[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمانی جان لنون کبیر گفت :"بزرگترین ترس را ناشناخته ها بوجود می اورند."
28 می 2011 شیطان ترسناکی در کالبدی انسانی و با اسم رمز "Lettle Pea" (نخود سبز کوچک) در برابر بارسلونا ظاهر خواهد شد.
بعنوان یک طرفدار منچستر یونایتد ، واقع بین خواهم ماند. بارسلونا در حالی به این بازی پای می گذارد که بخت اول کسب عنوان قهرمانیست. در اختیار داشتن بهترین خط هافبک دنیا، بهترین نیروی تهاجمی دنیا، بهترین بازیکن دنیا و دومین خط دفاع برتر دنیا (بعداز یونایتد) از انها تیم ترسناکی ساخته است.
اما چیزی که بیشتر از همه مرا عصبانی میکند این است که طرفداران بعضی از تیم ها، که بصورت وصف ناپذیری ناباورانه به فینال نرسیده اند، در حالی که هنوز بازی شروع نشده است از له شدن منچستر یونایتد در فینال می گویند.
یک طرفدار عصبانی چلسی گفت :" ان بازی اصلا ارزش دیدن ندارد چون نتیجه اش معلوم است."
البته میتوانم منطق انها را درک کنم. بعداز انکه کهکشانی های 2 رئال مادرید با مربیگری اقای خاص نتوانست بارسلونا را شکست دهد، مگر یونایتد بدون ستاره میتواند چنین کاری کند!
البته اگر بیشتر به بازی برگشت لیگ قهرمانان فکر کنید میبینید که ان بازی پنجمین الکلاسیکو فصل بود. پنج بازی!!!
بنظر من چهار بازی برای بررسی حریف، اشنایی با بازیکنانش و انالیز روند حرکتی تیم خود برای مقابله با حریف کافی است. این درحالی است که شما چنین فرصتی برای دیدار با یک تیم از یک کشور دیگربا بازیکنانی که شاید سالی یکبار هم در برابر انها بازی کنید، وجود ندارد.
منچستر یونایتد – بارسلونا کاملا مسابقه ای متفاوت دردنیای توپ گرد است...
از بین تمامی بازیکنانی که در اختیار یونایتد هستند فکر میکنم این خاویر هرناندز است که بیشترین نگرانی را برای بارسلونا بوجو می اورد. مردی که از نا کجا امد و به یک ستاره تبدیل شد. حدس میزنم 90درصد بازیکنان بارسلونا هرگز در برابر خاویر هرناندز نایستاده باشند و عده کمی از انها هم یکی دوباری در بازی های ملی اورا ملاقات کرده باشند. این بازی های ملی هم تقریبا یکسال از زمانشان می گذرد.
از زمانیکه او به الدترافورد امده و روحیه یونایتدی را آموخته، بازی هرناندز شکوفا تر شده است و اکنون بازیکنی کاملا متفاوت با 9 ماه قبل است. فیلم های ویدئویی تا اندازه ای اندک میتوانند به شما کمک کنند ، مخصوصا وقتی که با بازیکنی غیر قابل پیش بینی مانند هرناندز روبرو میشود.
او یک گلزن مادرزاد است و از همه قسمت های بدنش مانند صورتش و پشت سرش، برای گلزنی استفاده میکند. اعمال او بجای انکه حاصل تمرینات باشد، بیشتر از غریزه اش سرچشمه میگیرند. یادمان نرود که او گامهای سریعی دارد؛ تا انجا که بعنوان سریع ترین بازیکن جام جهانی انتخاب شد.
به جز جرارد پیکه ، که هنوز هم سرعتش به اندازه هرناندز نیست، خط دفاعی بارسلونا شامل کارلوس پویول 33 ساله است، که با اینکه یکی از بهترین مدافعین دنیا به شمار می رود ، ولی اگر توپ و هرناندز از او رد شدند، پویول توانایی رسیدن به هرناندز را ندارد.
در سمت راست خط دفاعی، بارسلونا دنی آلوز را در اختیار دارد؛ یک استعداد ناب و با ارزش که بیشتر زمان بازی را صرف هجوم میکند و فضای خالی زیادی پشت سرش جای می گذارد که میتواند برای ضد حمله های منچستر یونایتد مسیر بسیار مناسبی باشد.
در نهایت با اینکه اریک ابیدال از بند سرطان نجات یافته و میتواند دوباره در میدان ظاهر شود، اما بنظر میرسد کامل کننده خط دفاعی بارسونا خاویر ماسجرانو باشد. یک هافبک دفاعی کوتاه قامت و کند. بازیکنی که از توانایی های زیادی در کارهای دفاعی دارد ولی در خیلی از موارد زود کنترل ذهنی خود را از دست میدهد و اجازه میدهد تا عصبانیتش بر بازی اش تاثیر بگذارد.
