احتمالا شارژرت ضعیف باشه مال من هم این جوری بود و موقع شارژ خودش پیام می داد که شارژرت ضعیفهنقل قول:
Printable View
احتمالا شارژرت ضعیف باشه مال من هم این جوری بود و موقع شارژ خودش پیام می داد که شارژرت ضعیفهنقل قول:
نگفتین تا چند ساعت باطری فول شارژو نگه میداره
برای من تا 4ساعت
من تازه لپ تاپ با مشخصات زیر گرفتم . کارت گرافیکش نصب نیست . و هر چی دانلود میکنم ارور میده . لطفا کمک کنید .
windows 7
inspirRAon n5110
intel(R) core(TM) i5-2410m CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz
M : 4 GB
برو به سایت دل و سرویس تگ رو وارد کن همه درایورهایی رو که می تونی داونلود کنی بهت نشون می ده می تونی اونهارو نصب کنی و مشکلت حل میشه.
دوست من اول شما باید مطمئن بشین که کارت گرافیکتون ATI هستش یا Nvida آخه یکی لپ تاپ 5110 واسم آورده بود منم سرویس تگش رو وارد سایت دل میکردم که اونجا زده بود ATI ولی خود لپ تاپ گرافیکش Nvida بود که رفتم تو خود سایت Nvida و درایورش رو گرفتمنقل قول:
سلام دوستان.
من حدودا یک ماه پیش لپ تابم رو خریدم (n5110) ولی این یه ماه فقط خاک خورد، چون هرچی میگشتم نمیتونستم درایوراشون درست دانلود کنم واسه همین دیروز رفتم از همون شرکتی که لپ تابم رو خریده بودم درایورا رو گرفتم. حالا همه ی مشکلاتم حل شده. هم بلوتوث دارم هم وایرلس هم کیبوردم کامل کار میکنه هم گرافیک دارم هم یو اس بی تری و ...
خلاصه الان خیلی از لپ تابم راضی ام. همه ی درایورا رو هم حدودا یه گیگ شده، اگه کسی میخواد یه سایت معرفی کنه من واسش آپلود کنم.
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
مال من 4 ساعت و 5 دقیقه نگه میدارهنقل قول:
یعنی منم نمیتونم بازی اجرا کنمنقل قول:
وای خدایا نه
خودت کمکم کن
ممکنه یک بار دیگه مشکلتون رو بگید کامل ؟نقل قول:
آيا لب تاب Dell Inspiron 5110 با core i5 خوب هست؟
سلام دوستان
من اردیبهشت امسال یدونه دل 5010 خزیدم....انصافا ازش بینهایت راضی هستم...هر چند اولش بخاطر درایور وایرلس کمی اذیت شدم ولی بهرحال درایور 1000 BGN رو پیدا کردم
بگذریم
امروز رفتم برای خانومم مدل 5110 گرفتم
بعد از نصب ویندوز بلوتوس اتوماتیک نصب بود و کار هم میکرد(برام جالب بود که همه مشکل بلوتوث دارن ولی برای من خودش نصب بود...امتحانش هم کردم ..سند و ریسوهم داشت...
الان 2تا سوال دارم
1- درایور گرافیک اینتل رو نصب کردم ولی درایور NVIDIA رو برای 32بیتی پیدا نکردم....یدونه دانلود کردم که 64بیتی بود
2-بجز نصب درایورهای وایرلس و بلوتوث و گرافیک چه درایورهایی لازم هست که نصب بشه؟ یا چه درایور های دیگری پیشنهاد میشه؟
یه سوال گوچک هم دارم...نمیدونم کجای نت خوندم ولی می گفت که کیبرد دارای LED هست تا بتوان درجاهای کاملا تاریک به راحتی از کیبرد استفاده کرد....کسی میدونه که ایا 2 مدل 5010 و 5110 دارای این قابلیت هستن یا نه؟
ببخشید که طولانی شد..