( یعنی اپل شما رو به عنوان برنامه نویس میشناسه ) میتونید برنامه ها رو ساین و نصب کنید !
ممنونم من ایران هستم و یکی از اشنا هام قرار چند روز دیگه بیاد ایران و برام بیاره.نقل قول:
ولی من لپتاپ مک ندارم که بتونم به عنوان برنامه نویس برنامه های -- شده رو تست کنم.
ولی برام جالبه تو سایتش لاگین میشم اما توی برنامه ایتیونز نه :-s :(