والرون :"رئال با قهرماني كوپا قدرت گرفته است
مرجع خبري رئال مادريد : خوان كارلوس والرون ، هافبك دپوتيوو گفت كه رئال مادريد با قهرمان كوپا دل ري "به قدرت زيادي "رسيده است .
اين بازيكن در مصاحبه با مطبوعات گفت :" البته معلوم نيست كه بازيهاي بعدي چطور خواهد بود اما رئال مادريد با قهرماني قدرت زيادي گرفته است اما نمي دانم در نيمه نهايي نيز مهم خواهد بود يا خير . چون آنها بازيهايي متفاوتي هستند . "
والرون همچنين به رئال مادريد براي قهرماني در مستايا تبريك گفت . :" يك بازي زيبا و پر هيجان را ديديم . بايد به هر دو تيم تبريك گفت چرا كه همچنان مي توان بازيهاي زيبايي را ميان آنها ديد
فلورنتینو پرس: هدف ما اکنون قهرمانی در چمپیونزلیگ است
این اولین قهرمانی رئال در جام حذفی از سال 1993 است و پرس از اینکه توانست سرانجام به این جام که در دوره ریاستش به آن دست پیدا نکرده بود، برسد، بسیار خوشحال است
سایت گل- فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال مادرید، از پیروزی تیمش مقابل بارسا در فینال کوپا دل ری بسیار خوشحال است و اعلام کرد که اکنون به دنبال قهرمانی در چمپیونزلیگ هستند.
رئالی ها شب گذشته موفق شدند در فینال رقابت های جام حذفی اسپانیا با گل دقیقه 103 کریس رونالدو، رقیب و دشمن دیرینه شان را شکست بدهند و به قهرمانی برسند.
این اولین قهرمانی رئال در جام حذفی از سال 1993 است و پرس از اینکه توانست سرانجام به این جام که در دوره ریاستش به آن دست پیدا نکرده بود، برسد، بسیار خوشحال است.
او در پایان دیدار در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من تا اندازه ای خوشحال هستم زیرا این تنها جامی است که تاکنون به دست نیاورده بودم. من در دوره کاری ام در رئال در چمپیونزلیگ، سوپر کاپ و جام بین قاره ای به قهرمانی رسیدم."
رئال در سال های 2002 و 2004 به فینال این رقابت ها رسیده بود اما هر دوبار شکست خورده بود:" من تنها کوپا دل ری را کم داشتم و بار سوم برایم خوش یمن بود.
ما در نیمه اول بهتر بودیم اما آنها در نیمه دوم تیم برتر میدان بودند. ما انگار چیزی را در نیمه دوم از دست دادیم هرچند دی ماریا و کریس رونالدو می توانستند برای ما گلزنی کنند.
بازی در فینال همیشه خاص و ویژه است و مقابل بارسا همیشه تنش هایی وجود دارد. اما پیروز واقعی فوتبال است زیرا این یک جشن بزرگ بود که میلیون ها تماشاچی از دیدن آن لذت بردند. باید به فوتبال اسپانیا تبریک گفت.
اکنون ما باید به فینال چمپیونزلیگ برسیم و در آن به قهرمانی برسیم. در این صورت می توان گفت فصل خوبی داشتیم."
یادداشت روز:چگونه ژوزه شطرنج کوپا را برد؟
نکته مهم در این بازی اصرار مورینیو برطرح تاکتیکی تیمش بود که با صبوری و تفهیم خوب به بازیکنانش به آن پایبند ماند
سایت گل - بعداز پنج شکست و یک تساوی بالاخره آقای خاص راه پیروزی بر بارسلونا را پیدا کرد . رئال بازی را با دفاع در زمین خود و با حضور ٩ و حتی گاهی ١٠ بازیکن شروع کرد تا بتواند با کم کردن فاصله خطوط دفاع و هافبک و ایجاد فشردگی از حرکتهـای عمقی بارسلونی ها جلوگیری نماید و با گرفتن فضا و زمان در پشت محوطه جریمه از بازیکنان بارسا طراحی حمله را از آنها گرفت ، که این کلیدی ترین نکته نیمه اول بود . ضمن آنکه برنامه تهاجمی آنها حمله از همان نقطه تصاحب توپ و با سرعت بالا بود . در این نیمه اینیستا بطور کامل و ژاوی تا حدودی حذف شده بود . این نکته را نیز باید مد نظر داشت که با این حربه تسلسل پاسهای متوالی بارسا قطع و بازی تی کی – تاکای آنها نیز تخریب شده بود .
