اینکه میگی کانال هات خش خشیه با توجه به تاریخ پستت مال اینه که توی همون روز هایی که خریدی فرستنده سیگنال634مشکل پیدا کرده بود(خود مسئول فرستنده صدا و سیما به من گفت )نقل قول:
اصفهان 9 فرستنده داره که 2تاش روشنه که این 15 کانال را میفرسته
در ضمن پخش شبکه های استانی باید با توجه به دستورات سازمان صدا و سیما انجام میشه
در باره فلشت هم فلش خود من هم همین طوری بود اما وقتی که با یه فلش دیگه تست کردم درست شد و مشکل فلشت احتمالا مثل فلش خودم بدسکتور هست که با کامپیوتر رفع میشه
در باره کارتن ها هم بگم که معمولا چون با اتوبوس میاد برای بسته بندی با دستگاه لبه بعضی از کارتن ها خراب میشه که مشکلی نداره و این هم فقط به دلیل خالی بودن فضای کارتن هاست چون برای جلوگیری از ضربه خودن بزرگ تر ساخته شده
در باره ضبط دو کانا باید بگم میشه ردیفش کرد چون میشه با یه رم بالا+دو چیپ +1تیونر این کار را انجام داد که ویونا هم رم بالایی داره و هم دوتا چیپ
در ضمن شما هر مشکلی که داشتی یه زنگ بزنی راهنماییت میکنیم یا اوپراتور هامون میان مشکلتون رو رفع میکنن
در ضمن ما به خودمون اجازه نمیدیم که یه گیرنده دست دوم رو دوباره بفروشیمش به همین دلیل حتی وقتی گیرنده ای مشکل داره اوراق میشه و لوازمش رو برای خدمات پس از فروش نگه میداریم(برای بعد اون یک سال تعویض)
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
عزیز من خوندنepgرو میدونی یعنی چی؟ که میخوای این کار تو زمان کمتر انجام بشه شما نتایج تست دستگاه رو ببین اون وقت تصمیم بگیرنقل قول:
درباره اپدیت این آپدیت جدید فقط برای فرمتvobهستش اگه اشتباه نکنم
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
این اپدیت مال فرمتvobهستش تا اونجایی که من اطلاع دارم هنوز تستش نکردم امروز گرفتم و رو دستگاه ها هستنقل قول:
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
با این همه بلا که شما سر این دستگاه اوردی حق داره همه جاش رو که باز کردی و جایش رو دست نخورده باقی نذاشتینقل قول:
احتمالا پیچی چیزی رو درست نبستیش و اضافی اوردی کابل هاش سرجاشه جابه جا نزدی
این که میگی فلش رو نمیشناسه احتمالا مال کانکتورش هست اومدم اون طرف بهت میگم