اون لباس فرق فوکوله!نقل قول:
اتفاقا زیاد حال نکردم با این لباس
من هنوز تو کف اینم : اونم تو تن زیدان و بکهام و رونالدو و... واو !
یادش به خیر دی:
چه قدر باشکوه بود
زیدان فرشته است......
هرچی بپوشه بش میاد:40:
Printable View
اون لباس فرق فوکوله!نقل قول:
اتفاقا زیاد حال نکردم با این لباس
من هنوز تو کف اینم : اونم تو تن زیدان و بکهام و رونالدو و... واو !
یادش به خیر دی:
چه قدر باشکوه بود
زیدان فرشته است......
هرچی بپوشه بش میاد:40:
آخرو، نيمار و فابرگاس با رئال مادريد وارد مذاكره جدي شدند
خبرگزاري فارس: سه بازيكن مورد علاقه بارسلونا از طريق وكلاي خود با باشگاه رئال مادريد وارد مذاكره شدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا اسپانيا، سرخيو آخرو مهاجم توانمند باشگاه اتلتيكومادريد به مبلغ 45 ميليون يورو قيمت گذاري شده و باشگاه رئال مادريد براي پرداخت اين مبلغ هيچ مشكلي ندارد. هواداران اتلتيكومادريد هنوز هم حتي در حد شايعه اين خبر را باور ندارند و سعي ميكنند حملات روزنامههاي ضد مادريدي را سوژه بحث خود قرار دهند.
نيمار دا سيلوا سانتوس جونيور بازيكن 19 ساله تيم فوتبال سانتوس كه از دوستان صميمي روبينيو محسوب ميشود نيز همزمان با مذاكره با منسيتي، بارسلونا و يوونتوس با رئال مادريد وارد مذاكره شده و پرس، مديرعامل باشگاه رئال مادريد در پيامي كتبي به وكيل اين بازيكن اعلام كرده: بيشترين مبلغ را پرداخت خواهد كرد و در مذاكرات به فكر مسائل مالي نباشد.
سسك فابرگاس مهاجم آرسنال هم در حالي كه به احتمال فراوان در آيندهاي نزديك آبي و اناري ميشود روز گذشته توسط وكيلش براي آخرين بار با رئال مادريد مذاكره كرد و نتيجه اين گفت و گوها مثبت ارزيابي شده است.
کد:http://www.ghatreh.com/news/7655781.html.%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D9%85%D8%A8-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%8A-%D8%A2%D9%85%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B4%D9%84%D9%8A%D9%83-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%A6%D9%88---%D8%A2%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%8C-%D9%86%D9%8A%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D9%8A%D8%AF-%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%B0%D8%A7%D9%83%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D8%AF%D9%8A-%D8%B4%D8%AF%D9%86%D8%AF.html
دی استفانو : مورینیو بهترین را برای تیم می خواهد.
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران
اسطوره مادریدبه دفاع از سرمربی تیم و ستایش قهرمان لالیگا بارسلونا پرداخت.
رییس افتخاری رئال ، بعد از انتقادهایی که از سوی رسانه های اسپانیا از سرمربی پرتغالی شد از او دفاع کرد.
مورینیو بعد از باخت 2-0 به بارسا در یک چهارم جام قهرمانان اروپا به شدت از بارسا و یوفا انتقاد کرد و درمورد داوران بیش از حد رک و راست صحبت کرد. از آن موقع سر تیتر روزنامه بود.
دی استفانو معتقد است که سرمربی سابق چلسی و اینتر کاری را انجام می دهد که برای تیم بهترین است.
"مورینیو خیلی سخت برای باشگاه تلاش می کند و همیشه از رئال دفاع کرده است. او تنها چیزی را میخواد که بیشتر به نفع باشگاه باشد و این خیلی خوب است. به طور کلی همه چیز خیلی مثبت است."
"ما حالا باید تمام قطعه های پازل را کنار هم قرار دهیم تا بازیکنان جدید هم هماهنگ شوند و یک تیم خوب داشته باشیم."
سپس اسطوره مادرید درباره بارسا صحبت کرد. او قهرمان لالیگا و اروپا و اجرای آنها در طول فصل را بسیار ستایش کرد.خصوصا با کلمات خوبی لیونل مسی را تحسین کرد.
"بارسلونا به خوبی سامان دهی شده است و خط میانی آنها بسیار قوی است. آنها بیشتر از فقط یک ژاوی و یک اینیستا هستند. آنها دروازه بان خوب و همچنین دفاع خئبی نیز دارند. به طور کلی بارسا تیمی قوی است."
"مسی فوق العاده است. او کارهای زیادی برای تیم انجام می دهد. او به تنهایی بازیکن بزرگی است اما همیشه به تیم هم فکر می کند. او هر موقع لازم باشد رو به عقب هم بازی میکند، او خلاق است و تمام کننده خوبی با هردو پاست."
