-
دیگه چشام داره در میاد یه نگاه به ساعت پست :46:خب من با کاربر گرامی adrenalin کاملا موافق هستم.من خودم هم این تجربه رو داشتم یبار تعداد صفحه هامو کردم 8 تا بعد پر ویدجت و یه لایو والپیپر انداختم پشت صفحه.خودم بعدش فهمیدم چه غلطی کردم.این کار هم سرعت گوشی رو کم میکنه هم شارژ رو زود تموم میکنه
البته تو حالت تم عادی من بلد نبودم تعداد صفحات رو تغییر بدم ولی برنامه GO Launcher رو دانلود کردم بعد تم رو عوض کردم و کلی حال کردم
-
[QUOTE=adrenalin;7043683]شاید باتری شما هنوز به ضرفیت اصلی خودش نرسیده چند وقته گرفتید؟؟
ویجت و برنامه های باز هم خیلی میتونه تو مصرف باتری تاثیر گذار باشه و مخصوصا لایو والپرها[/QUOTE
با امروز میشه 10 روز که خریدمش...
حالا چند تا از برنامه رو پاک میکنم ببینم چی میشه..
یه چیز جالب دیگم اینکه وقتی توی حالت Standby هست مصرف باتری بیشتره تا وقتی باهاش کار میکنم...
-
احتمال میدم مشکل رام هست
ورژن آندرویدتون؟
-
سلام دوستان.
چند روز پیش گوشیمو به اندروید 4 از طریق آپدیت سنتر سونی به اندروید 4 آپدیت کردم.دعوام نکنین که چرا با فلش نزدم اونروز هنوز به اینجا سر نزده بودم.موقع آپدیت نمیدونم چرا از یه فایل 211 مگی فقط 110 مگ رو دانلود کرد و بعد که روشن کردم دیدم اندروید 4 نصب شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از موقعی که آپدیت کردم گوشی خیلی زود شارژ خالی می کنه مثلا من شبا که میخواستم بخوابم شارژش اگه پر بود صبح می دیدم 7و8% خالی می کنه اما الان...
خودتون ببینید
به نظرتون مشکلش چیه و چیکار کنم حل شه؟
در ضمن موقع فیلمبرداری هم تیک میزنه هی
-
عزیز آپدیت شما Over The AIr بوده
برا همین حجمش کمتر بوده
عکستون رو فروم هیتلر کرده . با اسپیس بزارید
مشکلاتی توی آپدیت هست. کاش آپدیت نمیکردید
انگار سونی توی 4.0.3 زیاد خوب کار نکرده
ولی مثل این که 4.0.4 بهتره
و هنوز برای این گوشی عرضه نکرده
حالا برای شروع عکستون رو بزارید
-
up.vatan down load.com/images/hv1w5sg6sk18r6ng9494.png
در ضمن آپدیتم 4.0.4 هست
-
چقدر اپلیکشن و ویجت و لایو والپیپر و امثال این نصب دارید!؟
چه اوضاع افتضاحیه که Android OS ,Screen سر جمع 20درصد هم نسوزونن:دی
-
فکر کردم از اپلیکیشن و اینا باشه واس همین مستر ریست زدم همش پاک شد تو این عکس هیچی نصب نیست
-
تو این عکس هم خیلی مصرف داره؟!
-
الان دارم رام 2.3.4 بیلد 69 رو دان می کنم بزار ببینم درست میشه یا نه.خیلی اعصابمو خورد کرده به نظرت باتریش مشکل پیدا نکرده؟گوشی دو سه هفته بیشتر عمر نکرده