سلام
کسی در مورد چند تا از سرویس هایی که ویندوز ارائه میده توضیحاتی داره ؟
Printable View
سلام
کسی در مورد چند تا از سرویس هایی که ویندوز ارائه میده توضیحاتی داره ؟
نقل قول:
simran جان سلام عزیزم
خیلی ناراحت شدم
کاش قبل از پاک کردن یه سری به اینجا میزدی
من بارها گفتم اون ویروس فایلها رو مخفی میکنه نه پاک
حالا که کار از کار گذشته و شما سیستم رو فرمت کردین
بیاین توضیح بدین چه کارهایی کردین , یعنی سیستم رو چه طوری فرمت کردین و بعد از فرمت روش چه اطلاعاتی ریختین
اگه اطلاعات نریختین پس دست نزنین تا بگم چی کار کنین
فعلا همینارو توضیح بدین تا بعد
نترسین اطلاعاتتون رو میشه برگردوند فقط صبر داشته باشین
موفق باشین
:11:
سلام.خسته نباشید. از توجه و همدردی تون ممنونم. روی درایو ها رایت کلیک کردم و با انتخاب گزینه ی فرمت درایو هامو به طور کامل فرمت کردم. بعد ویندوز رو از نصب خارج کردم و دوباره نصبش کردم.بعد هم برنامه های متفرقه مو نصب کردم. هیچ کدوم از اطلاعات قبلی مو هم دوباره روی هارد نریختم.نقل قول:
سلام چند تا فيلم با پسوند avi دارم نمتونم ببينمشون صدا داره تصوير نداره power dvd هم نصب كردم درست نشد.لطفا بگين چي كار كنم
می خواستم ببینم میشه فایلهایی که تو ویندوز قبلی Encyipt شدن رو توی ویندوز جدید Decrypt کرد?
سلام. کامپیوتر من به محض اینکه کابل usb به پورتش برخورد می کنه Reset میشه حتی اگه کابل خالی باشه یعنی مثلاً به Ram Reader یا گوشی موبایل وصل نباشه. مطمئنم اشکال از ویندوز نیست چون جدید ترین ویندوز XP رو نصب کردم و روی چند تا کامپیوتر دیگه هم نصب کردم مشکلی نداشت. من نظرم اینه که مشکل سخت افزاریه . اساتید یه راهنمایی بکنند.
خیلی ممنون.
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز قبل از این که اونها را Encyipt کنید باید ریکاوری ایجنت درست می کردید . چون تنها ریکاوری ایجنت هست که می تونه اونا را برگردونه .
دوست عزیز شما مشکل سخت افزاری دارین سیستم خودتونو به یک کارشناش نشون بدین چون ممکنه به سیستم شما و همچنین به سخت افزاری که به پورت وصله خسارت وارد کنهنقل قول:
کمک درباره برنامه cFosSpeed v4.01.1302
سلام
چه جوری این برنامه رو تنظیم کنم تا سرعت اینترنم زیادتر بشه ؟
چون help اون انگلیسی هستش و من چیزی ازش نفهمیدم از شما میخوام کمکم کنید
و یه سوال دیگه
من ویندوزم رو با ترفندی که تو سایت ها گذاشتن اورجینال کردم و تو قسمت msoobe.exe هم اون رو تایید میکنه
الان چند باره که به سایت Microsoft Update میرم و این پیغام رو میده :
[Error number: 0x80072F76]
The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem
مشکل چیه؟
نقل قول:
سلام دوست من
خوب حالا بگو بلدی با نرم افزارهای recovery کار کنی یا با عکی برات بزارم
موفق باشی