+کد:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/06/10/2525969/jose-mourinho-just-wants-whats-best-for-real-madrid-alfredo
به نظر من خرید یه بازیکن و قرض دادن به یه باشگاه دیگه خیلی اشتباه هست. چون اگه من جای اون طرف باشم، هیچ انگیزه ای ندارم! تیمم هر نتیجه ای بگیره،من فصل بعد میرم به بهترین باشگاه جهان.
قیمت آگوئرو هم خیلی زیاده. نهایتش 30 میلیون یورو. ضمن اینکه خودش گفته اول تکلیف کوپا رو مشخص میکنم، بعد آیندمو.
رئال با وجود این همه مهاجم نمی دونم چرا باز دنبال مهاجمه. جالبه که بیشتر وقتا هم با یه مهاجم بازی می کنه!نقل قول:
آخرو، نيمار و فابرگاس با رئال مادريد وارد مذاكره جدي شدند
نیمار رو هر تیمی بگیره یعنی آینده خودشو تضمین کرده و اون می تونه در حد فوق ستاره های برزیلی بشه
ولی توی رئال ممکنه به خاطر تعداد زیاد مهاجم ها زیاد نیمکت نشین بشه
+
فابرگاس هم خیلی بعیده رئال بره
شما به حرف دروغ گزاری فارس زیاد بها نده! رئال خریداش رو کرده. البته ممکنه یه مهاجم دیگه بگیره، چون آدبایور که قرار نیست تمدید بشه، دوتا مهاجم باقی میمونه و اگه مثل این فصل یکیش مصدوم بشه، به مشکل بر میخوریم.نقل قول:
هرچند مورینیو فصل پیش گفته بود که از فصل دوم بیشتر به بازیکنای آکادمی بها میدیم.
پیش نمایه مارکا:
پیش خوان برجسته:
آگوئرو: " همه می دانند فوتبال من کجا ادامه پیدا می کند "
دیگر پیش خوان ها:
آگوئرو یک قدم به برنابئو نزدیکتر شد
ایجنت آگوئرو: " اگر مادرید 45 میلیون یورو را پرداخت کند همه چیز به خوبی تمام می شود "
رئال مادرید از لباس طلاییش رونمایی کرد
گرگوری مانزانو، مرد معجزه ها
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
آگوئرو: " خوشخالم که مورینیو از من تعریف کرده است "
دیگر پیش خوان ها:
آگوئرو فعلا ماجرا از آرژانتین دنبال می کند
ایجنت آگوئرو: " اگر مادرید 45 میلیون یورو را پرداخت کند همه چیز به خوبی تمام می شود "
( مردی نصفش رو خودت بده تا همه چیز به خوبی تمام شود!!! )
ویزکاینو و باراخا، دستیاران مانزانو در اتلتیکو مادرید هستند
دل بوسکه: " تمام این پیروزیها را مدیون اتحاد تیم هستیم "
// با تشکر از ردلان عزیز بابت ترجمه
واقعا رئال به اگوئرو با وجود رونالدو بنزما و هیگواین و ادبایور احتیاج داره؟!!!
دلیل وجود این همه مهاجم اس تو رئال چیه؟!
این ها فوتبال رو خراب میکنه....رئال اگه اگوئرو رو نگیره اتلتیکو ضعیف نمیشه و لالیگا انقدر 2قطبی نمیشه...حداقل یه تیم دیگه اروپایی هم نمیاد این اگوئرو رو بگیره
سایت رسمی باشگاه، یه نظرسنجی گذاشته برای انتخاب بهترین گل این فصل کریس..
میتونید برید و از بین 8 گل منتخب، یکی رو انتخاب کنید..
متن خبر:
"هواداران رئال مادرید، هرگز فصل 11-2010 رو فراموش نخواهند کرد. فصلی که کریستیانو رونالدو با زدن 40 گل، رکوردی تازه در تاریخ لالیگا به ثبت رساند. بازیکن پرتغالی، در مسابقات مختلف، گل های فراموش نشدنی به ثمر رسانده و اکنون شما میتواند از بین 8 گل منتخب Realmadrid.com، گل محبوب خود را انتخاب کنید"
همونطور که انتظار داشتم، گلش به بارسا که باعث قهرمانی در جام حذفی بعد 18 سال شد، با اختلاف زیاد، در صدر قرار داره!کد:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330061042919/noticia/Noticia/Vote_for_Cristiano_Ronaldo_s_best_goal_in_the_2010_11_season.htm
چه گل خاطره انگیز و فراموش نشدنی بود واقعا...:40:
چیز های زیادی از اوزیل یاد گرفتم - ریکاردو کاکا
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
ریکاردو کاکا فوق ستاره ی تیم رئال مادرید ابتدا به رقابتی که فصل آینده در خط هافبک رئال مادرید به وجود خواهد آمد اشاره کرد و عنوان کرد که معتقد است به همراه اوزیل زوج فوق العاده ای را میتوانند تشکیل دهند...
