دوست عزیز من Region رو روی PAN_EURO که گذاشتم رسیورش فعال شد و شبکه هم گرفت اما تصویر نداشت و فقط صدا می اومد
Printable View
دوست عزیز من Region رو روی PAN_EURO که گذاشتم رسیورش فعال شد و شبکه هم گرفت اما تصویر نداشت و فقط صدا می اومد
سلام دوستان
یک کمک خیلی ضروری می خوام لطفاً
من یک سامسونگ ال ای دی d5500 گرفتم ، ولی برادارم منو مخفی شو دستکاری کرده الان تصوصر تلویزیونم یه کم تیر شده و در ضمن یک کم هم رنگشو قاطی میکنه. کسی حالت پیش فرض ( defult ) منو مخفی d 5500 رو میدونه؟ خواهشاً کمکم کنید
سوال 2 : این نرم افزار رو یd5500 هم جواب میده ؟
خواهشاً در مورد اول کمکم کنید
سلام
تلویزیون من 46D6960 ه
همه ی مراحلی که دوستمون تو اون خبر خوشش گفت با نرم افزار انجام دادم و اون گزینه های اضافی باز شد ولی pvr هنوز خاموشه !!
لوکا رو روی استرالیا که دوستمون گفت گذاشتم ولی فعال نشد !!
من هیچ مشکلی ندارم فعلا فقط همین pvr ِ که روشن نمیشه !! شما وقتی که تبدیل میکنید به استرالیا و یه مرحله از روی همون لوکال برمیگردید عقب pvr روشن میشه؟
وقتی که روشن شده براتون با فلش مموری هم میتونید ضبط کنید؟
دوست عزیز درسته PVR با استفاده از نرم افزار rusamsung نیز همچنان خاموشه ولی توی این مدل نیاز به فعال کردن نداره شما می تونید با استفاده از هارد اکسترنال تلویزیون رو ضبط کنید.نقل قول:
میدونم ولی اینجا ظاهرا دوست آموزش دهندمون با فلش مموری تونسته ضبط کنه اگه اشتباه نکرده باشم !!نقل قول:
منم با فلش تونستم ضبط کنم ولی بگیر نگیر داره. یه وقتی شانسی میشه ولی اغلب نمیشه ربطی هم به منوی مخفی نداره. برای همین می گم هارد مطمئن تره و بازی در نمیاره.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من یه d7000 دارم که برای اتصال به مودم وایرلس به مشکل بر خوردم
از منو مخفی گزینه ای به نام wifi suport رو on کردم
ولی زمانی که برای راه اندازی شبکه از منوی اصلی شروع به سرچ wifi میکنه چیزی گیر نمیاره در صورتی که مودمم روشن و از طریق لب تاب دارم ازش استفاده میکنم
با کابل وصل شدم به تی وی و میخام با wifi وصل بشم ، کلا باید چی کار کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
بگیر نگیر نداره برای ضبط رو فلش باید سرعت رایت فلش بالای 20 مگابیت بر ثانیه باشه خوب همه هارد های اکسترنال این سرعت رو دارند اما در باره فلش ها اینطور نیست و خیلی هاشون این سرعت رایت رو ندارند به عنوان مثلا فلش ایکس پاتریوت به راحتی ظبط می کنه بهتر از فلش های بالای 16 گیگ یا usb3 استفاده بشه و یا اینکه حتمی قبلا با نرم افزار های مخصوص هارد سرعت نوشتن و خواندن فلش خودتون رو تست کنید تا ببینید در این خد هست یا نه .
سلام. من تازه یه تلوزیون از بندرعباس خریدم . مدل D6600 . ولی منوی فارسی نداره . گیرنده دیجیتالش هم فعال نیست. چجوری میتونم فعالش کنم .ساخت کشور مالزی هست...ممنون 40 اینچ .
توی صفحات اولیه این تاپیک توضیح داده شده که چگونه توسط برنامه rusamsung باید بری توی منوی مخفی و Local Set رو روی ED_IRAN بذاری بعدش همه چی درست میشه فقط به گزینه های دیگه توی منوی مخفی دست نزن.نقل قول: