ولی قبول داری که برای بازیساز های مستقل که امکانات محدود و کمی در اختیارشون هست و حمایت هم نمیشن خیلی نقص کوچکی هست نسبت به شرکتی که سرمایه و امکانات کافی و نیروی انسانی ماهر در اختیارشون هست و هیچ مشکلی هم ندارن؟؟
Printable View
ولی قبول داری که برای بازیساز های مستقل که امکانات محدود و کمی در اختیارشون هست و حمایت هم نمیشن خیلی نقص کوچکی هست نسبت به شرکتی که سرمایه و امکانات کافی و نیروی انسانی ماهر در اختیارشون هست و هیچ مشکلی هم ندارن؟؟
خوب قبوله یه کمبوده ولی به هیچ جا زربه نمیزنه ؟! شما زمانی هست که اگه عملت نکنن و آپاندیست رو در نیارن ممکن هست که بمیری ولی آپاندیس رو در میارن تا زنده بمونی و با نبود آپاندیس به جاییت زربه نمیخوره و اصلا کسی نمیفهمه که تو آپاندیس داری یا نه مگر افراد خیلی نزدیک ( برا خودم اتفاق افتاده که میگم ) مدل آماده هم همین جوری هست باید این نقص رو داشته باشی تا بتونی به پیش بری و زنده باشی تو این صنعت! ( کسی هم نمی فهمه که از مدل آماده استفاده شده جز سازنده بازی و افراد آشنا و خیلی نزدیک ) ! منطقی نیست ؟! خواهش میکنم تعصبی برخورد نکنید .
ممنون
منم همینو میگم دیگه که استفاده از مدل آماده جرم نیست اما نقصه ! شما هم اینو قبول داری و منم اینو قبول دارم که کسی که چاره ای نداره خوبه که از مدل آماده استفاده کنه اما بازم باید بدونه که این یه نقصه و دیگه طرفداری نکنه ازش !
چون اینطوری که من فهمیدم چندتا از بچه ها منظورشون این بود که استفاده از مدل آماده کلا هیچ نقصی به حساب نمیاد و برابر با مدلهای اختصاصی هست !
برای گیمر که اره هیچ فرقی نمیکنه گیمر از تو بازی میخواد کار نداره تو مدل اماده استفاده کردی یا نه.
کسی همچین حرفی نزدنقل قول:
شما گفتی استفاده از مدل آماده کلا ارزش گرافیکی بازی رو از بین میبره ما هم گفتیم جمله ی شما غلطه چون که گرافیک یه بازی فقط مربوط به مدل های داخل صحنه نیست و شامل متریال و چیزای دیگه هم میشه
ولی قبول داریه همه جا قصد کوبیدن کسایی که از مدل های اماده استفاده میکنن داری؟
ولی ما میگیم نه استفاده از مدل اماده نه مشکلی به وجود میاره نه کار اشتباهی هست.
بله..
بچه ها می گم هنوز نتونستید انتی رو هدایت کنید ؟
انتی جان شما یه نظر قاتطع بده . اول گفتی که کلا حرامه. بعدش میگی مکروه هه . اقا تکلیف ما رو مشخص کن روی کدوم حرفت حساب کنیم؟
هنوزم میگم که ارزش گرافیکی رو از بین میبره ! چون گیمرها میگن مدلهاش آماده هست کسی نمیگه متریالشو طرف خوب ساخته یا ...!
انتی صد دفعه گفتم گیمر از کجا می خواد بفهمه ؟
خو حسن جان این چیزی که تو میگی اصلا بحث جدا هست :31:نقل قول:
یعنی تو میگی کار خوبی هست که مدل آماده استفاده کنیم و صداش رو بالا نیاریم ؟ اینکارها از هنرمند به دوره ( سر خودمون رو که نمیتونیم کلاه بزاریم )
تازه من بعید میدونم کسی همچین جراتی داشته باشه بازی بسازه و بعدش به بنیاد یا یه جایی دیگه به دروغ بگه که مدلهاش رو خودم زدم !