ریکاردو کاکا با رد تمامی شایعات عنوان کرد که فصل آینده هم در رئال مادرید خواهد ماند و در ادامه گفت که بزرگترین نقطه ی اشتراکش با مسوت اوزیل این است که هر دو یاد گرفتن چیز های جدید را دوست دارند.
با اینکه کاکا سن بیشتری از اوزیل دارد اما عنوان کرد که چیز های زیادی از این بازیکن یاد گرفته است. کاکا در مصاحبه ای به Sport Bild گفت:
"مسوت اوزیل فصل فوق العاده ای را پشت سر گذاشت. با اینکه از من جوان تر است اما چیز های زیادی از او یاد گرفتم و بزرگترین نقطه ی اشترکمان هم این است که هر دوی ما دوست داریم چیز های جدید یاد بگیریم. در رئال مادرید به دلیل مصدومیت های متوالی ای که گریبان گیرم شد نتوانتسم انتظارات را برآورده کنم اما همه چیز در فصل آینده متفاوت خواهد بود".
کاکا به رقابتی هم که فصلِ آینده در خط هافبک رئال مادرید به وجود خواهد آمد اشاره کرد و گفت:
"این رقابت موجب این خواهد شد که همه ی ما در سطح بالایی قرار بگیریم و همیشه اماده باشیم. هنوز نتوانسته ام نشان دهم که چه چیز هایی را میتوانم انجام دهم و میخواهم این را تلافی کنم.فصل آینده رقابت بزرگی برای رسیدن به ترکیب اصلی ایجاد خواهد شد و حتما نباید با مسوت اوزیل رقیب باشیم چرا که میتوانیم در کنار هم نیز بازی کنیم. فکر میکنم که بتوانیم یک زوج فوق العاده و قدرتمند را تشکیل دهیم".
کد:http://www.goal.com/tr/news/445/ispanya/2011/06/10/2525869/kaka-özilden-çok-şey-öğrendim
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
ریکاردو کاکای 29 ساله باز هم عنوان کرد که نمیخواهد از رئال مادرید جدا شود...
فوق ستاره ی برزیلی تیم رئال مادرید، ریکاردو کاکا باز هم عنوان کرد که تصمیمی مبنی بر جدایی از رئال مادرید را نگرفته است.
ریکاردو کاکا به دلیل مصدومیت های فراوان و متوالی از ترکیب رئال مادرید دور مانده بود اما در پایان فصل توانست به ترکیب تیم بازگشته و بازی کند. گفته میشد این بازیکن از اینترمیلان، آث میلان و چند تیم برزیلی پیشنهاد دارد اما کاکا همه ی این شایعات را رد کرده بود. کاکا دوباره در مورد این موضوع صحبت هایی کرد.
کاکا در مصاحبه ای به Globoesporte گفت:
"واقعیت این است که میخواهم در رئال مادرید بمانم و به احتمال زیاد هم میمانم.قبل از اینکه برای تعطیلات تابستانی از اسپانیا خارج شوم با باشگاه صحبت کردم و گفتم که نمیخواهم از تیم جدا شوم. پیوستن به اینترمیلان، آث میلان و یا تیم های برزیلی را در سر ندارم و در رئال مادرید خواهم ماند".
کاکا در ادامه گفت:
"میدانم که انتظاراتی که باشگاه از من داشته را برآورده نکرده ام و به همین دلیل میخواهم در رئال مادرید بمانم و سعی کنم که انتظارات را برآورده کنم.هدف دیگرم هم این است که برای چند سال به بازی کردن در اروپا ادامه دهم و حداقل الان به هیچ عنوان فکر برگشتن به برزیل را در سر ندارم".
کد:http://www.goal.com/tr/news/445/ispanya/2011/06/11/2526834/kakanın-ayrılma-planı-yok
نقل قول:ای وای منظورم نیمار بود. سوتی ای دادم! الان هم دو روز بود تو p30 هی مشکل داشتم تا میرفتم یه لینک جدید ارور میداد.نقل قول:
آره لباس ها خیلی قشنگن ولی نکته عجیب اینه که لباس اول یقه داره ولی لباس دوم یقه گرد. من همیشه لباس سیاهه مادرید رو بیشتر دوست داشتم.نقل قول:
آره مثل اوضاع کانالس میشه. از آگرو هم اصلاً خوشم نمیاد.نقل قول:
همین نکته تنها امید منه که امسال مورینیو تک مهاجم رو بزاره کنار. خسته کرد ما رو. هافبک هم زیاد داریم. فکر کنم اون فابراگس همون آرسنال بمونه خیلی بهتره.نقل قول:
ضمناً دیدم که تیتر زده شده بود که بارسلونا برای تابستان امسال تنها 45 میلیون یورو کنار گذاشته است. خوب پس این همه اسم چیه که گفته میشه؟ 45 تا که برای فابرگاس هم که این همه حرفش رو میزنن هم کمه که. حالا اون همه بازیکن دیگه بماند.