در مورد تجویز و عوارض دارو فقط به پزشک خودتان اعتماد کنید . قطعا از نظر پزشک تاثیر دارو مهم تر از عوارض آن بوده است . در هر صورت اگر ریزش مو اینقدر کلافتون کرده بنابر این باید دارو را طبق نظر پزشکتون مصرف کنید . :11:نقل قول:
Printable View
در مورد تجویز و عوارض دارو فقط به پزشک خودتان اعتماد کنید . قطعا از نظر پزشک تاثیر دارو مهم تر از عوارض آن بوده است . در هر صورت اگر ریزش مو اینقدر کلافتون کرده بنابر این باید دارو را طبق نظر پزشکتون مصرف کنید . :11:نقل قول:
آقا سلام.ریزش مو 100% ارثی.من بابام تاسه داداشم هم تاسن.اما من 22 سالمه موهام مثل موهای براد پیت.:5:.اما من از روغن بادام تلخ استفاده میکنم همیشه که بسیار موثر هست.
این ارث رو نمیدونم کی به دهن ملت انداخته . دراصل طبق جدید ترین یافته ها ریزش مو به دلیل اختلال در سلول های بنیادی هستش که هنوز دارن برای پیدا کردن راه حل جون میکنن:دی.میتونید خودتون یه سرچی کنید
================
دوستان من ریزش مو داشتم الانم احساس میکنم دیگه ریزش ندارم که هیچی یکمم بهتر شده و رشد کرده و اینچیزا. ولی بعضی وقتا انقدر نا امید میشم که میخوام خودمو بکشم.فکر میکنم ریزش مو دارم
همچنین صد درصد معلومه که سطح ناخونهام البته دو سه تاش (ناخن دست) ظاهری زبر و دندانه دندانه دارن
به نظرتون قرص آهن برام خوبه؟
دوستان مو های من موج داره و بعضی موقعا خوش حالت موج میزنه ولی الان یه مدتی هست که بد حالت شده
در ضمن از اتو یا سشوار هم استفاده میکنم بعد از حموم دوباره مثل اولش میشه
کسی راه حلی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
امروز کلی داروخانه تو شهرمون رفتم تا میانوکسیدیل بگیرم البته از نوع کف مانندش ، ولی بندگان خدا اسمش هم به گوششون نخورده بود !
حالا دو تا سوال دارم . این ماینوکسدیل کفی ! تو تهران پیدا میشه تا از اونجا تهیه کنم ؟ 2 - شرکتهای داخلی هم این نوعش را تولید می کند یا فقط نوع قطره ای دارند ؟
کسی اینجا نیست؟:19:نقل قول:
قسمت پزشکی کم فعالیته؟؟؟؟؟!!!!
یه سوال من مو ها به تازگی نازک می شه ومیریزه چی کار کنم من 21 سالمه واز شامپو دارموی داروگر استفاده می کنم؟
رنگ موی پادینا برای موها ضرر داره؟
چرا میگن ریزش ارثی : چون ژن فرد عامل بسیار تاثیرگذاری هستشنقل قول:
در واقع ژن فرد تاثیر بسزایی در تغییرات هورمون تستسترون در بزرگسالی و حنس و استحکام موها داره
حالا این ژن چگونه به آدم میرسه ؟ از طریق ارث (از پدر ، دایی ، عمو ، پدربزرگ و ...)
بهمین خاطر به اصطلاح میگن ریزش ارثی
==================================================
در زمینه سوالتون ابتدا نزد پزشک متخصص برید و حتما بگید آزمایش کامل برای مو بنویسه که شامل آهن هم باشه
آهن رو سرخود مصرف نکنید چون اکثر مردان مشکل کمبود آهن ندارند (بیشتر برای خانوم هاست)
اما اگه کمبود اهن باشه به راحتی با مصرف قرص اهن موهای از دست رفته برمیگرده
اولین کاری که باید انجام بدید اینه نزد یه متخصص برید و بخواهید آزمایش کامل براتون بنویسه (شامل آهن ، تیروئید ، تستسترون و ....)نقل قول:
در هر حال استفاده از مالتی ویتامین برای تقویت مو مناسبه
زینک (روی) ویتامین E و B از جمله مواد کلیدی مورد نیاز مو هستند
تغییر شاامپو هم می تونه گزینه مناسب باشه (مثلا شامپو ضد ریزش فولیکا یا سریتا)
در سایت زیر نوع فوم ( یا کف) ماینوکسیدیل رو میفروشندنقل قول:
http://www.rogaine.ir/RogaineForMen.aspx
البته من تاکنون از سایت فوق خریدی نکردم که بخوام با اطمینان بگم