در اوایل نیمه دوم از فشردگی بازی رئال کاسته شد که این امر منجر به آزاد شدن ژاوی و اینیستا گردید و چند موقعیت متعدد برای بارسلونیها ایجادشد . دراین نیمه تیم رئال مادرید کمی با تاخیر جمع می شد و این ناشی از شروع بازی توسط حریف در زمین خودش بود که فضای خوبی را نصیب تیم بارسلونا کرد و ضربات آزاد ی را برای آنها به ارمغان آورد .
نکته مهم در این بازی اصرار مورینیو برطرح تاکتیکی تیمش بود که با صبوری و تفهیم خوب به بازیکنانش به آن پایبند ماند و همچنین تکیه مثبت و با برنامه برروی سرعت عمل رونالدو که هردوی اینها نتیجه لازم را در وقت اضافه اول برای آنها به ارمغان آورد . در وقت اضافه دوم هم بارسلونا به دلیل تحلیل قوای بدنی و روانی و در نتیجه بروز اشتباهات مکرر ، که یکی از آنها توسط دنی آلوز صورت گرفت و می رفت که گل دوم رئال را همراه داشته باشد ، کاری از پیش نبرد .
لازم می دانم به طراحی نقش په په در برهم زدن برنامه تاکتیکی گواردیولا نیز اشاره کنم .
ضمنا به حضور بازیکنان خلاق و ستاره ها که در خدمت تیمشان هستند باید توجه نمود .
منتظر دو نبرد دیگر این مربیان طراح می مانیم !
تبریک رائول به رئالی ها
این ملی پوش سابق اسپانیایی بعد از سپری کردن 15 فصل موفقیت آمیز در سانتیاگو برنابئو، تابستان گذشته برای تجربه یک ماجراجویی جدید راهی بوندس لیگا شد
سایت گل- رائول، مهاجم باتجربه شالکه و ستاره سابق رئال مادرید، به هم تیمی های سابقش به دلیل پیروزی مقابل بارسلونا و قهرمانی در کوپا دل ری تبریک گفت.
این ملی پوش سابق اسپانیایی بعد از سپری کردن 15 فصل موفقیت آمیز در سانتیاگو برنابئو، تابستان گذشته برای تجربه یک ماجراجویی جدید راهی بوندس لیگا شد.
با این وجود او هنوز علاقه زیادی به باشگاه سابقش دارد.
رائول در گفتگو با روزنامه اسپانیایی آس گفت:" بازی دشوار و حساسی بود. آنچه پیروزی در این دیدار را لذت بخش تر کرد، این بود که مقابل تیم بزرگی مانند بارسلونا اتفاق افتاد.
من برای هوادارانی که در ورزشگاه بودند و آنها که با تیم در میدان سیبلس جشن گرفتند، بسیار خوشحال هستم.
من به همه رئالی ها، اعضای هیئت مدیره، کارمندان، بازیکنان و هواداران تبریک می گویم زیرا پیروزی در دیدار مستایا اصلا آسان نبود."
رائول با شالکه به فینال دی اف بی پوکال رسیده و امیدوار است بتواند با این تیم قهرمانی در جام حذفی آلمان را جشن بگیرد.
پهپه: بابت آن حرکتم مقابل بارسلونا عذر میخواهم
مدافع پرتغالی پس از گل کریستیانو رونالدو کنترل خود را از دست داد.
سایت گل – پهپه، مدافع رئال مادرید بابت رفتاری که چهارشنبه شب در فینال جام حذفی مقابل بارسلونا داشت عذرخواهی کرده است.
این ملیپوش پرتغالی، پس از آن که هموطنش کریستیانو رونالدو مادرید را در دقیقه 103 پیش انداخت کنترل خود را از دست داد و حرکتی زشت به سمت طرفداران بارسلونا انجام داد.
آلوارو آربلوا پس از آن صحنه به پهپه گفت که رفتارش زشت بوده است.
پهپه میگوید: «میخواهم برای آن کارم پس از گل رونالدو معذرتخواهی کنم. به دلیل شادی بیش از حد کمی بر اعصابم مسلط نبودم. بابت آن کار حقیقتا متاسفم.»
رونالدو تنها گل بازی را زد و مادرید اولین جام حذفی خود در طول 18 سال گذشته را به دست آورد.