و حالا به حرکات خاویر هرناندز می رسیم. در طی این مدت که به تماشای فوتبال مینشینم، هیچ بازیکنی را ندیدم که به اندازه هرناندز بتواند در موقع مناسب در جای مناسب قرار بگیرد. فکر نمیکنم پویول در برابر بازیکنی نظیر هرناندز بازی کرده باشد.
چیچاریتو در جایی فضا پیدا میکند که نباید فضای خالی باشد. سرعت برق اسایش باعث جابجایی و برهم خوردن نظم مدافعین می شود و این باعث شده که در خط دفاعی شکاف بوجود آید و فضای بیشتری در اختیار وین رونی یا یکی از هافبک ها قرار گیرد. زوج رونی- هرناندز وقتی در خط حمله یونایتد مستقر شود و طبق برنامه عمل کند، مانند بازی رفت در برابر شالکه و یا بازی اخیر با چلسی، توانایی نابود کردن هر دفاعی را دارند.
این دو بازیکن بازی یکدیگر را تکمیل میکنند: هرناندز فشار می اورد و فضا پیدا میکند، به این نحو او به رونی اجازه میدهد که از فضای خالی جلو مدافعین استفاده کند. رونی نیز با بازی کردن بعنوان یک بال یا هافبک میتوانند مدافعین مقابل را سرگرم کرده و در موقعیت مناسب توپ را به هرناندز برساند؛ جایی که تیم حریف توسط نخود فرنگی کوچک مجازات می شود.
با اینکه مدافعین بارسلونا باید مراقب حرکات غیرقابل پیشبینی هرناندز باشند، اما ایا این همه چیز است؟ بنظر من چیزی که نتیجه بازی را تعیین میکند، خط هافبک است. بدون تردید هافبک های بارسلونا بازی سریع را در دستور کار قرار خواهند داد. اما این همان کاری است که هافبک های منچستر یونایتد در صورت در اختیار داشتن توپ انجامش می دهند.
بنظر می رسد، سرالکس فرگوسن تیمش را، حداقل در شروع بازی، با فرمی تدافعی تر راهی میدان کند. با توجه به این مسئله میتوانم ببینک که نانی از ترکیب خارج شده و والنسیا و گیگز از اول در زمین حضور می یابند. پارک جی سونگ هم از ابتدا در میدان حضور خواهد داشت چون میتواند بخوبی دفاع کند. بنظر میرسد کریک نیز در کنار پارک در میانه میدان حضور داشته باشد.
خب، با این تفاصیل، تکلیف چیچاریتو چه می شود؟
حضور رونی بدون تردید است ، پس این به سرالکس بر میگردد که از چه بازیکنی در کنار رونی برای شکل دادن زوج خط حمله استفاده کند. از برباتوف استفاده می شود ،که یک بازیکن کم تحرک است و اکنون در فرم خوبی به سر نمی برد و گلهای زیادی که او در ابتدای فصل زد مانند خاطراتی دور هستند، یا اینکه از هرناندز جوان پرسرعت استفاده می شود تا ضعیفترین خط بارسلونا شکسته شود؟
من میدانم چه بازیکنی را انتخاب کنم. هر استراتژی که فرگی در حال اماده کردن ان باشد، او میداند که درخشش هرناندز، برخلاف برباتوف، تحت تاثیر نشستن روی نیمکت قرار نمی گیرد.
در زمان حضور کوتایش در تئاتر رویاها، چیچاریتو خاطرات بسیار خوشی را از تعویض طلایی یونایتد زنده کرده است. و همه ما میدانیم که اله گنار سولسشیر چگونه فینال لیگ قهرمانان سال 99 را پایان داد.
با اینکه تقریبا سه هفته به ان بازی زمان باقی مانده میتوان تنش را کاملا حس کرد. بارسلونا بعنوان "بهترین باشگاه تاریخ" بخت بیشتری برای قهرمانی دارد؛ اما فوتبال عادت دارد که مارا شگفت زده کند. بنظر من، تصمیمی که سرالکس در مورد نحواه استفاده از خاویر هرناندز می گیرد کلیدی ترین عامل در تعیین نتیجه ان دیدار است.
شاید بارسلونا بازی را ببرد، که این مسئله را کتمان نمیکنم، اما اصلا نباید نتیجه بازی را از پیش تعیین شده دانست.
یکی از دوستان به من گفت: " بردن این بازی برای بارسلونا مثل پوست کندن نخود فرنگی کار آسانی است." او، مانند بارسلونا، هنوز نخود فرنگی یونایتد را نشناخته است.!!!
به قلم گرگ لات
ترجمه امین ستاینده